Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 317
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oska1983 napisał(a):
I brzmi to jakoś sensownie?

Brzmi sensownie.Pani do mnie mailowała po raz drugi.Ma juz jedna suczkę,łagodna suczke owczarka niemieckego.ambra ja zauroczyła.Sprawdzimy ja jeszcze na koty,bo pani ma tez koty w domu i zobaczymy co dalej będzie.Oczywiście domek bedzie sprawdzany.

Posted

Ambra to przepiękna i kochana sunia. W sobotę weszłam do jej boksu i zachęcałam ją, żeby do mnie podeszła. Patrzyła jak Serwus i Pongo skaczą mi po głowie :-D Machała ogonem i poszczekiwała, chciała podejść ale odważyła się dopiero, gdy byłam za furtką, jeszcze trochę i panna będzie po naszej stronie.

Ambra na cafeanimal
http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Ambra,18855

Posted

zdaje się, że Pani miała poczekać aż sprawdzimy Ambrę na koty, tyle, że przy jej obecnym stopniu zaufania do człowieka jest to niemożliwe, bo nie można jej do kota zaprowadzić, a jak przyniesiemy kota do niej, to ona będzie się oddalać i uciekać przed nami z kotem :-D

Posted

Pani nadal zainteresowana korespondujemy ze soba mailowo.Mysle ,ze jest to powazna propozycja!Czekam na deklaracje z jej strony ostateczną i po sprawdzeniu na koty i inne suczki możemy sprawdzac domek.

Posted

Ambra juz po zabiegu sterylizacji.Pytałam p.doktor jak reagowała na koty w lecznicy.Dowiedziałam sie ,że nie reagowała w ogóle,tak bała sie kontaktów z ludzmi,ze nie reagowała na koty bedąc cały czas czujną.Teraz domku jej trzeba.Spróbuje wysłać zaraz maila do pani,która jest nia zainteresowana może juz na tym etapie socjalizacji Ambry zdecyduje sie na jej adopcję i bedzie w domku pokazywac jej co znaczy kontakt z człowiekiem.

Posted

Ambra bardzo dzis cieszyła się na nasz widok,aż zginała się w pół ale podejść bez krat bała się.Wzięła natomiast przysmaczek a nawet 4 przysmaczki!