Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 712
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ohohohoho :loveu::loveu::loveu:
jejciu, Amelka, to ta nasza kruszynka? która miała jeszcze takie futerko potarmoszone?
Toż to dama się z niej teraz robi, piękna panienka :)
I jakie błyszczące futerko ma :loveu: i jaka zadowolona i szczęśliwa :)
ale ostatnie zdjęcie :multi::multi::multi: dwie piękne młodziutkie panieneczki śpiące tak słodko, wtulone w siebie.... rozpłynęłam się, ah.... :loveu::loveu::loveu:

• 4 weeks later...
Posted

Amelko wszystkiego najlepszego:). Mała pani Amelki dostała najlepszą lekcję integracji z niepełnosprawnymi.

A ja zaproszę na wątek Fuksika też psiego dzieciaka - trójłapka
[url]http://www.dogomania.pl/threads/191992-FUKS-szczeniak-tr%C3%B3j%C5%82apek-czy-rzeczywi%C5%9Bcie-mia%C5%82-fuksa-Szukamy-cho%C4%87by-DT.POMOCY?p=15322198#post15322198[/url]

• 1 month later...
Posted

Dziewczyny ALARM!!!!
Dziś w Warszawie w okolicach ulicy Bartyckiej zaginęła najmniejsza z najmniejszych mikrosuń - Luśka

Lusia zniknęła ! Nagle, stała przy nodze Magdy i się rozpłynęła po prostu, oplakatowane bloki, obejrzane nagrania z kamer przemysłowych - nic ! oplakatowany gabinet dr Garncarza, sklepy, całe osiedle na Bluszczańskiej, Madallena błaga, zasypcie internet ogłoszeniami i zdjęciami Lusi !!!
Jest zimno, ona była bez sweterka, ma padaczkę :placz::placz::placz:

http://www.dogomania.pl/threads/192276-moja-pani-chcia%C5%82a-mnie-u%C5%9Bpi%C4%87...2-5kg-male%C5%84stwo-w-typie-chihuahua?p=15627320&viewfull=1#post15627320

Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie proszony o kontakt o każdej porze dnia i nocy!!!
Tel. 501 226 939, 519 127 664

• 1 month later...
Posted

[FONT=Arial]NIESPODZIANKA!!! :loveu::loveu::loveu:[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
Mail od opeikunów Amelci :multi::

[FONT=Calibri]Witam serdecznie[/FONT]
[FONT=Calibri] [/FONT]
[FONT=Calibri]To niesamowite, miałam pisać do Pani maila [/FONT][FONT=Wingdings]J[/FONT][FONT=Calibri][/FONT]
[FONT=Calibri]Amelka jest coraz śmielsza, wariuje na śniegu jak husky [/FONT][FONT=Wingdings]J[/FONT][FONT=Calibri] na początku nie wiedziała co to i jak się obchodzić ze śniegiem, ale minęła chwila i zrozumiała że dostarcza fantastycznej zabawy. Nie załatwia się w domu, nie zjada swoich kupek, fajnie aportuje, uczymy się siadać i zostawać na komendę. Często podkrada Blance zabawki [/FONT][FONT=Wingdings]J[/FONT][FONT=Calibri]. [/FONT]
[FONT=Calibri]Ami potrzebuje ogromnej ilości uwagi i miłości. Ciągle daje o sobie znać przytulając się. Tam gdzie ja tam ona. Chodzi krok w krok za mną. [/FONT]
[FONT=Calibri]Po nowym roku przymierzamy się do sterylizacji – pierwsza cieczka za nami. Zrobię jej kilka fotek aktualnych i prześlę na maila. [/FONT]
[FONT=Calibri] [/FONT]
[FONT=Calibri]P.s. ciągle trzymamy jej centa którego dostała na szczęście [/FONT][FONT=Wingdings]J[/FONT][FONT=Calibri][/FONT]
[FONT=Calibri] [/FONT]
[FONT=Calibri]Pozdrawiam[/FONT]

Posted

[quote name='Reno2001'][FONT=Arial]NIESPODZIANKA!!! :loveu::loveu::loveu:[/FONT]

Mail od opeikunów Amelci :multi: Wspaniale, ze sa wiesci o Amelce :fadein: Naprawde cieszy, ze u malutkiej wszystko dobrze :p

Posted

Joodith napisał(a):
Piękny happy end :) szczęśliwa rodzinka

Bardzo się cieszę ,czytając maila od Pańci Amelki :loveu::loveu::loveu:
Pamiętam, jak Amelkę odebrałam ze schronu - była przerażonym, psim dzieckiem. Chowała się w kącie, jedynie mojemu mężowi pozwlała się głaskać. A dzisiaj szczęśliwa psia panienka :)
Dziękuje Pańci Amelki, za taką odmianę. Jsteście wspaniali :loveu:

• 3 weeks later...