gops Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 jaki on smieszny jest ! swietnie staje na tylnych lapkach ;D i zazdroszcze takich madrych piesow , u mnie by niestey nie przeszlo takie cos ;/ Quote
wasabi81 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 hihihi, jak to smiesznie wyglada jak Finnie sie drapie!!:megagrin: a jaki jezyczek dlugi ma:loveu: A czy Finnie daje sie glaskac po brzuszku? Podoba jej sie? Quote
Patyś_ Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 Wiesz Wasabi z tym brzuszkiem to róznie :) Raz można ją pogłaskać, raz nie, ale najbardziej lubi, gdy siedzi na ręku, jest zrelaksowana i spokojna i jednym pacle delikatnie masuje się brzuszek :) To dla niej niebo :) Quote
Patyś_ Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 Witamy witamy! :) W końcu doczekaliśmy się burzy! Cieszę się, bo przynajmniej nie będzie tak parno, wierzę, że nie będzie tak parno bo wtedy i spacerki milsze - ale przede wszystkim, myslę o naszych schroniskowacach! Przed słonkiem można schowac się w cieniu, ale gdy jest parno i nie ma czym oddychać, to niestety nic nie pomoże :( Quote
Nikolaaa Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Patyś_ napisał(a):Witamy witamy! :) W końcu doczekaliśmy się burzy! Cieszę się, bo przynajmniej nie będzie tak parno, wierzę, że nie będzie tak parno bo wtedy i spacerki milsze - ale przede wszystkim, myslę o naszych schroniskowacach! Przed słonkiem można schowac się w cieniu, ale gdy jest parno i nie ma czym oddychać, to niestety nic nie pomoże :( Żeby i do mnie ta burza przyszła! Okropnie jest :shake: Pewnie dopiero pod wieczór zrobi się chłodniej.... to będę mogła w końcu wyjść z Daisy :cool3: Quote
Ola & Sasha Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 :hand: ! Juhuuuuuuuu :multi: Nareszcie Finnie ! :loveu: Urocza jest , taka maleńka ;) A gryzie ? :evil_lol: Jak już jestem to zapytam co u piesków ? :) Pozdrawiam ;) ! Quote
Patyś_ Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 Psiaki dobrze :) Gaja pojechała dziś z mamą nad jezioro :) My z Volta dojedziemy tam jutro ;) Finnie z założenia nie gryzie, chyba, że mojego tatę... Jakoś od samego początku go nie lubiła, i te nieliczne razy kiedy przy nim przebywała, od razu z zębami... Ogólnie jeże nie gryzą :) chyba, że pomylą coś z jedzonkiem, lub gdy to mój tata :D Quote
Ola & Sasha Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Hehe :) A co taki jeżyk robi cały dzień ? ;) Quote
Patyś_ Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 W dzień to przeważnie śpi :) Czasem wyjdzie coś przekąsić :) Wieczorem, tak do 23-24 biega po domu a potem po swoim terrarium :) Quote
Czarnulka Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 http://img248.imageshack.us/img248/8323/dscf6801.jpg ślicznyy jezsyk:loveu: boooooski;] Quote
taxelina Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 ale slodki ten jezyk a jak sie nim opiekuje? Quote
Patyś_ Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 deer- Mimo wszystko to nie takie trudne :) Jedzonko Royal dla kociąt :) świeże warzywka, robaczki od czasu do czasu :) Ale trzeba pamiętać, żeby zapewnić mu dużo ruchu :) No i do tego kąpiele, obcinanie pazurków, co przy jej kolcach bywa czasem trudne! ;) Quote
Patyś_ Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 Umarłam - moja Volta została dziś nazwana OWCZARKIEM Z NRD... Pan, który to powiedział rozbawił mnie doszczętnie, ale był bardzo miły !:) Jade z tym NRD-owcem nad jezioro... :) Do zobaczenia, wrócę z nowymi fotkami :) Quote
Koreksonowa Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Wpadlam zobaczyć na własne oczy:D Mój Korczysław z jeżami ma na pieńku, bo raz sie natknąl na jednego koło płotu i zdołał go pacnąć łapą... I to był z jego strony głupi pomysł. Ale podejrzewam że po jakimś czasie by sie oswoił. Super jeżyk, tez mi sie marzy w jakiejś nieokreślonej bliżej przyszłości. Quote
Patyś_ Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 Moje suczyce są strasznie ciekawskie, więc kilka razy wąchając jeża, zbyt szybko, pokóły nosy i już się przy niej uspokają :) Z reszta zawsze wszystko nadzoruję, więc ... - zabawy kontrolowane ;) Quote
taxelina Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Patyś_ napisał(a):deer- Mimo wszystko to nie takie trudne :) Jedzonko Royal dla kociąt :) świeże warzywka, robaczki od czasu do czasu :) Ale trzeba pamiętać, żeby zapewnić mu dużo ruchu :) No i do tego kąpiele, obcinanie pazurków, co przy jej kolcach bywa czasem trudne! ;) No to rzeczywiscie nie takie trudne :) Quote
Koreksonowa Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Tak wygląda Korczyslawowy kontakt z jeżami: http://picasaweb.google.com/korczyslaw/Korek#5334279721780701602 Korczysław to ta czarna łapa i jedno oko w tle:D Quote
zaba14 Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 witam !! :) ja tu pierwszy raz , suczydła masz super ale jeżyk jest po prostu boski !! :) Quote
Patyś_ Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 aga zrobiłąm bym!! Ale nie umiem -.- Wróciliśmy z jeziorka :) Mamy co prawda mało fotek :( ale niestety, pogoda nas nie rozpieszczała - prawie ciągle padało :( ale w chwilach przejaśnienia, psy latały ile mogły:D Juz zrzucam fotki i dodaję :) A mieliśmy gościa nad jeziorem :) Jacek zabrał mała Luizkę, którą ma na DT, ze sobą na brykanie! :) Małą ustawiła moje sukowce jak chciała! ;) Quote
Patyś_ Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 Koreksonowa napisał(a):Tak wygląda Korczyslawowy kontakt z jeżami: http://picasaweb.google.com/korczyslaw/Korek#5334279721780701602 Korczysław to ta czarna łapa i jedno oko w tle:D Biedny jezyk ... Jeż to chyba niejalpszy przyjaciel Korka :D Mistrz nocy :D zaba14 napisał(a):witam !! :) ja tu pierwszy raz , suczydła masz super ale jeżyk jest po prostu boski !! :) Dzięki wielkie :) I Witamy!! :D Quote
Recommended Posts