Jump to content
Dogomania

Bo im zawsze ujdzie na sucho! Czyli Gaja, Volta i Finnie :)

Recommended Posts

Posted

jaki on smieszny jest !
swietnie staje na tylnych lapkach ;D
i zazdroszcze takich madrych piesow , u mnie by niestey nie przeszlo takie cos ;/

• Replies 210
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiesz Wasabi z tym brzuszkiem to róznie :) Raz można ją pogłaskać, raz nie, ale najbardziej lubi, gdy siedzi na ręku, jest zrelaksowana i spokojna i jednym pacle delikatnie masuje się brzuszek :) To dla niej niebo :)

Posted

Witamy witamy! :)
W końcu doczekaliśmy się burzy! Cieszę się, bo przynajmniej nie będzie tak parno, wierzę, że nie będzie tak parno bo wtedy i spacerki milsze - ale przede wszystkim, myslę o naszych schroniskowacach! Przed słonkiem można schowac się w cieniu, ale gdy jest parno i nie ma czym oddychać, to niestety nic nie pomoże :(

Posted

Patyś_ napisał(a):
Witamy witamy! :)
W końcu doczekaliśmy się burzy! Cieszę się, bo przynajmniej nie będzie tak parno, wierzę, że nie będzie tak parno bo wtedy i spacerki milsze - ale przede wszystkim, myslę o naszych schroniskowacach! Przed słonkiem można schowac się w cieniu, ale gdy jest parno i nie ma czym oddychać, to niestety nic nie pomoże :(

Żeby i do mnie ta burza przyszła! Okropnie jest :shake:
Pewnie dopiero pod wieczór zrobi się chłodniej.... to będę mogła w końcu wyjść z Daisy :cool3:

Posted

Psiaki dobrze :) Gaja pojechała dziś z mamą nad jezioro :) My z Volta dojedziemy tam jutro ;)
Finnie z założenia nie gryzie, chyba, że mojego tatę... Jakoś od samego początku go nie lubiła, i te nieliczne razy kiedy przy nim przebywała, od razu z zębami...
Ogólnie jeże nie gryzą :) chyba, że pomylą coś z jedzonkiem, lub gdy to mój tata :D

Posted

deer- Mimo wszystko to nie takie trudne :) Jedzonko Royal dla kociąt :) świeże warzywka, robaczki od czasu do czasu :) Ale trzeba pamiętać, żeby zapewnić mu dużo ruchu :) No i do tego kąpiele, obcinanie pazurków, co przy jej kolcach bywa czasem trudne! ;)

Posted

Umarłam - moja Volta została dziś nazwana OWCZARKIEM Z NRD... Pan, który to powiedział rozbawił mnie doszczętnie, ale był bardzo miły !:)
Jade z tym NRD-owcem nad jezioro... :) Do zobaczenia, wrócę z nowymi fotkami :)

Posted

Wpadlam zobaczyć na własne oczy:D Mój Korczysław z jeżami ma na pieńku, bo raz sie natknąl na jednego koło płotu i zdołał go pacnąć łapą... I to był z jego strony głupi pomysł. Ale podejrzewam że po jakimś czasie by sie oswoił. Super jeżyk, tez mi sie marzy w jakiejś nieokreślonej bliżej przyszłości.

Posted

Moje suczyce są strasznie ciekawskie, więc kilka razy wąchając jeża, zbyt szybko, pokóły nosy i już się przy niej uspokają :) Z reszta zawsze wszystko nadzoruję, więc ... - zabawy kontrolowane ;)

Posted

Patyś_ napisał(a):
deer- Mimo wszystko to nie takie trudne :) Jedzonko Royal dla kociąt :) świeże warzywka, robaczki od czasu do czasu :) Ale trzeba pamiętać, żeby zapewnić mu dużo ruchu :) No i do tego kąpiele, obcinanie pazurków, co przy jej kolcach bywa czasem trudne! ;)

No to rzeczywiscie nie takie trudne :)

Posted

aga zrobiłąm bym!! Ale nie umiem -.-
Wróciliśmy z jeziorka :) Mamy co prawda mało fotek :( ale niestety, pogoda nas nie rozpieszczała - prawie ciągle padało :( ale w chwilach przejaśnienia, psy latały ile mogły:D Juz zrzucam fotki i dodaję :)
A mieliśmy gościa nad jeziorem :) Jacek zabrał mała Luizkę, którą ma na DT, ze sobą na brykanie! :) Małą ustawiła moje sukowce jak chciała! ;)