Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bea, bardzo Ci dziękuję za fachową wypowiedź :)
Przyznam szczerze, że ja ostatnią aukcję allegro puściłam już bez "gończego polskiego" ;) i choć odzewu nadal nie ma, to wejść jest sporo. Muszę porobić suni nowe wiosenne zdjęcia.
Ten mix rottka z wyżłem to prawdopodobnie trafienie w sedno.
Myślę, że chyba najlepiej będzie jak będę ogłaszać Jarą po prostu jako sunię kundelka, bez żadnej rasy.
To wspaniała sunia i mam nadzieję, że w końcu znajdziemy jej dom.

• Replies 766
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To wspaniała suka- i piękna- ja ogromnie trzymam kciuki za dom dla niej :)
Napisz w ogłoszeniu, że suka ze szlachetną głową i z pięknym kątowaniem- przy takim kątowaniu wyobrażam sobie jak pięknie się porusza- czyli też dopisz "piękny ruch". Myślę też, że Jara ma wiele wdzięku, to widać nawet na fotkach. Jest super i znajdzie DOM. Powodzenia :)

Posted

Ulka18: Śmieszne? ;)
To są "fachowe" określenia żywcem z opisów ocen na wystawach psów rasowych hihi

Ważne, żeby poskutkowało i żeby Jara znalazła wspaniały DS !!!

Posted

Nie, nie smieszne, ale fachowe i rzeczowe, dobrze brzmia :D Zachecajaco.

Murko :
6 maja wystawisz na Allegro o 50% taniej.
Obniżamy opłaty za wystawienie aukcji w licytacji i Kup Teraz! Promocja obejmie wszystkie kategorie z wyjątkiem Nieruchomości, Pracy, Wakacji oraz Motoryzacji.
Tanie wystawianie potrwa cały piątek, zacznie się o godzinie 0:00, a zakończy o 23:59. Promocja nie dotyczy prowizji od sprzedaży, opcji dodatkowych oraz Sklepów Allegro.

Posted

Wiem, wiem, że dziś promocja. Jara ma NON STOP wyróżnione allegro.

Z mojego bazarku dla Jarej przeznaczyłam 90,50 zł. Zaraz uzupełnię na pierwszej stronie.

• 2 weeks later...
Posted

Z ostatniego bazarku przekazują na konto Jarej 31,30 zł (tyle ile brakuje, aby wyrównać koszty weterynaryjne). Odpukać Jara na razie zdrowa, oczka czyste i ogólnie wszystko ok. Wygląda na to, że raz na zawsze rozprawiliśmy się z paskudztwem. Niedługo trzeba będzie jej odnowić szczepienia (bo Jara już rok u nas siedzi!!!), na to też niedługo jakiś bazarek pewnie zrobię...

NIKT się nią nie interesuje :(