Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='oska1983']Zmieniło się coś u sunieczek?[/QUOTE]

Starsza sunia jeszcze troche przerazona schroniskiem a młodsza daje sobie rade doskonale.Jest w boksie razem z Tinką ,oddaną przez właścicieli.Sonia pomimo,ze jest dużo młodsza dominuje Tinę w boksie Tina jest przerazona schroniskiem.We wtorek wyciągnęlam Sońkę z boksu i zaniosłam do mamy,bardzo cieszyły się obie i Ambra wylizała małą.

• Replies 317
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szykujemy Ambrę ,Sonię i Tinę do ogłoszeń u Bahalsy.Figuś nie chciałabys napisac choc jednego tekstu do ogłoszeń?Praktycznie zostałam sama,Mamanabank jest zajęta jak wiesz.

Posted

[quote name='Romka']Szykujemy Ambrę ,Sonię i Tinę do ogłoszeń u Bahalsy.Figuś nie chciałabys napisac choc jednego tekstu do ogłoszeń?Praktycznie zostałam sama,Mamanabank jest zajęta jak wiesz.[/QUOTE]
Romciu my z Paulą już mamy wakacje, więc możesz ( przynajmniej mnie) zasypać robotą! Poogłaszam kilka psiaków, mogę tez posiedzieć nad tekstami jeśli chcecie, nie ma problemu!

Posted

[quote name='Romka']Szykujemy Ambrę ,Sonię i Tinę do ogłoszeń u Bahalsy.Figuś nie chciałabys napisac choc jednego tekstu do ogłoszeń?Praktycznie zostałam sama,Mamanabank jest zajęta jak wiesz.[/QUOTE]
tylko, że ja nie mam styczności z nowymi psiakami i nie chcę pisac głupot, musze mieć podstawowe informacje Romka.

Zaraz napiszę coś i wstawię tu u Ambry i Soni i ocenicie ok, a potem do bahlsy, tylko mamusia ma troszkę nieogłoszeniowe zdjęcia, ale cóż coś się wykombinuje.

Posted

[quote name='Figafiga']tylko, że ja nie mam styczności z nowymi psiakami i nie chcę pisac głupot, musze mieć podstawowe informacje Romka.

Zaraz napiszę coś i wstawię tu u Ambry i Soni i ocenicie ok, a potem do bahlsy, tylko mamusia ma troszkę nieogłoszeniowe zdjęcia, ale cóż coś się wykombinuje.[/QUOTE]

Hmm ze zdjęciami może być kłopot bo ona boi sie wyjść z boksu, chociaż dzisiaj sie wychylała, ale wracała! Może za tydzień wyjdzie!

Posted

[FONT=&quot]AMBRA – piękna sunia w typie molosa SZUKA DOMU[/FONT]

[FONT=&quot]Ambra to duża sunia w typie molosa, w wieku 2 lat. Do schroniska trafiła prosto z ulicy. Porzucona, niekochana, błąkała się ze swoją córką SONIĄ. Przepędzana z miejsca na miejsce w jednej z okolicznych wsi, nie miała szans na przygarnięcie. Potrzebuje miłości człowieka, gdyż życiowe doświadczenie sprawiło, że jest bardzo przerażona. Sunia przebywa w schronisku, a jej smutny widok sprawia, że jak najszybciej trzeba znaleźć jej wspaniały dom, a przede wszystkim tego jedynego człowieka, który sprawi, że sunia odzyska wiarę w lepsze jutro, który pokaże jej co to zabawa, a nie kij i kamień. Ambra zostanie poddana zabiegowi sterylizacji przed adopcją.[/FONT]

Posted

[FONT=&quot]SONIA – szczeniak o smutnych oczkach błaga o dom[/FONT]

[FONT=&quot][/FONT]

[FONT=&quot]Sonia to mała 3,5 miesięczna sunia, która trafiła do schroniska wraz z błąkającą się po okolicznych wsiach mamą w typie molosa. Z tego względu sunia może wyrosnąć na dużego psa. Sonia nie ma problemu z kontaktem z człowiekiem, daje się głaskać, nie ucieka. Szuka domu, bo wiadomo szczeniaki nie powinny mieszkać w schronisku, gdyż istnieje wiele różnych chorób, które może je dotknąć. Sonia jest delikatną i miłą sunią nadającą się do mieszkania jak i do domu z ogrodem. Warunkiem adopcji i zgoda na przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej, podopcyjnej, podpisanie umowy adopcyjnej i co najważniejsze – zobowiązanie przyszłych właścicieli Sonii do jej sterylizacji. [/FONT]

Posted

Tekst ok!Figa dawaj tekst i zdjęcia do Bahlsy!Mamuśka jeszcze trochę boi sie ale to tylko chwila i będzie miała z nami dobry kontakt.Jest niepewna bo wszystko wokół nowe.Przyniosłam jej w sobotę Sońkę ,dziewczyny obie(mama i córka )bardzo cieszyły się a Sońka chciała zaraz cyca mamy ...i dostała.Ambra jest bardzo łagodna suczką.