Patyś_ Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 Jak mi się uda to jutro bedą, bądź dziś zdjęcia, lub filmik, z kąpieli jeża :) Hehe, krok po kroku ;) Quote
Patyś_ Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Nie ma jeża w kąpieli, za szybko nie będzie... Wczoraj zmieniając jeżynie ściółkę o mało zawału nie dostałam, budzę ją, a ona osowiała, ledwo się na nóżkach trzyma. Mowie, cos jest nie tak... Szybki trybik w głowie, biegiem sprawdzić ile stopni w domu. 19. Za zimno! Boże ile za zimno! Godzinę siedziałam z kolczastą w kocu elektrycznym, grzałam. Uf... Przeszło jej, ale serce miałam przy gardle, kilka łez mi poleciało. Ale kryzys zażegnany. Od dziś Finnie ma w klatce elektryczną poduszkę. żeby mi nie zamarzła. Boże... Nie chcę myśleć, co by było gdyby mi zahibernowała... A co Patyś robił w wekeend? Koniował się :D O tak ! Najbardziej Madzię widać :) Za madzią widać Patysia w granatowej kurtce, a za mną czmycha głowa Vitki ! :* Zdjęcie podebrałam Asi :) Quote
taxelina Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Cos ani tu ani u nas ani w ogole na dogo Cie nie ma ostatnio :( Jak tam jez? :D Quote
Patyś_ Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 Ostatnio czasu totlanie brak! Szukanie pracy, studia, zaraz sesje... a dokladnie już się zaczeła! Czasu brak, brak brak! :( Quote
Patyś_ Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 No to czas wielkich zmian, rok 2011 zapowiada się ... interesująco. Otóż, wyprowadzam się do Gdańsk :) Wyprowadzam się ja, Jacek, Finnie, Volta i jackowa Kluska. :) Niestety Gaja, zostaje z rodzicami, ale nie ma szans, żeby z Kluską się dogadały :( A nie chce narażać życia żadnej. Volta najprawdopodobniej da radę, jutro bedziemy niemal pewni. Ale i tak, wszystko okaże się w praniu... Tak czy siak, wszystkie zwierzaki mają się super :) To i pokaże, jak moje królewny sypiają :) Volta :) Gaja :) Gaje jak nigdy musiałam, najpierw z kołdry wykopać :) Quote
Patyś_ Posted December 24, 2010 Author Posted December 24, 2010 Wszystkim Was Kochani składamy najserdeczniejsze życzenia Szczęśliwej i udanej wigilii, miłego wypoczynku w gronie najdroższych, Gadających zwierząt o północy :) I szczęśliwego nowego roku! żeby ten rok 2011 był jeszcze lepszy, bardziej udany i ubogi w smutki. życzą: Patrycja, Gaja, Volta i Finnie :) Quote
taxelina Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 No to ja poprosze wiecej zdjec nietypowego domowego zwierzaka :razz: Quote
wasabi81 Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Jak to?? W tym roku jeszcze nikt nie odwiedzil galerii? Prosimy o nowe fotki i wiadomosci o zwierzakach :-) Quote
dagg Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Coś tu cicho się zrobiło, a szkoda, bo psiaki takie sympatyczne!! http://img375.imageshack.us/img375/8379/dscf6843.jpg to zdj mnie rozbroiło zupełnie :) Quote
Recommended Posts