Jump to content
Dogomania

Ratunku!!! Nasz Kochany Zygi Zgubił Się. Błagamy O Pomoc W Szukaniu Psiaka!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

myszon napisał(a):
plan jest taki - koło 16.20 no może 16.30 wyruszamy z Moriaaa do Kolumny - trochę nam to zajmie bo Rodzice Asi są naprawdę kochani :loveu:

a potem jest ...brak planu :evil_lol:

Ja kcem jechać z Wami:p

• Replies 311
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny zaczynam sie martwic o Pimpusia !? co Wy tam wygadujecie przecież on jest zagrozony! a prawko chociaż macie?:diabloti:
i zadnych butelek w drodze .... Jeżuś ile to maleństwo sie nacierpi....:evil_lol:

Posted

Saskia i Kelko ,możemy się wszystkie umówić o 16 u mojej mamy pd blokiem skad bedzie wyjazd Zygiego do nowego domku.
To jest Popieluszki 51 bl 332.
Dojezdza sie do krancówki tramwajowej i tam trzeba kierowac sie w strone takiego bialego pawilonu,ktory jest widoczny zaraz przy ulicy i dalej w bloki isc.
Jakby co to prosze o tel.888-201-331

Posted

Podziękowania należą się wszystkim dogomaniaczką ,które tyle sił i energii poświęciły w jego ratowanie,opiekę i głaskanie i pomoc materialną.:lol::lol::lol::lol:
Moja rola ograniczyła się wtym przypadku tylko do pomysłu operacji w Warszawie i szansie na normalne życie,cała reszta to zasługi Naszych ,niezastąpionych w takich sytuacjach Cioteczek:loveu:
Bardzo Wszystkim dziękuję:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Dziewczyny prosze nie rozerwijcie go w tym samochodzie!:crazyeye:
a mnie aż skręca że jestem tak daleko.....
ech słodki słodki Pikolo jak to moj syn na niego wolał.....:lol: