Arktyka Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 no dziadzius postarzal sie niestety...na zabawy nie ma wogole ochoty z ta " czworonozną hałastrą" na spacerki to on raczej na krotko i patrzy co by tu jeno szybko do domu do ciepelka sie dostac, przekasic cos;)....chyc do legowiska i spanko:) Quote
Ingrid44 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Wielkie Dzieki za zdjecia Dziadziusia :) Quote
paulinken Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Arktyko, mam to samo z moim Juniorem... ale i tak staruszki są najbardziej rozczulające. Quote
Arktyka Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 no i chyba mu juz z tym sisianiem zostanie....bo po kazdej nocy jest kaluza....a bylo juz tak dobrze:p Quote
paulinken Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Może jak będzie cieplej, to będzie lepiej? Ja zauważyłam, że zimą Junior więcej sika. Kup nie robi. Nocki zazwyczaj (w 99%) przesypia bez sikania, ale w dzień czasem godzinę po spacerze potrafi nalać. Quote
Arktyka Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='paulinken']Może jak będzie cieplej, to będzie lepiej? Ja zauważyłam, że zimą Junior więcej sika. Kup nie robi. Nocki zazwyczaj (w 99%) przesypia bez sikania, ale w dzień czasem godzinę po spacerze potrafi nalać.[/QUOTE] no to witaj Paulinko w klubie;) Moze faktycznie przez ta zime chlopak leje....zobaczymy jak sie ociepli...tyle tylko ze automatycznie dziadzio ma mniejsze szanse na adopcje...:( Quote
paulinken Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 No właśnie... ktoś wyrozumiały by musiał być... Quote
Bjuta Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Ślepy i stary [URL="http://www.dogomania.pl/threads/183624-GASPAR-pies-pod-igA-AE-pomA-A-cie-nam"]Gasparek[/URL] znalazł dom i rozsyła spadek. Gdy stówka dotrze na konto prosimy bardzo o potwierdzenie na wątku[URL="http://www.dogomania.pl/threads/183624-GASPAR-pies-pod-igA-AE-pomA-A-cie-nam"] Gaspara[/URL]. Quote
_Goldenek2 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 U Gasparka cud to i tu może w cuda należy wierzyć :) Quote
Ingrid44 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Moze faktycznie polepszy sie z tym sisianiem jak zrobi sie cieplej bo Dziadzius chetniej bedzie wychodzil na zewnatrz. Quote
Arktyka Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Sylka cioteczko choliba zgubilam twoj numer telefonu:( Jak tam wygladaja sprawy finansowe dziadziusia...? Ma jakies deklaracje by oplacic dt za luty? Quote
Syla Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='Arktyka']Sylka cioteczko choliba zgubilam twoj numer telefonu:( Jak tam wygladaja sprawy finansowe dziadziusia...? Ma jakies deklaracje by oplacic dt za luty?[/QUOTE] Pomalutku kochana.Nie było mnie "tylko" kilka dni i nie z mojej winy, a tu jak wieczność.Wysłałam Ci Arktyczko za luty, dzisiaj, tak jak gadałyśmy, jutro musisz mieć. Ponadto mam wpłaty od: Bjuta - 15 zł :loveu: WIGA - 70 zł :loveu: Gasparek dla Rambusia - 100 zł :loveu: Powodzenia Gasparku! Bjuta - 5 zł :loveu: Wpływy 2.526 zł - Wydatki 2.365,97 zł = 160,03 zł na dzień 03.02.2011 Quote
Monika z Katowic Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Mizianko dla kochanego Rambusia. :painting: Właśnie poleciało 20 zł dla słodkiego dziadeczka. :loveu: Quote
Arktyka Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 dzisiaj tak wieje choliba ,ze dziadek ucieka po minucie spaceru do domu a owczarke nie moge wypchac za drzwi na dwor...:razz: cala ekipa najchetniej siedziala by w domu i nosa by nie wytchnela za drzwi...czego juz sa "efekty" jamnior mi sie spaskudzil w domu...:mad:;) A na dworzu jak stalam czekajac az "duperelki" zalatwia swoje potrzeby ,to wiatr mi porwal zar z papierosa... tez mi cholerka odwilz....chyba wolalam mrozy i sniegi...:p Dzisiaj odkrylam stado wrobli na strychu..myslalam ze sa ze 2-3 a tu ich cala banda sie schowala:evil_lol:..., cwierkolily dzisiaj jak oszalale prawie poczulam wiosne:) Quote
Arktyka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 cioteczki u mnie nie jest dobrze....:( Dwa dni temu przyjechal do mnie Zygmus w miejsce Kubusia ktory odszedl...jest duze prawdopodobienstwo ze ma parwowiroze. Musialam ewakuowac czesc tymczasowiczow najbardziej narazonych na parwo do boksow wewnetrznych, w tym mojego szczeniora...kuzna! Mam nadzieje ze zaden z nich nieczego nie zlapie... Quote
Monika z Katowic Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Bardzo, bardzo niedobrze. :(:(:( Rambuś też ewakuowany? Jak On się teraz czuje? Quote
Arktyka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Monika z Katowic napisał(a):Bardzo, bardzo niedobrze. :(:(:( Rambuś też ewakuowany? Jak On się teraz czuje? Rambus tez:( w pierwszej kolejnosci....na razie nie protestuje...ale zadowolony to na pewno nie jest.... Quote
Ingrid44 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Co za koszmar . Mam nadzieje ze zaden piesek sie nie zarazil . Quote
Arktyka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Jutro kupuje testy i kazdego dzieciaka sprawdze jesli tylko bedzie miec podejrzane koopy, wymioty...lub zachowanie. Quote
Ingrid44 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Arktyka napisał(a):Jutro kupuje testy i kazdego dzieciaka sprawdze jesli tylko bedzie miec podejrzane koopy, wymioty...lub zachowanie. Dobry pomysl. Trzeba sprawdzic koniecznie bo to nie zarty . Quote
_Goldenek2 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Co z psiakami??????? Nakarm proszę psiaki http://www.dogomania.pl/threads/2016...3#post16270993 Quote
Arktyka Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 dzieciaki wszystkie zdrowe, na razie nikt nie ma zadnych podejrzanych objawow....apetyciki dopisuja, koopy normalne, w glowach figle , wiec wszystko oki...ale z tego co sie dowiedzialam chorobsko potrzebuje 2 tyg by sie rozwinac....wiec jeszcze pewnie za wczesnie na objawy....bede miec reke na pulsie...martwie sie bo zapowiadaja powrot zimy , nie ostrej no ale zawsze na minusie....a boksy wewnetrzne nieogrzewane...o ile dziadzius Rambo czy Zabal maja dluzsza siersc o tyle martwie sie o szczeniora dobka...bo on ma bardzo krótką . Quote
Recommended Posts