Romka Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 I jest na pewno bardzo łagodna ,tylko jeszcze troche nieufna. Quote
Romka Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 oska1983 napisał(a):I brzmi to jakoś sensownie? Brzmi sensownie.Pani do mnie mailowała po raz drugi.Ma juz jedna suczkę,łagodna suczke owczarka niemieckego.ambra ja zauroczyła.Sprawdzimy ja jeszcze na koty,bo pani ma tez koty w domu i zobaczymy co dalej będzie.Oczywiście domek bedzie sprawdzany. Quote
Romka Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Wydaje się przyjazna suńką.Z chłopakami w boksie sztama,jak Serwus i Pongo wracają ze spaceru to są nawet buziaki! Quote
oska1983 Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Wygląda na taka spokojniutką;) ja ją widzę tylko na tych kilku zdjęciach, ale chyba jest to taki typ spokojnego, niekonfliktowego psiaka. Quote
oska1983 Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Ale ma uśmiechniety pychol. To już nie to samo co w 1 poście;) Quote
mamanabank Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Ambra to przepiękna i kochana sunia. W sobotę weszłam do jej boksu i zachęcałam ją, żeby do mnie podeszła. Patrzyła jak Serwus i Pongo skaczą mi po głowie :-D Machała ogonem i poszczekiwała, chciała podejść ale odważyła się dopiero, gdy byłam za furtką, jeszcze trochę i panna będzie po naszej stronie. Ambra na cafeanimal http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Ambra,18855 Quote
mamanabank Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 http://allegro.pl/show_item.php?item=1161058104 http://www.cafeanimal.pl/schroniska-dla-zwierzat/Schronisko-dla-Zwierzat-w-Lowiczu,680 Quote
oska1983 Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 a odezwała się ta pani zainteresowana Ambrą? Quote
mamanabank Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 zdaje się, że Pani miała poczekać aż sprawdzimy Ambrę na koty, tyle, że przy jej obecnym stopniu zaufania do człowieka jest to niemożliwe, bo nie można jej do kota zaprowadzić, a jak przyniesiemy kota do niej, to ona będzie się oddalać i uciekać przed nami z kotem :-D Quote
Romka Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Chciałabym,już nawet zrobiłam pierwszy krok ale jeszcze się boję. Quote
Romka Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Pani nadal zainteresowana korespondujemy ze soba mailowo.Mysle ,ze jest to powazna propozycja!Czekam na deklaracje z jej strony ostateczną i po sprawdzeniu na koty i inne suczki możemy sprawdzac domek. Quote
Romka Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Ambra juz po zabiegu sterylizacji.Pytałam p.doktor jak reagowała na koty w lecznicy.Dowiedziałam sie ,że nie reagowała w ogóle,tak bała sie kontaktów z ludzmi,ze nie reagowała na koty bedąc cały czas czujną.Teraz domku jej trzeba.Spróbuje wysłać zaraz maila do pani,która jest nia zainteresowana może juz na tym etapie socjalizacji Ambry zdecyduje sie na jej adopcję i bedzie w domku pokazywac jej co znaczy kontakt z człowiekiem. Quote
Romka Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Na razie nikt nie deklaruje się na moje powazne pytanie co do podjęcia decyzji w sprawie adopcji Ambry!Czekamy cierpliwie! Quote
Romka Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Ambra bardzo dzis cieszyła się na nasz widok,aż zginała się w pół ale podejść bez krat bała się.Wzięła natomiast przysmaczek a nawet 4 przysmaczki! Quote
Recommended Posts