Romka Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Zaczynamy zaprzyjażniac się z Ambrą i może weżmiemy ja na spacer!Jutro juz sobota! Quote
Romka Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 oska1983 napisał(a):I jak tam na spacerze? Nie było czasu,na wszystkie psiaki!Część z nas była w sobotę a część w niedzielę(teraz schronisko jest czynne) ale Ambra doszła do krat boksu i ochoczo machała ogonkiem razem z Pongo i Serwusem!Widac było,ze nie jest juz taka przerazona!Cudnie! Quote
Romka Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Paula ale Ci cudnie wyszły te zdjęcia!Soni było gorąco i szukała chłodnego piasku!A swoja droga rozmawiałam dziś z opiekunką Soni.Sońka była u lekarza i jest leczona bo była bardzo zarobaczona.Badanie kału to wykazało.Ma mnóstwo zdjęć i pani powiedziała,ze bardzo urosła.Zdjęcia dostanę na maila!Byłam dziś w schronisku i Ambra najwyrażniej szczekała na mnie "zobacz tu jestem".Wiecie w taki sposób jak szczekał Toluś.Duża zmiana. Quote
Romka Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Mam cudne zdjęcia Soni ale musicie poczekać do jutra!:eviltong: Quote
sylwiaso Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 ja też czekam na zdjęcia cudne są te psiaki! Quote
mamanabank Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Ależ Ambra jest sliczna! Nie podeszła do mnie, ale jest takim dobrym psem, to widać :-) Quote
oska1983 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Może dajcie ją na jakieś forum molosów:) tylko nie wiem czy takie jest Quote
mamanabank Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Ja też podpinam się pod prośbę, bo sama w najbliższych dniach nie dam rady... Szczekała, ale kiedy rzuciłam w jej stronę smakołyk zaczęła uciekać, dopiero za drugim razem patrzyła z ciekawością i czekała, nie podeszła, bała się mojego męża, cały zcas czujnie patrzyła w jego stronę, mnie też widziała pierwszy raz, ale widziałam, że bardzo chciałaby zaufać. Widać, że tęskni za przytulaniem, dobra ręką człowieka... Quote
Romka Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Dostałam zapytanie o Ambrę ale czekam na dalsze kroki ze strony pani. Quote
Romka Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Pani wysłała do mnie wiadomośc ,ze wysłała maila i prosi o szybka odpowiedż.Ale adres mailowy był nieprawidłowy więc wysłałam teraz ja prawidłowy adres i czekam na maila.W mailu pani opisała warunki w jakich mieszkałaby Ambra.no to czekamy teraz na informacje od pani. Quote
Romka Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 oska1983 napisał(a):I brzmi to jakoś sensownie? Jeszcze nie wiem bo mail nie przyszedł.czekam! Quote
oska1983 Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Jaka ona jest piękna:) taki mój psi ideał, moja Lara jest tez takim wielkim cielątkiem:) Quote
Recommended Posts