Rybc!a Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 Wymiziałam! PS- Śpioch z niej okropny. Ale jak się wyśpi, to wyrasta szatan! Foto: Nosieeek: Łapooonkaa: Bussiaczeek: I zasypianie na straży kostki: Quote
Juszes Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Zuzia szatan, aż trudno uwierzeć, jak sie patrzy na tej jej pięknisty nosek pod kołderką:*** :loveu::loveu::loveu: Quote
Ola&Kora Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 http://img145.imageshack.us/my.php?image=dsc03150sx4.jpg Przybij piątkę :p Quote
AgaiTheta Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 OOOOOOOOOO trafiłam wreszcie na Ziuzieńkę :loveu::loveu: :loveu: Ona jest mniodziaśna!!!!!!!!!!!!!!! W drugim życiu chcę być taką Zuzanną w takim domku!!! Quote
AnetaA Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Napatrzyłam sie na wasze bannerki i mnie jakieś natchnienie wzięło...:oops: Ciekawe czy ci sie spodoba?:) Twoja suńka jest urocza!! Quote
Rybc!a Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 OJEJ, cudowny Anetko ten bannerek ! W następny weekend jedziemy na morze! Szykujcie się na foteczki! Aneta a mogłabyś mi na bannerku napisać samo to GALERIA ZUŹKI? Quote
Rybc!a Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 Jedak zostawiam ten z latem- bo już się go doczekać nie mogę ;) Mama szyła firany- a Zuzka, właśnie na nich zapragnęła sobie rozszarpać swojego słonika! Czy te oczy mogą kłamać? Co to? Pani gdzieś wychodzi? Quote
gogunia Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 fajne zdjęcia dawaj więcej:loveu: :loveu: Quote
Rybc!a Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 [quote name='gogunia']fajne zdjęcia dawaj więcej:loveu: :loveu: No to następne kilka fotek: Wystawa psów nierasowych BUREK 2006 Quote
gogunia Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Fajne fotki, tylko co to za wystawa na której pies leży na kanapie zawinięty w ręcznik(a może to przygotowania do wystawy??);) p.s.śliczne bannerki i avka (z listkami)zrobiła ci aneta25:loveu: Quote
Rybc!a Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 Pierwsze dwa zdjęcia z wystawy, reszta leniuchowanie w domku. ;) Quote
Rybc!a Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 Niestety- uznali ją za zabardzo rasową i wygrał taki naprawdę buraśny kundelek. Dla mnie to dziwne- przecież Zuzka jest zwykłym kundelkiem, no ale cóż... niekoniecznie wszyscy muszą o tym wiedzieć. Quote
chicken Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Ojej... Twoj pieso naprawde przypomina mi rasowego psiaka :loveu: Na niektorych zdjeciach przypomina mi rodesiana a na innych posokowca bawarskiego... :razz: Quote
Rybc!a Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 No tak, każdy mi to mówi- więc ja, zawsze gadam że to mix dwóch tych właśnie ras. Quote
zuzolandia Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 UUUUUU alez sliczniutki rudzielec ;-) No i jak na Zuzke przystało jest przekofana ...;-), dobrze ze galeria liczy sobie zaledwie20 stron bo gdyby było ich setki pewnie siedziałbym do północy ;-)....No rybciu sunieczka ..miodzio... Mizianko dla laluni ;-) Quote
Rybc!a Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 Cioteczko, zmniejsz podpis, bo cię uduszą! 1 spacer, z koleżanką Mają- pieskiem naszego użtkownika Z@borek- niestety, ona włącza się tylko do rozmowy, jeżeli coś ją zbulwersuje- inaczej, siedzi cicho i czyta. Po spacerku- wykończony pies ( po spacerze biegała za rowerem) 2 spacerek: Moja niunia, opiekuję się nią, poszła z nami: Quote
Rybc!a Posted October 13, 2006 Author Posted October 13, 2006 Uuu, coś tu pustki świecą :( Dodam więcej zdjęć ze spacerku nr 2. Quote
Kamila Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Rybc!a-a moglabys te fotki wstawiac 500x375?bo mnie sie nie chce klikac na miniature :oops: Fajniej by sie je poprostu ogladalo a dla ciebie to zadna robota ;) Quote
Rybc!a Posted October 13, 2006 Author Posted October 13, 2006 Oj Kamila, gdybym to ja tylko potrafiła :oops: Jak to się robi? I czy jest możliwość robienia zdjęć w rozmiarach 500x375 w Image Shack? Quote
Basia_Sz Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Ohoho, piłeczki lubimy :cool3: Zuzka jak zwykle prześliczna, i jaka szczęśliwa! :loveu: Quote
Rybc!a Posted October 13, 2006 Author Posted October 13, 2006 Jak chcecie, to mogę jej porobić zdjęcia w weekend- jedziemy nad morze! :loveu: Quote
Kamila Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Ja mam sciagniety program Irfanview do zmniejszania zdjec.Sprobuj go sobie sciagnac tutaj http://www.idg.pl/ftp/pobierz/pc/4638.html A pozniej ci wytlumacze na gg jak bedziesz chciala.:lol: A fotki z nad morza jak najbardziej :evil_lol: Quote
Rybc!a Posted October 13, 2006 Author Posted October 13, 2006 Oto moja próba zmniejszania zdjęć: Quote
Recommended Posts