Cerber Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Tina.Sara napisał(a):Jezu jakie piękności. To kundelek jest?? Wygląda na rasowca :lol: a na jaką rasę wygląda według Ciebe ten psiak He???? Quote
Daga_i_Oskar Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Witaj Rybciu, razem z Zuzanką macie śliczną galerie, sunia jest pięknym pieskiem :loveu: :loveu: cudnie wychodzi na zdjęciach i ma boskie oczka :loveu: Quote
chicken Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Ja juz to pisalam ale apisze jeszcze raz... Ona na niektorych fotach wyglada jak rodeshian a na niektorych jak posokowiec bawarski albo hanowerski:loveu: Quote
Tina.Sara Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Cerber napisał(a):a na jaką rasę wygląda według Ciebe ten psiak He???? Troche na posokowca :p Quote
tygra Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 dla mnie coś między posokowcem a gończym, ogólnie pies myśliwski pełną gębą a raczej pycholkiem Quote
Cerber Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Tina.Sara napisał(a):Troche na posokowca :p No też właśnie, więc czemu pytasz czy to kundelek jak ona wygląda posokowiec i rhodesian. Szczerze mówiąc to sama na samym początku miałam dylemat jaka to rasa :D Quote
Tina.Sara Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Cerber napisał(a):No też właśnie, więc czemu pytasz czy to kundelek jak ona wygląda posokowiec i rhodesian. Szczerze mówiąc to sama na samym początku miałam dylemat jaka to rasa :D pytałam żeby sie upewnić, Luiza:cool3: Quote
Ola&Kora Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Wy tu gadu gadu, ja czekam z niecierpliwością na foteczki rhodesianowo-posokowcowej panny :loveu: Quote
Rybc!a Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 Dzisiaj obiecuję wkleić zdjęcia z wczorajszego spacerku! Quote
Rybc!a Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 Przepraszam, dzisiaj już nie dam rady! Jutro wrócę ze szkoły o 15:00 to od razu siadam na kompa! Quote
Ola&Kora Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Rybc!a; napisał(a):Przepraszam, dzisiaj już nie dam rady! Jutro wrócę ze szkoły o 15:00 to od razu siadam na kompa! A ja tak czekałam... no trudno, poczekam jeszcze ten jeden dzionek, ale jak jutro nie będzie fotek to marny twój los :mad: :mad: :mad: :evil_lol: Quote
Rybc!a Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 Jestem ! Koleżanka Zuzi: Czy te oczy mogą kłamać? Park Ziewaczki Na spacerku I drugie podobne Reszta jutro. Quote
Tina.Sara Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Hej. No nareszcie!!!!!! Świetne foty. Ale macie cudno w parku... Chociaż ja nie narzekam na swój lasek brzozowy za płotem :D:D Czekam na więcej foteczek :) Aj! I Zuzia w kocyku boska :D I jej spojrzenie też. Wogóle wszystko zajebójcze! Quote
nathaniel Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Rybc!a widziałam twój opis wczoraj, że młoda ma ADHD. Skoro jest nadpobudliwa to może byście spróbowały w posłuszeństwie. (tak mnie tknęło jakzobaczyłam zdjęcie znad morza, gdzie trzyma kijek w ryjku :loveu: ). Quote
Rybc!a Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 Ale ja żartowałam z tym ADHD. To miało być śmieszne. Ona jest taka " debilka " trochę i dlatego. Ale ukochana niemiłosiernie. ZABAWKI Quote
Alynkaaa Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [quote name='Rybc!a']Ale ja żartowałam z tym ADHD. To miało być śmieszne. Ona jest taka " debilka " trochę i dlatego. Ale ukochana niemiłosiernie. ZABAWKI sliczne jak by moja miala takie zabawki to by je wszystkie rozszaroala i wszystko co maja w srodku powyciagala a potem triumfalnie pzreszla by pzrez pokuj pomiedzy wnetrznosciami i zadowolona poszla by spac:)<mialam juz tak raz i nie ce wiecej:eviltong: > Rybciu a gdzie dokladnie mieszkasz????? Quote
Ola&Kora Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Rybc!a; napisał(a): Ale Zuzia ma obstawę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
lula Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 no pięknie....tyle pluszaków :) Pozdrawiamy :) Quote
Cerber Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 śliczna ta sunia :loveu: :loveu: ona jest rasowa???? Piękniuchny psioczulek :loveu: :loveu: :loveu: Quote
zuzolandia Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Hejka ...;-) sliczne focisze ....;-) a te z pluszakami ..boskie ... tak słodziutko miedzy nimi wyglada ;-)...zreszta co ja bede pisac ..kazda Zuzia to cudo nad cudami hehe ;-) Pozdrowionka ;-) Quote
Rybc!a Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 Witam Was! Zaniedbuję was strasznie, ale od jutra( no może, zacznę pojutrze) uczę moją mamę obsługi komputera, wiec w ramach lekcji będę jej kazać zmniejszać zdjęcia. NIE, NIE ŻARTUJĘ OCZYWIŚCIE. Pojutrze powinnam dodać furę zdjęć- z jutrzejzego dnia, pełnego kotów i te, które pozostały mi zaległe Quote
Recommended Posts