Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no dziadzius postarzal sie niestety...na zabawy nie ma wogole ochoty z ta " czworonozną hałastrą" na spacerki to on raczej na krotko i patrzy co by tu jeno szybko do domu do ciepelka sie dostac, przekasic cos;)....chyc do legowiska i spanko:)

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może jak będzie cieplej, to będzie lepiej? Ja zauważyłam, że zimą Junior więcej sika. Kup nie robi. Nocki zazwyczaj (w 99%) przesypia bez sikania, ale w dzień czasem godzinę po spacerze potrafi nalać.

Posted

[quote name='paulinken']Może jak będzie cieplej, to będzie lepiej? Ja zauważyłam, że zimą Junior więcej sika. Kup nie robi. Nocki zazwyczaj (w 99%) przesypia bez sikania, ale w dzień czasem godzinę po spacerze potrafi nalać.[/QUOTE]

no to witaj Paulinko w klubie;)

Moze faktycznie przez ta zime chlopak leje....zobaczymy jak sie ociepli...tyle tylko ze automatycznie dziadzio ma mniejsze szanse na adopcje...:(

Posted

Ślepy i stary [URL="http://www.dogomania.pl/threads/183624-GASPAR-pies-pod-igA-AE-pomA-A-cie-nam"]Gasparek[/URL] znalazł dom i rozsyła spadek. Gdy stówka dotrze na konto prosimy bardzo o potwierdzenie na wątku[URL="http://www.dogomania.pl/threads/183624-GASPAR-pies-pod-igA-AE-pomA-A-cie-nam"] Gaspara[/URL].

Posted

[quote name='Arktyka']Sylka cioteczko choliba zgubilam twoj numer telefonu:( Jak tam wygladaja sprawy finansowe dziadziusia...? Ma jakies deklaracje by oplacic dt za luty?[/QUOTE]
Pomalutku kochana.Nie było mnie "tylko" kilka dni i nie z mojej winy, a tu jak wieczność.Wysłałam Ci Arktyczko za luty, dzisiaj, tak jak gadałyśmy, jutro musisz mieć.

Ponadto mam wpłaty od:
Bjuta - 15 zł :loveu:
WIGA - 70 zł :loveu:
Gasparek dla Rambusia - 100 zł :loveu: Powodzenia Gasparku!
Bjuta - 5 zł :loveu:

Wpływy 2.526 zł - Wydatki 2.365,97 zł = 160,03 zł na dzień 03.02.2011

Posted

dzisiaj tak wieje choliba ,ze dziadek ucieka po minucie spaceru do domu a owczarke nie moge wypchac za drzwi na dwor...:razz: cala ekipa najchetniej siedziala by w domu
i nosa by nie wytchnela za drzwi...czego juz sa "efekty" jamnior mi sie spaskudzil w domu...:mad:;)
A na dworzu jak stalam czekajac az "duperelki" zalatwia swoje potrzeby ,to wiatr mi porwal zar z papierosa...
tez mi cholerka odwilz....chyba wolalam mrozy i sniegi...:p
Dzisiaj odkrylam stado wrobli na strychu..myslalam ze sa ze 2-3 a tu ich cala banda sie schowala:evil_lol:..., cwierkolily dzisiaj jak oszalale
prawie poczulam wiosne:)

Posted

cioteczki u mnie nie jest dobrze....:(
Dwa dni temu przyjechal do mnie Zygmus w miejsce Kubusia ktory odszedl...jest duze prawdopodobienstwo ze ma parwowiroze.
Musialam ewakuowac czesc tymczasowiczow najbardziej narazonych na parwo do boksow wewnetrznych, w tym mojego szczeniora...kuzna!
Mam nadzieje ze zaden z nich nieczego nie zlapie...

Posted

Monika z Katowic napisał(a):
Bardzo, bardzo niedobrze. :(:(:(
Rambuś też ewakuowany? Jak On się teraz czuje?

Rambus tez:( w pierwszej kolejnosci....na razie nie protestuje...ale zadowolony to na pewno nie jest....

Posted

Arktyka napisał(a):
Jutro kupuje testy i kazdego dzieciaka sprawdze jesli tylko bedzie miec podejrzane koopy, wymioty...lub zachowanie.

Dobry pomysl. Trzeba sprawdzic koniecznie bo to nie zarty .

Posted

dzieciaki wszystkie zdrowe, na razie nikt nie ma zadnych podejrzanych objawow....apetyciki dopisuja, koopy normalne, w glowach figle , wiec wszystko oki...ale z tego co sie dowiedzialam
chorobsko potrzebuje 2 tyg by sie rozwinac....wiec jeszcze pewnie za wczesnie na objawy....bede miec reke na pulsie...martwie sie bo zapowiadaja powrot zimy , nie ostrej no ale zawsze na minusie....a boksy wewnetrzne nieogrzewane...o ile dziadzius Rambo czy Zabal maja dluzsza siersc
o tyle martwie sie o szczeniora dobka...bo on ma bardzo krótką .