Romka Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Pani,która była zinteresowana Ambra pisał do mnie sążniste maile z prosbą,zeby odpowiedziec szybko.Tak było przez kilka dni.Kiedy było przez kilka dni.Kiedy odpowiedziałam,ze sytuacja wymaga podjęcia decyzji a nastepnie zadzwoniłam jest absolutna cisza.Przykre to! Quote
mamanabank Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 to typowe, kurczę... ale spokojnie Ambra na pewno znajdzie dom. Quote
oska1983 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 kurczę, a ja tu czekam na dobre wiadomości:( Quote
Figafiga Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Romka pierwszy raz słyszę słowo "sążniste", sprawdziłam i już wiem co to znaczy ;-) człowiek uczy się całe życie ;-) Quote
Paula03 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 A ja myślałam, że to jakiś błąd w słowie :D Pierwszy raz widzę taki wyraz ;) Quote
mamanabank Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Romka jest oczytaną inteligentką, Romka, następnym razem Ty piszesz tekst do ogłoszenia :-D :-D :-D ale taki wiesz... sążnisty ;-) bo ja piszę... hmm... lapidarne :-D Quote
Romka Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Tobie naprawdę wychodzi to lepiej,wiesz,ze tak myślę! Quote
Romka Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Na razie bronimy jej przed nieodpowiednimi chętnymi w schronisku.Domku pomimo ogłoszeń nie widać! Quote
mamanabank Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 ogłoszeń chyba to ona za dużo nie ma, co? Czy już ma? Ja robiłam tylko allegro i cafeanimal, a reszta? Quote
Romka Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Ambra jest u Bahlsy!Mam nadzieję ,ze dobrze pamiętam! Quote
bahlsa Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Ambra ma u mnie komplet ogłoszeń. Szła w parze z Sonią. Jak napisałam na wątku, że skończyłam ogłoszenia to Sonia już była w domu :). Quote
Romka Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Wszystko gdzies umyka przy tej ilości informacji!Bahlsa,Majka zaginęła w Krakowie,pisze o tym na naszym głównym wątku. Quote
mamanabank Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 bahlsa napisał(a):Ambra ma u mnie komplet ogłoszeń. Szła w parze z Sonią. Jak napisałam na wątku, że skończyłam ogłoszenia to Sonia już była w domu :). no tak, teraz już pamiętam :oops: Quote
Figafiga Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Może Cię Ambra wybiorą... http://www.dogomania.pl/threads/190435-Molosy-dogi-mastify-cc-etc.-do-do%C5%9Bwiadczonego-domu-z-ogrodem-i-mastifk%C4%85-neapol. Quote
mamanabank Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Ambra jest taka cudowna, nie będą żałować ci, którzy ją wybiorą, fajnie Figa, że ją dodałaś do wątku :-) Quote
kajkoowa Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 Ambra jest coraz odważniejsza dziś zarobiłam od niej kilka buziaków, dała się pogłaskać, a potem Pongo ją odpędził. Quote
mamanabank Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 az się wzruszyłam, tak Ci zazdroszczę serdecznie, mam takie właśnie marzenie, żeby ją pogłaskać... a właściwie to wyklepać ze wszystkich stron :-) Quote
Romka Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Kaja10014 napisał(a):Ambra jest coraz odważniejsza dziś zarobiłam od niej kilka buziaków, dała się pogłaskać, a potem Pongo ją odpędził. Bardzo sie cieszę Kaju,w piątek składała się w pół na mój widok. Quote
kajkoowa Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 I dziś było jeszcze lepiej! Ambra zawsze jak tylko zobaczy, ze ktoś idzie w jej stronę podbiega do krat. Porządnie ją dziś wygłaskałyśmy, może w następną sobotę wyszła by trochę! Quote
Paula03 Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Potwierdzam! Ambra mniej się boi, cieszy się na nasz widok! Musimy ją niedługo wypościć sądzę, że wyjdzie! Quote
Romka Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 No to w sobotę spróbujemy wziąć ja na spacer. Quote
Paula03 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Dzisiaj Ambra stała przy kratach i czekała, aż podejdziemy, a jak podeszłyśmy to skakała i chciała rozdawać buziaki każdemu! Ona chyba najbardziej się cieszy z ich boksu! Quote
Recommended Posts