Jump to content
Dogomania

Bo im zawsze ujdzie na sucho! Czyli Gaja, Volta i Finnie :)

Recommended Posts

Posted

Spokój cisza i nic się nie dzieje...

Taaaa- bujać to my, ale nie nas :)

Odwrócenie siły :)

Volta górująca - Winer!! :)

I fotka małej która jakoś mi się podoba ;)

• Replies 210
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szczesliwe to biegaja i sie ganiaja!

Ja mam w planach dzis wziasc pod blok nasze i Thea - i linke na wszelki wypadek moze jakies fajne zdjecia uda sie zrobic. szkoda ze zamkniety teren - dla pewnosci - jest tak daleko z ciezkim dojazdem... bo trzeba isc spory kawalek przy szosie gdzie ograniczenie do 100 ale jezdza szybciej niektorzy...

Posted

Byłyśmy na długaśnym spacerze, miały być zdjęcia, a okazało się, że aparat mi umarł :( Łąduje baterię, może coś pomoże, chodź w drugim działają... Szlag...

Posted

[quote name='Patyś_']Byłyśmy na długaśnym spacerze, miały być zdjęcia, a okazało się, że aparat mi umarł :( Łąduje baterię, może coś pomoże, chodź w drugim działają... Szlag...[/QUOTE]
ja ostatnio bez karty do aparatu poszlam na spacer..

• 2 weeks later...
Posted

Patyś_ napisał(a):
Byłyśmy na długaśnym spacerze, miały być zdjęcia, a okazało się, że aparat mi umarł :( Łąduje baterię, może coś pomoże, chodź w drugim działają... Szlag...

No, niestety wydaje mi sie, ze reanimacja aparatu nie przyniosla skutku;-) Jakos brak nowych fotek.

Cofne sie o pare stron i obejrze sobie "Rodeo" na pocieszenie!!

Posted

Aparat żyje, ale razem z rodzicami pojechały i moje sukowce i jestem sama w domu i to bez aparatu :( I nie ma ich. Boże, jak w domu pusto...
Poszukam zaraz innego filmiku :) Tak na pocieszonko Wasabi ;)

Posted

Deer - umieram na totalny brak czasu... Zaczełam nową pracę i chcę się dobrze wdrożyć, wysokie obroty właczone, a na głowie jeszcze chrzciny, remont, urodziny za jakiś czas, a kurde doba ma 24 h! :( Ale teraz szykuje mi się trochę luzu, więc może się uda ;)
Teraz w ramach wielkiego "so Sorry" szukam filmu z moimi laskami ;)

Posted

Oj Pati... doskonale Cię rozumiem... ciągle brakuje mi czasu!
Na szczęście moje zwierza na tym nie cierpią, bo Magiczny cały dzień ma spokój (lubi to), Maxiowy biega ze szczonami po polach, a Gryfia jest prawie codziennie ruszana. :) Wszystko kręci się wokół zwierzów! Nie mam czasu zadbać o siebie, ale to nic. ;p
Sama wiesz, że dodzwonienie się do mnie graniczy z cudem. :D Ale to wszystko dlatego, że jak gdzieś walnę fona to zapominam o nim. ;)

Posted

Patyś_ napisał(a):
Aparat żyje, ale razem z rodzicami pojechały i moje sukowce i jestem sama w domu i to bez aparatu :( I nie ma ich. Boże, jak w domu pusto...
Poszukam zaraz innego filmiku :) Tak na pocieszonko Wasabi ;)

Ohhh super, bedzie nowy filmik!!!:multi:

• 2 weeks later...
Posted

NARESZCIE!! :)
Do domu wróciły już moje dziewczynki ^^ - ale żeby było weselej, znów szykujemy się do wyjazdu. Tym razem w inny koniec Polski - bo do Zielonej góry, na chrzciny. Tam zabieram aparat, dostęp do netu będzie :) więc relacje będą na bierzaco! :)

Posted

Zabieram ze sobą suki, jeż dziś zamieszkał na ten tydzień u Jacka ;) - Klatka ma 120 cm szekorości zajmuje mi w szerz cały bagażnik! :(
Sukowce już maja zapakowane siatki, kagańce pobrane - niestety w ZG muszą ciągle chodzić w kagańcach... ale planujemy posiedzieć też na wsi, więc powinny by c ucieszone :)
Zdjęcia będą już z drogi :) A teraz ide spa ć, bo o 2 pobudka