Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 317
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oska1983 napisał(a):
I jak tam na spacerze?

Nie było czasu,na wszystkie psiaki!Część z nas była w sobotę a część w niedzielę(teraz schronisko jest czynne) ale Ambra doszła do krat boksu i ochoczo machała ogonkiem razem z Pongo i Serwusem!Widac było,ze nie jest juz taka przerazona!Cudnie!

Posted

Paula ale Ci cudnie wyszły te zdjęcia!Soni było gorąco i szukała chłodnego piasku!A swoja droga rozmawiałam dziś z opiekunką Soni.Sońka była u lekarza i jest leczona bo była bardzo zarobaczona.Badanie kału to wykazało.Ma mnóstwo zdjęć i pani powiedziała,ze bardzo urosła.Zdjęcia dostanę na maila!Byłam dziś w schronisku i Ambra najwyrażniej szczekała na mnie "zobacz tu jestem".Wiecie w taki sposób jak szczekał Toluś.Duża zmiana.

Posted

Ja też podpinam się pod prośbę, bo sama w najbliższych dniach nie dam rady...

Szczekała, ale kiedy rzuciłam w jej stronę smakołyk zaczęła uciekać, dopiero za drugim razem patrzyła z ciekawością i czekała, nie podeszła, bała się mojego męża, cały zcas czujnie patrzyła w jego stronę, mnie też widziała pierwszy raz, ale widziałam, że bardzo chciałaby zaufać. Widać, że tęskni za przytulaniem, dobra ręką człowieka...

Posted

Pani wysłała do mnie wiadomośc ,ze wysłała maila i prosi o szybka odpowiedż.Ale adres mailowy był nieprawidłowy więc wysłałam teraz ja prawidłowy adres i czekam na maila.W mailu pani opisała warunki w jakich mieszkałaby Ambra.no to czekamy teraz na informacje od pani.