Kamila Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 No i super!Teraz czekam na wiecej foteczek :loveu: Zrob ich duzo nad morzem,samego morza tez jesli mozna :evil_lol: Quote
Rybc!a Posted October 13, 2006 Author Posted October 13, 2006 Ok, teraz tak specjalnie dla ciebie, Kamilko, za nauczenie zmniejszania zdjęć . Quote
Alynkaaa Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Rybc!a napisał(a):My mieszkamy blisko morza. Jestem z Elbląga. Często jeździmy do Krynicy Morskiej lub na Zalew w weekendy. A czemu pytasz? hej jestes z Elblaga??tez tam mieszkalam pzrez 13 lat chyba nawet:) od roQ mieszkam w Gdansku:) na jakim osiedlu mieszkasz????a Zuza cudasna jak kazdy rudasek:):):loveu: :loveu: Quote
gogunia Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 [quote name='Rybc!a']Uuu, coś tu pustki świecą :( Dodam więcej zdjęć ze spacerku nr 2. fajne fotki podoba mi się to 4 zdjecie:loveu: Quote
Rybc!a Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 Fotki z nad morza: Ja ... Zuzia z wielgachnym kijem! Pływać każdy może, jednej lepiej, drugi gorzej! Rybc!a- orangutan Leśny potworek Taka jestem piękna! Dla Kamilki! Dasz mi coś? A może to co trzymasz w swojej rączce? Dwa morskie stwory-potwory! A Rybc!a mi zabiera kijek! PS-dziwnie , wyglądam, wiem... Eh...Coś mi się czapka podwinęła do góry! Drugi dowód na to, że wasza Rybc!a to taki orangutanek! Quote
Alynkaaa Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 witam:) sliiicznie tu wyszla!!!!!!jak na polowaniu:) Quote
Kamila Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Bardzo dziekuje za ta foteczke :loveu: Oczywiscie szystkie sa ladne,widze ze pogoda nie rozpieszczala :cool1: Quote
Rybc!a Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 POGODA- była taka jaka była, miało być niby 10 stopni, było coś w okolicach 15-17. Nie było najgorzej, choć drugiego dnia zawitał do nas dość duży i rwisty wiatr- co widać na poszczególnych fotkach ( czyt. fale). Może jutro/pojutrze wkleję kilka nowych zdjęć. Quote
zuzolandia Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Ech......morze......... teskno mi ....... normalnie Ci zazdroszcze hehe .....focisze swietne..... A propos podpisu ......zebym to ja wiedziała jak to zrobic kofaniutka ...;-) Quote
Juszes Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Rybc!a napisał(a):Uuu, coś tu pustki świecą :( Dodam więcej zdjęć ze spacerku nr 2. słodziaszek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
tygra Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 dzien dobry my z rewizytą śliczna sunia - w lesie to prawdziwy pies myśliwski, a to fajna fotka te widoki uwielbiam morze, a na marginesie niezłego badyla dorwała :) Quote
Rybc!a Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 Dowód na to, że Rybc!a kocha każde zwierzę. Dwie śpiące królewny Per pani Zuzanna vel Kochane Suczysko Quote
Rybc!a Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 Jezu, ja myślałam, że się będziecie śmiać, a wy tu , że słodkie! Powiem wam szczerze, że my codziennie tak śpimy ;) Jedyne co się zmieniło to łóżko. Teraz jest większe i Zuzka może wyciągać swe kopyta w każdą stronę. Na działce. Moja Wiki- wiecie co? Wyjeżdża do Szkocji. Na początku na pół roku, potem na około 4 lata! Ludzie, nie wytrzymam bez niej! Quote
agara Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Śliczne fotecki z nad morza:):) Fajnie Cię 'zobaczyć':D:D PIesek jest PRZEśLICZNY, choć moim zdaniem <skromnym> też nie nazywa się psów ludzkimi imionami, bo to tak 'nieładnie' < mojej koleżanki chłopak na imie ma borys, a jego sąsiadka ma psa borysa, chłopak sie odwraca 'na zawołanie' i robi z siebie idiote, jak okazuje sie że to do psa...> Ale kit.:D A kto to jest Wiki? Siostrzenica? Quote
Rybc!a Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Wiki to dzidzia, moja dzidzia, opiekuję się nią od 2 lat i 9 miesięcy! Ja nie widzę nic brzydkiego w nazywaniu psów imionami ludzkim, przecież to żadna obraza. A co do Borysa- to dość " psie " imię. Moja pielęgniarka- zawsze gdy jestem chora, leży ze mną w łóżku i nawet nie zbyt chętnie wychodzi na spacery! Zmęczony Pies- Krynica Morska Ja- Krynica Morska Zabawy z Kolegą- Krynica Morska Quote
Cerber Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Hej Ruybc!a jak tam RTwoja rhodesianka???? czy ju ż mówiłam, że ona jest śliczna :loveu: :loveu: :loveu: moja bliska koleżanka, też ma rhodesiana, ale nie rasowego. Jest on bardzo duży i fafluniasty i potężny :D Quote
Rybc!a Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Cerberku kochany,ależ to nie jest rhodesian, tylko zwykły kundelek! Quote
Cerber Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Rybc!a napisał(a):Cerberku kochany,ależ to nie jest rhodesian, tylko zwykły kundelek! Oj tam, jest mieszancem posokowaca z rhodesianem, to jest pół rasowa no :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: dajmy na to, przecież można se wkręcac nie :D:D:D Quote
eria Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Zuźka śliczna !! I rzeczywiście na pierwszych stronach galerii byłam przekonana że to rhodezjan i szukałam pręgi na grzbiecie :evil_lol: Piękna aczkolwiek troszkę nie w moim typie - wolę wielkie kudłacze :loveu: :diabloti: Quote
Tina.Sara Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Rybc!a napisał(a): Jezu jakie piękności. To kundelek jest?? Wygląda na rasowca :lol: Quote
Rybc!a Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Tina.Sara, na 100% to zwykły kundelek. Ale najkochańszy i najpiękniejszy. Quote
Ola&Kora Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Jejciu, ona jest boska :loveu: :loveu: :loveu: Rybc!a; napisał(a):Tina.Sara, na 100% to zwykły kundelek. Ale najkochańszy i najpiękniejszy. Jesteś tego pewna? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts