Murka Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 bea, bardzo Ci dziękuję za fachową wypowiedź :) Przyznam szczerze, że ja ostatnią aukcję allegro puściłam już bez "gończego polskiego" ;) i choć odzewu nadal nie ma, to wejść jest sporo. Muszę porobić suni nowe wiosenne zdjęcia. Ten mix rottka z wyżłem to prawdopodobnie trafienie w sedno. Myślę, że chyba najlepiej będzie jak będę ogłaszać Jarą po prostu jako sunię kundelka, bez żadnej rasy. To wspaniała sunia i mam nadzieję, że w końcu znajdziemy jej dom. Quote
bea100 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 To wspaniała suka- i piękna- ja ogromnie trzymam kciuki za dom dla niej :) Napisz w ogłoszeniu, że suka ze szlachetną głową i z pięknym kątowaniem- przy takim kątowaniu wyobrażam sobie jak pięknie się porusza- czyli też dopisz "piękny ruch". Myślę też, że Jara ma wiele wdzięku, to widać nawet na fotkach. Jest super i znajdzie DOM. Powodzenia :) Quote
Ulka18 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Super napisala Bea :D Jak to od razu inaczej brzmi w ogloszeniach, gdy czlek przeczyta, ze sunia ze szlachetna glowa i pieknym ruchem :fadein: Quote
bea100 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Ulka18: Śmieszne? ;) To są "fachowe" określenia żywcem z opisów ocen na wystawach psów rasowych hihi Ważne, żeby poskutkowało i żeby Jara znalazła wspaniały DS !!! Quote
Ulka18 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Nie, nie smieszne, ale fachowe i rzeczowe, dobrze brzmia :D Zachecajaco. Murko : 6 maja wystawisz na Allegro o 50% taniej. Obniżamy opłaty za wystawienie aukcji w licytacji i Kup Teraz! Promocja obejmie wszystkie kategorie z wyjątkiem Nieruchomości, Pracy, Wakacji oraz Motoryzacji. Tanie wystawianie potrwa cały piątek, zacznie się o godzinie 0:00, a zakończy o 23:59. Promocja nie dotyczy prowizji od sprzedaży, opcji dodatkowych oraz Sklepów Allegro. Quote
Murka Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 Wiem, wiem, że dziś promocja. Jara ma NON STOP wyróżnione allegro. Z mojego bazarku dla Jarej przeznaczyłam 90,50 zł. Zaraz uzupełnię na pierwszej stronie. Quote
kaskadaffik Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 I nic choc ona taka śliczna, chyba ludzie ślepi ... Quote
Becia66 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 śliczne foty Murko i fajne do ogłoszeń, szczególnie te całuśne :lol:. Quote
kaskadaffik Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Ja cały czas się zachwycam Jarką !!! Zapraszam: http://www.dogomania.pl/threads/207454-Tunelik-smaczki-zabawki-szelki-r%C3%B3%C5%BCne-na-Mielec-16.05 Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Ale fajna ta Jarcia. Jakbym ją adoptowała, to bym miała Jarcia i Jarcię! :D Quote
Ulka18 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Super zdjecia, super. Moze trzeba wykupic pakiet ogloszen dla Jarci, no bo co innego nam zostaje? Czekac i czekac... Quote
Murka Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 Wystawiłam kolejne wyróżnione allegro, dodałam nowe zdjęcia, zmieniłam miniaturkę... Gdzieś musi być ten dom dla Jarci... Quote
bea100 Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Śliczna, naprawdę mocno trzymam kciuki za wspaniały dom dla Jarej :) Quote
Ra_dunia Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Całusne zdjęcia są super :) Jarcia jaka szczęśliwa... Quote
kaskadaffik Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Ja nie wiem o co ludziom chodzi, takie cacka, takie pięknoty i nie dzwonią... Quote
bea100 Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Nie wiem, gdzieś te domki stałe (ogólnie patrząc na sytuację) się coś natenczas pochowały Quote
Murka Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 Z ostatniego bazarku przekazują na konto Jarej 31,30 zł (tyle ile brakuje, aby wyrównać koszty weterynaryjne). Odpukać Jara na razie zdrowa, oczka czyste i ogólnie wszystko ok. Wygląda na to, że raz na zawsze rozprawiliśmy się z paskudztwem. Niedługo trzeba będzie jej odnowić szczepienia (bo Jara już rok u nas siedzi!!!), na to też niedługo jakiś bazarek pewnie zrobię... NIKT się nią nie interesuje :( Quote
Recommended Posts