Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Klara konsultacje ma w srode ok 21 ale z tego co wiem nie zostanie wydana do mieszkania na dworze no i przed oddaniem będzie sterylizowana
widzialam dzisiaj Klare i wg mnie to nie jest takie hop siup dla mnie wyglada to tak jakby kosc wyskakiwala z panewki a wskakiwala dopiero pod naciskiem dlatego Klara tak przysiada co jaki czas, sprobuje jutro nagrac filmik to zobaczycie same

Iwona nie zawsze moze odebrac bo siedzi w pracy albo na telefonie dzisiaj przez godzine o mala tlukly sie 4 domy...szkoda ze o inne psy nikt sie tak nie bije

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo sie cieszę, ża małą ma takie zainteresowanie, oby ta "wada" nie okazała się trwała, u nas w schronisku jest Zorza , śliczna sunia, ale właśnie za szczeniaka nie była leczona, ma taki przysiad cały czas jakby, kilku wetów zdjęcia oglądało, wszyscy odradzali zabiegu...
Żabka trzymam kciuki za najlepszy domek dla Ciebie :)

Posted

Trzeba się dokladnie zająć tymi stawami poki jest mloda.
Dobrze dziewczyny że wpadla w wasze ręcę!

P.S nie widzę suni w budzie! Nie ważne że u dogomaniaczki!
Ta sunia zasługuje na ciepły dom i spanie w łóżku ze swoim ludziem.
Ot moja opinia.

Posted

Kana ja to zrozumiałam za pierwszym razem jak napisałaś, nie musisz się gorączkować, poza tym nie wsadziłabym jej do budy i nie zamknęła wejścia, Lobo siedzi cały czas na tarasie po dachem, tam ma kocyk i cały czas nas widzi, co chwilę się z nim siedzi.
Ja też wolę żeby sunia znalazła domek , gdzie będzie spała w łóżku , poddałam propozycję, wiem jak działa dogo i jak odywają się adopcje, gdyż w niejednej uczestniczyłam.
Sunia zdrowiej ...

Posted

hej.wysyłam wasz wątek do ludzi, kt skroadzino lub umkneła sunia ok 6mc owczarka długowłosego.
Sunia zagineła w Szydłowcu -130 km od Warszawy....ale jak ją ktoś ukradł to niewiadomo gdzie wywiózl

wysyłam...

Guest monia3a
Posted

Wiadomo może już czy jest to sunia tych poszukujących ludzi ??

Posted

mona0205 napisał(a):
Co u suni? Nie udało mi się dodzwonić do Iwony a wiem, że miała być dzisiaj u weta. Czy ta cisza oznacza, że wieści nie są dobre? :-(

Niestety Iwona nie dotarła do weta wczoraj, nie wiem na kiedy się umówiła

Posted

mona0205 napisał(a):
Tylko więcej informacji poproszę - gdzie i kiedy? :-)

Już nieaktualne, Bianka ma jutro sterylkę, sama ją zawiozę, dziekuję
Trochę upał, niedobrze na operację.