Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 209
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ania z poznania']Agatko, nic tylko musimy pojechać i wymiziać :)![/QUOTE]
może sie w końcu uda jak tylko kamil przestanie mi chorować a ty bedziesz akurat w polsce ;)

Posted

[quote name='ania z poznania']Caaały przyszły tydzień jestem :).
Jak się czujecie?[/QUOTE] nie najgorzej.
no to fajnie by było tylko nie wiem co na to mój szef. ostatnio wcale mnie w pracy nie ma ale juz nie zaśmiecajmy wątku choco ;)

Posted

ale ta sunia wypiękniała!

i widzę, że Doddy miała rację, to nie mix shar-peja jak myślałam, tylko pitbullka z dziwnie ciachniętymi uszkami :)
śliczna jest! super, że dałyście jej szansę :)

Posted

[quote name='mariamc']
Uploaded with ImageShack.us

dla takich fotek warto żyć, aż mnie ścisnęło w dołku, cudo nie dziewczyna. Jak sobie przypomnę tę chudzinę z kręgosłupem na wierzchu ...:-o

Posted

U Danusi chudzinki nie znajdziesz :diabloti::loveu: - w całej historii schroniska (a wcześniej przytuliska, które mariamc prowadziła), był tylko jeden pies (chyba Owca, o ile sobie przypominam), który stracił na wadze, ale jak trafił do schroniska to ciężko było dojrzeć, gdzie miał przód, gdzie tył, gdzie kark, a gdzie łapy, bo był jedną wielką puchatą kulą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: