Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 317
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W pełni radości przeszkadzają jej tylko dwa bliźniaki głupole, bo skaczą i latają a ona nie chce się przepychać :evil_lol: Trzeba wypuścić w sobotę ten boks :loveu:

Posted

To nie jest jej buda!Ale faktycznie ta buda tak stoi.Pamiętam,ze nie miała dachu i pewnie tak ja postawili.Dach zjadły psiaki.W schronisku będą niedługo nowe budy to albo będzie naprawiona albo będzie usunięta z boksu.

Posted

Pogłaskać się daje wybranym, których zna, przed obcymi ucieka za budę (takimi jak ja) ale kidy wejdzie się do jej boksu nie rzuca się do gryzienia, skręca ją tak bardzo chciałaby podejść ale jednocześnie nie ma odwagi, krok do przodu, dwa w tył... Tak działa na nią schronisko, jestem pewna, ze poza schroniskiem byłby z niej całkiem inny pies. W boksie jest tylko z psami i nie ma problemu, tak na oko można powiedzieć, że jest to suczka uległa, także przy mądrym przewodniku z całą pewnością zaakceptuje na pewno też suczki. Jest bardzo wrażliwa i na pewno nie dominująca na ten moment.

Posted

Tak tylko pytam , bo ona mi się ogromnie podoba. Moje najkochańsze cudeńko umarło 2.07 ( z avatarku ) , ale nazbierałam psów z ulicy i mam obecnie aż 4 ( 2 dorosłe + 2 szczeniaki). Wszystkie to "maluchy". W przyszłości chcę koniecznie jakiegoś większego futarzka , ale to jeszcze odległa sprawa , więc nic konkretnego. Jednak będę tu zaglądać i patrzeć jak się sytuacja rozwija ;)

Posted

Teraz poszedł kolega z boksu, może wsadzą do niej suczkę?
Ambra daje się pogłaskac przez kraty i to tylko dlatego, że innemu psu się to podoba. jak tego psa nie ma to Ambra odchodzi, chciałaby podejśc, ale jednak trzyma się na dystans. Z każdą wizytą jest coraz lepiej, bo na początlu w ogóle nie podchodziła i szczekała.