Marycha35 Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Asik mocno ściskam, współczuję:( A Rudus dlaczego zmarł? Starość, choroba??? Quote
konfirm13 Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Z tego, co czytałam - Rudusia zmógł wiek i....związane z tym choroby. Biedny Bim - zmarł przedwcześnie :(. Yumanji - przytulam. Zrobiłas dla malucha wszystko(a nawet więcej),co było mozliwe. Niech śpi spokojnie ze staruszkiem za TM....... Quote
Marycha35 Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Dzięki za info. Przykro jak nasi Przyjaciele odchodzą:( Tyle dobrego, że już nie cierpią. Quote
yumanji Posted January 26, 2014 Author Posted January 26, 2014 Dziekuje Wam,kochane....boli,niestety i bolec bedzie zawsze,nie mozna do tego sie przyzwyczaic.Pomaga mnie i moim synom,to co piszecie,dzieki . Quote
Lida Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Yumanji, wysyłam Wam dużo ciepłych myśli. Ściskam. Quote
yumanji Posted January 27, 2014 Author Posted January 27, 2014 [quote name='Lida']Yumanji, wysyłam Wam dużo ciepłych myśli. Ściskam.[/QUOTE] Dzieki:roll: Quote
yumanji Posted January 27, 2014 Author Posted January 27, 2014 [quote name='Gusiaczek']Przytulam ....[/QUOTE] A ja sie lekko usmiecham.. Quote
mala_czarna Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 Dziewczyny, a ja z takim zapytaniem. Jakiś czas temu obiecałam Joasi, że zrobię bazarek. Biję się w piersi, bazarku nie zrobiłam, zdołałam tylko kupić karmę dla szczeniąt, ale u mnie nadal leżą fanty :( Fanty do odebrania w Wawce - Wola, Mokotów (u mnie w pracy), więc jeśli ktoś zgodziłby się zrobić bazarek dla psiaków Joasi, to ja bardzo chętnie je oddam (fanty, nie psiaki) :). Jest ich sporo, zarówno dla dzieci, jak i dla dorosłych! Quote
yumanji Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 [quote name='mala_czarna']Dziewczyny, a ja z takim zapytaniem. Jakiś czas temu obiecałam Joasi, że zrobię bazarek. Biję się w piersi, bazarku nie zrobiłam, zdołałam tylko kupić karmę dla szczeniąt, ale u mnie nadal leżą fanty :( Fanty do odebrania w Wawce - Wola, Mokotów (u mnie w pracy), więc jeśli ktoś zgodziłby się zrobić bazarek dla psiaków Joasi, to ja bardzo chętnie je oddam (fanty, nie psiaki) :). Jest ich sporo, zarówno dla dzieci, jak i dla dorosłych![/QUOTE] Ja je moge odebrac,jesli nie masz nic przeciwko i przekazac Bric,ktora mieszka niedaleko mnie i zgodzila sie zrobic,kolejny zreszta,bazarek.Mam tez sporo rzeczy,no i jeszcze od Bonsai musze odebrac. Quote
yumanji Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 [quote name='mala_czarna']Dziewczyny, a ja z takim zapytaniem. Jakiś czas temu obiecałam Joasi, że zrobię bazarek. Biję się w piersi, bazarku nie zrobiłam, zdołałam tylko kupić karmę dla szczeniąt, ale u mnie nadal leżą fanty :( Fanty do odebrania w Wawce - Wola, Mokotów (u mnie w pracy), więc jeśli ktoś zgodziłby się zrobić bazarek dla psiaków Joasi, to ja bardzo chętnie je oddam (fanty, nie psiaki) :). Jest ich sporo, zarówno dla dzieci, jak i dla dorosłych![/QUOTE] A karma to wcale nie "tylko",prosze nie umniejszac swoich zaslug;) Quote
Bonsai Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='yumanji']Ja je moge odebrac,jesli nie masz nic przeciwko i przekazac Bric,ktora mieszka niedaleko mnie i zgodzila sie zrobic,kolejny zreszta,bazarek.Mam tez sporo rzeczy,no i jeszcze od Bonsai musze odebrac.[/QUOTE] To jak będziesz odbierała od malej czarnej, to może przytargam te fanty do pracy, też na Wolę. Będziesz miała mniej jeżdżenia, ale będziesz ograniczona czasowo do 9-17 ;) Quote
mala_czarna Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='yumanji']A karma to wcale nie "tylko",prosze nie umniejszac swoich zaslug;)[/QUOTE] Asia, jeśli Bric się zgodziła na zrobienie bazarku to byłoby super!! :) I co to za gadki "jesli nie masz nic przeciwko" :eviltong: Pisz na PW kiedy Ci pasuje, i jak chciałabyś się umówić. Ja nie jestem zmotoryzowana, a troszę tych klamotów jest :) Quote
yumanji Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 [quote name='Bonsai']To jak będziesz odbierała od malej czarnej, to może przytargam te fanty do pracy, też na Wolę. Będziesz miała mniej jeżdżenia, ale będziesz ograniczona czasowo do 9-17 ;)[/QUOTE] Wyjezdzam jutro,o 15 ,po szkole,nie wiem ,czy dojade na 17.Wczoraj wracalam z wwy 2,5 godz. Quote
yumanji Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 [quote name='mala_czarna']Asia, jeśli Bric się zgodziła na zrobienie bazarku to byłoby super!! :) I co to za gadki "jesli nie masz nic przeciwko" :eviltong: Pisz na PW kiedy Ci pasuje, i jak chciałabyś się umówić. Ja nie jestem zmotoryzowana, a troszę tych klamotów jest :)[/QUOTE] Ze niby Bric umie robic bazarki....no dobra...pisze do Ciebie;) Quote
bric-a-brac Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Haha :lol: Bric podobno umie robić bazarki, ale powiem w sekrecie, że nie wszystkich fantów :eviltong: A tak serio dziewczyny, nic dużego gabarytowo (mam na fanty jeden pokój i źle to wygląda.... TŻ ciągle sapie mi o ten pokój ;) ), łatwe w wysyłce (czytaj nic szklanego, delikatnego czy wielkiego!), ciuchów nie lubię (no jakieś cienkie rzeczy, bluzeczki, itp. przełknę, ale nie palta, dżinsy, kapoty i inne grube, duże objętościowe). Sorry, że marudzę, ale trochę zabazarkowana jestem i muszę to jakoś ogarnąć pod względem ewentualnego pakowania i wysyłania ;) Ostatnio Asia proponowała mi, że przywiezie czyste kartki i koperty - super pomysł :evil_lol: Takie bym mogła wysyłać :diabloti: Quote
Cantadorra Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Yumanij, czy Twoje, nie Twoje psiaki są ogłaszane? Które są takie najbardziej adopcyjne? Quote
mala_czarna Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 [quote name='bric-a-brac']Haha :lol: Bric podobno umie robić bazarki, ale powiem w sekrecie, że nie wszystkich fantów :eviltong: A tak serio dziewczyny, nic dużego gabarytowo (mam na fanty jeden pokój i źle to wygląda.... TŻ ciągle sapie mi o ten pokój ;) ), łatwe w wysyłce (czytaj nic szklanego, delikatnego czy wielkiego!), ciuchów nie lubię (no jakieś cienkie rzeczy, bluzeczki, itp. przełknę, ale nie palta, dżinsy, kapoty i inne grube, duże objętościowe). Sorry, że marudzę, ale trochę zabazarkowana jestem i muszę to jakoś ogarnąć pod względem ewentualnego pakowania i wysyłania ;) Ostatnio Asia proponowała mi, że przywiezie czyste kartki i koperty - super pomysł :evil_lol: Takie bym mogła wysyłać :diabloti:[/QUOTE] Bric, nie mam nic szklanego, niemal wszystkie rzeczy są lekkie, ale z większych gabarytowo to może około 4 rzeczy - w sensie plecaczek dla dziecka, i plecaki(czki) dla dorosłych :) No i tak jak mówie - można odebrac u mnie na Woli, lub w pracy, na Mokotowie. Quote
bric-a-brac Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 To super! Ja nie odbiorę, bo rzadko bywam w W-wie. Chociaż jak jestem, to bardzo blisko Ciebie na Woli (w instytucie tuż obok :diabloti: ). Przez yumę się uda przekazać na pewno. A ogłoszenia dla psów yumy na pewno by się przydały. Niektóre psiaki mają piękne zdjęcia robione przez Bonsai. Quote
Cantadorra Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 A czy ktoś jest w stanie zebrać po 5 zdjęć i opis po kolei dla kilku psiaków? Ja bym wykupiła ogłoszenia. Quote
mala_czarna Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 [quote name='bric-a-brac']To super! Ja nie odbiorę, bo rzadko bywam w W-wie. Chociaż jak jestem, to bardzo blisko Ciebie na Woli (w instytucie tuż obok :diabloti: ). Przez yumę się uda przekazać na pewno. A ogłoszenia dla psów yumy na pewno by się przydały. Niektóre psiaki mają piękne zdjęcia robione przez Bonsai.[/QUOTE] Jak się yuma odezwie, bo mam nadzieję, że jej nie zasypało!! :roll: Quote
Marycha35 Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 [quote name='Cantadorra']A czy ktoś jest w stanie zebrać po 5 zdjęć i opis po kolei dla kilku psiaków? Ja bym wykupiła ogłoszenia.[/QUOTE] Wiesz co, na pierwszej stronie są fotki i opis psiaków. Tylko nie wiem czy aktualne. Quote
mala_czarna Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 [quote name='Marycha35']Tak u Was daje?????[/QUOTE] Dzisiaj w stolnicy względny spokój, ale warunki na drogach masakryczne. Jak zwykle zresztą, zima zaskoczyła drogowców ;) Quote
Marycha35 Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Hi, hi, no tak...;) W Bełchatowie, bo tu akurat jestem spoczko, nawet nie tak zimno, ale kociaki bezdomniaki w komórce jeszcze siedzą;) Quote
Recommended Posts