agaga21 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 dowiedziałam sie o niej dzięki furciaczkowej, która podesłała mi jej zdjęcia. sunia w typie pit bull red nose do zabrania z przytuliska w klembowie pod warszawą. sunia dostała robocze imię CZEKOLADA. jest bardzo wyniszczona, z wieloma zmianami skórnymi. furciaczkowa opłaciła jej pobyt w hoteliku w konstancinie do czasu przetransportowania jej do szczecinka-do hoteliku u mariamc. dziś czekoladę odebrał z konstancina donvitow i zabrał ją do gaju, skąd odbierze ją filip by zawieźć do szczecinka. prosimy o jakieś deklaracje na hotelowanie czekoladki i na jej leczenie.prosimy o wpłaty, nawet te najmniejsze, gdyż wzięłyśmy ją pod naszą opiekę wraz z ania z poznania i agnieszką32 zupełnie bez wcześniej zebranych deklaracji . prosimy też o bazarki na sunię.:lol: na pewno skóra jest do zbadania, martwi mnie też czy z serduszkiem wszystko w porządku, gdyż suńka po kilku krokach zemdlała gdy szła z kojca do auta:roll: psisko jest pod opieką 'BB', dlatego tez rozliczenia będa na wątku rozliczeniowym: http://www.dogomania.pl/threads/140610-wAE-tek-BB-UWAGA-ab-agnieszka-chce-naprawiAE-szkody-PIERWSZA-RATA-DO-15-KWIETNIA-CZEKAMY Quote
agaga21 Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 czekolada wcale nie w kolorze czekolady... sunia jest przemiła! kajetana i martę, którzy ją wieźli całą droge lizała po uszach:evil_lol::evil_lol::loveu: Quote
ania z poznania Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Jestem pierwsza u pięknej dziewczynki!!!!! Quote
pinkmoon Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 A ja powiem optymistycznie, to będzie na pewno wspaniała metamorfoza! Już sobie wyobrażam Czekoladkę (dla mnie w skrócie to będzie z angielska Choco :loveu: ) odkarmioną, z piękną błyszczącą sierścią i roześmianym pycholkiem. Bo tak musi być. Mogę zadeklarować 10 zł/miesiąc. Quote
agaga21 Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 ja tez myślałam o skrócie ale troche przeinaczonym - o CZAKI Quote
pinkmoon Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Ale ona chyba nie taka straszna jak laleczka Chucky :diabloti: ? Quote
magdola Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 obraz nędzy i rozpaczy....jak mozna!? taka sliczna....juz widze metamorfoze u mariamc;):loveu: Quote
Kana Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 eeee tylko nie chaci! CHOCO ... oo tak jak najbardziej! P.S jestem i ja :loveu: Quote
Enigma79 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 śliczna sunia, oby to omdlenie / utrata przytomności nie było niczym poważnym, może osłabienie... i sunieczka dojdzie szybko do siebie u p.Danusi podobnie jak wiele innych czworonogów. Quote
kamilqax95x Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 podnoszę a imię CHOCO jest bardzo ładne :) Quote
fioneczka Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 agaga21 napisał(a): sunia jest przemiła! kajetana i martę, którzy ją wieźli całą droge lizała po uszach:evil_lol::evil_lol::loveu: hmmmm ciekawe dlaczego ;) Quote
holy Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 o matko, co za konował jej tak uszy obciachał :( może te omdlenia to tylko z osłabienia, wyniszczona malutka jest strasznie :( a dziewusia pyszczek ma piękny, coś czuję, że będą się jeszcze o nią bić :) :) :) Quote
furciaczek Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Ile ona byla w hoteliku w Konstancinie? 2-3 tyg?? I z tego co wiem to nie zauwazono zadnego omdelnia, dziewczyna chetnie z Kago na spacery smigala, klucila sie przez plot z naszym Torkiem. Moze to faktycznie z tego upalu...mam taka nadzieje przynajmniej. Quote
ania z poznania Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Na pewno, niektóre psy wyjątkowo źle znoszą upał. Quote
agaga21 Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 no i tak jak myslałam, czekoladka przeweekenduje pod opieką kajetana. w gaju. mam nadzieję że już w poniedziałek dojedzie do mariamc. w sumie może to i lepiej dla suni, odpocznie 2 dni przed podróżą... Quote
beataczl Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Wystarczy kliknac raz dziennie, zeby nakarmic psa ze schronu http://szerlok.pl/nakarm_psa/ !!! dolaczcie sie! Quote
Kana Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 No proszę to niunia jeszcze odbędzie 2 dniowy pobyt w KAJETAN SPA :loveu: Quote
Recommended Posts