Jump to content
Dogomania

SUPER galeria- ZUZA, PYZA i FIGA- szczęściary ze schroniska- ZAPRASZAMY!

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tina.Sara napisał(a):
Troche na posokowca :p

No też właśnie, więc czemu pytasz czy to kundelek jak ona wygląda posokowiec i rhodesian. Szczerze mówiąc to sama na samym początku miałam dylemat jaka to rasa :D

Posted

Cerber napisał(a):
No też właśnie, więc czemu pytasz czy to kundelek jak ona wygląda posokowiec i rhodesian. Szczerze mówiąc to sama na samym początku miałam dylemat jaka to rasa :D

pytałam żeby sie upewnić, Luiza:cool3:

Posted

Rybc!a; napisał(a):
Przepraszam, dzisiaj już nie dam rady! Jutro wrócę ze szkoły o 15:00 to od razu siadam na kompa!

A ja tak czekałam... no trudno, poczekam jeszcze ten jeden dzionek, ale jak jutro nie będzie fotek to marny twój los :mad: :mad: :mad: :evil_lol:

Posted

Hej. No nareszcie!!!!!! Świetne foty. Ale macie cudno w parku... Chociaż ja nie narzekam na swój lasek brzozowy za płotem :D:D Czekam na więcej foteczek :) Aj! I Zuzia w kocyku boska :D I jej spojrzenie też. Wogóle wszystko zajebójcze!

Posted

Rybc!a widziałam twój opis wczoraj, że młoda ma ADHD. Skoro jest nadpobudliwa to może byście spróbowały w posłuszeństwie. (tak mnie tknęło jakzobaczyłam zdjęcie znad morza, gdzie trzyma kijek w ryjku :loveu: ).

Posted

[quote name='Rybc!a']Ale ja żartowałam z tym ADHD. To miało być śmieszne. Ona jest taka " debilka " trochę i dlatego. Ale ukochana niemiłosiernie.
ZABAWKI

sliczne jak by moja miala takie zabawki to by je wszystkie rozszaroala i wszystko co maja w srodku powyciagala a potem triumfalnie pzreszla by pzrez pokuj pomiedzy wnetrznosciami i zadowolona poszla by spac:)<mialam juz tak raz i nie ce wiecej:eviltong: >
Rybciu a gdzie dokladnie mieszkasz?????

Posted

Witam Was! Zaniedbuję was strasznie, ale od jutra( no może, zacznę pojutrze) uczę moją mamę obsługi komputera, wiec w ramach lekcji będę jej kazać zmniejszać zdjęcia. NIE, NIE ŻARTUJĘ OCZYWIŚCIE. Pojutrze powinnam dodać furę zdjęć- z jutrzejzego dnia, pełnego kotów i te, które pozostały mi zaległe