Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Guest monia3a
Posted

Cudowna dziewczyna :)
Szkoda, że ja narazie nie mogę przygarnąć piesa ale za jakieś pół roku będę poszukiwać dziewczyny o podobnym wyglądzie.

Posted

monia3a napisał(a):
Cudowna dziewczyna :)
Szkoda, że ja narazie nie mogę przygarnąć piesa ale za jakieś pół roku będę poszukiwać dziewczyny o podobnym wyglądzie.

haha za pół roku to już z 50 razy zdążą ją zaadoptować ;)

Guest monia3a
Posted

Marta67 napisał(a):
haha za pół roku to już z 50 razy zdążą ją zaadoptować ;)

Mam nadzieję, że adoptują ją raz a dobrze :P

Posted

np.ja tego nie olałam,ale wiadomo,że ja np. nie 'kieruje' adopcją suni...
mam nadzieję,że to wszystko się dobrze ułoży, w koncu ważne jest to by sunia trafiła do dobrego domku..

Posted

nikt nic nie olal.sunia musiala gdzies pojsc ponioewaz miala byc odwieziona jutro do schronu. beka ja przed paluchem uratowala i jesli ktos chce sprawdzic ten domek staly zaproponowany przez dii to wydaje mi sie ze sprawa jest aktualna:)
sunia jest tak piekna ,ze szybko znajdzie domek.

Posted

Beka to jest ta sunia co jest u czarnej andy czy sa dwie?bo ja co wchodze na dogo to juz co raz mniej ogarniam, Iwona dzwonila ze ma jakas slicznote i Ty tez?szaleju sie najadlyscie? :D

Posted

Atomowka napisał(a):
A ja nie rozumiem pewniej rzeczy. Dii wyraźnie zaproponowała DS dla suńki czemu beka i reszta to olała?

Nikt niczego nie olał. Zanim Dii sie objawiła na forum, wszystko już było ustalone z szbszym. Nie czekałam do niedzieli bo i po co.

Z tego co wiem Dii wczoraj ssmowała z Iwoną (czarną andą) i sa umówione na teklefon. Poza tym sunia kuleje i trzeba stwierdzić co jej jest i kolejna sprawa wszyscy apelowali o sterylizacje. Tak też się stanie. Sunia bedzie do adopcji po sterylce.

Kostek to ta sama sunia :)
Klara jest u Iwony, miała przyjechac do Konstancina do hotelu w niedziele ale czarna anda zaproponowalaa darmowy dt.
I dobrze sie stało bo sunia kuleje dośc mocno i wymaga obserwacji.

Posted

[quote name='beka']Nikt niczego nie olał. Zanim Dii sie objawiła na forum, wszystko już było ustalone z szbszym. Nie czekałam do niedzieli bo i po co.

Z tego co wiem Dii wczoraj ssmowała z Iwoną (czarną andą) i sa umówione na teklefon. Poza tym sunia kuleje i trzeba stwierdzić co jej jest i kolejna sprawa wszyscy apelowali o sterylizacje. Tak też się stanie. Sunia bedzie do adopcji po sterylce.

Kostek to ta sama sunia :)
Klara jest u Iwony, miała przyjechac do Konstancina do hotelu w niedziele ale czarna anda zaproponowalaa darmowy dt.
I dobrze sie stało bo sunia kuleje dośc mocno i wymaga obserwacji.

Po pierwsze nie" objawiłam się" na forum bo wystarczy przeczytać od kiedy tu jestem : od lipca 2008 .

Po drugie nie "ssmowała z Iwoną (czarną andą)" bo mimo prośby o pytania na pw nikt takiego do mnie nie napisał i to nie o mnie jak widać chodzi w tym utrzymywanym kontakcie .

To co do faktów z mojej strony, od komentarza póki co się powstrzymam .