Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 209
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A żebyś wiedziała, że odbiło! :loveu:
agaga, rzeczywiście - przejęłam się. Bo dla mnie ważne jest, to co inni o mnie myślą. I nie mogłam sobie wybaczyć, tego co napisałam. Obraziłam Czekoladkę, ale wcale nie miałam takiego zamiaru.
Koniec już, bo zaraz popłaczę się ze szczęścia :loveu:

Posted

Agatko, czy ja nie zalegam z kasą?
Bo deklarowałam na Choko 10 zł miesięcznie i szczerze mówiąc nie pamiętam ile wpłaciłam i czy coś w ogóle :oops:
Prześlij mi nr konta to jeszcze dzisiaj wpłacę jakby co.

Posted

[quote name='pinkmoon']Agatko, czy ja nie zalegam z kasą?
Bo deklarowałam na Choko 10 zł miesięcznie i szczerze mówiąc nie pamiętam ile wpłaciłam i czy coś w ogóle :oops:
Prześlij mi nr konta to jeszcze dzisiaj wpłacę jakby co.
ostatnie rozliczenie robiłam 29 czerwca:
http://www.dogomania.pl/threads/140610-wAE-tek-BB-UWAGA-ab-agnieszka-chce-naprawiAE-szkody-PIERWSZA-RATA-DO-15-KWIETNIA-CZEKAMY

na dniach uzupełnię wpłaty i wydatki, bo kilka było ostatnio. wysyłam ci pw z danymi do wpłat jeśli chcesz :)

Posted

pinkmoon napisał(a):
Wysłałam 30 zł, czyli wychodzi mi że to do września:)

A czy Dan też jest pod opieką BB? Jak z jego finansowaniem?
dzięki wielkie :)
dan jest pod opieka mariamc. nawet nie wiem czy ktoś się dorzuca do jego utrzymania. cegiełek kilka zeszło ale niewiele.

Posted

u mnie ma allegro, miała tez robione jakies ogłoszenia. dagmara86 zrobiła jej pakiecik :)
...czy nadal są to nie mam pojęcia! nie wiem po jakim czasie wygasają.

Posted

agaga21 napisał(a):
no własnie...tez mnie to dziwi!:-o:-o
chyba nikt nie dzwonił.

Bo ona moja moja i tylko moja:evil_lol::evil_lol:

Postaram sie pomoc jakos z ogloszeniami jak sie uporam z TTB z Torunia :)

W srode prawdopodobnie bede jechala zawiezc Hektora, zajze tez do niej...pewnie znowu wypiekniala:loveu:

Posted

furciaczek napisał(a):

W srode prawdopodobnie bede jechala zawiezc Hektora, zajze tez do niej...pewnie znowu wypiekniala:loveu:
obowiązkowo musisz wszystkie nasze ttb ze szczecinka wymiziać :) i obfocić!

Posted

furciaczek napisał(a):
Bo ona moja moja i tylko moja:evil_lol::evil_lol:

Postaram sie pomoc jakos z ogloszeniami jak sie uporam z TTB z Torunia :)

To koniecznie zajrzyj też do naszego Simensa - a może zabierzesz go na spacerek? :diabloti::diabloti::diabloti:

I ucałuj, proszę, Candusię, ona już tak długo biedna czeka... :-(

Posted

zapraszam na watek psiaka, którego chcemy wziąć do hotelu. pies trudny, szkolenie to dla niego jedyna szansa na normalne życie. zbieramy choćby po 10zł na hotelik.

oto BAKO:
pomóżcie proszę.

Posted

.............................................

bardzo zaluje ze nei mialysmy tyle czasu zeby kazdeo psiaka zabrac na wybieg ale niestety mialysmy poslizg czasowy do tego trafilysmy na pore karmienia (oo tak takie karmienie to pieski uwielbiaja:loveu:) ale mam nadzieje ze uda sie to nadrobic;)