Jump to content
Dogomania

Ratunku!!! Nasz Kochany Zygi Zgubił Się. Błagamy O Pomoc W Szukaniu Psiaka!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 311
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

katarzyna kuczewska napisał(a):
:shake::shake::shake::shake::shake::shake:
jak to ukradli ???
szok
mam nadzieje ze sie znajdzie

też mam nadzieję, że się znajdzie ...
z tą kradzieżą to oczywiście domysły jedynie ..

Posted

Ciotki, adresatkę miał.
Stało się to dość dawno - parę tygodni temu ale mnie nie było w kraju więc dowiedziałam się dopiero teraz.
Z tego co wiem w Łasku i Kolumnie były ogłosznia - Kolumna to taka trochę letniskowa mieścina ...

Posted

Cholera jasna....kilka tygodni temu???
Trza było nas zawaiadamiać...tylko w sumie jak:roll:
Ciotka dowiedz się czy sprawdzali schroniska....jak nie, zbieram sie w sobote bo mam całą wolną i jadę ze zdjęciem Zygiego...najbliżej schron w Pabianicach...kurcze i gdzie jeszcze tam są jakieś okoliczne schrony???
Choleraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Może mają jakieś jego aktualne zdjęcie..pewnie się chłopak zmienił...ciotka kombinuj zdjęcie...może zrobię ogłoszenie..porozwieszam gdzie się da....nie ma kontaktu z tą babka,której się tak Zygo podobał...może jej zapytać...może to ona.....kuzwa nie wiem co robić...Zygula oby nic się nie stało...wracaj kochany:(

Posted

Moriaaa napisał(a):
Cholera jasna....kilka tygodni temu???
Trza było nas zawaiadamiać...tylko w sumie jak:roll:
Ciotka dowiedz się czy sprawdzali schroniska....jak nie, zbieram sie w sobote bo mam całą wolną i jadę ze zdjęciem Zygiego...najbliżej schron w Pabianicach...kurcze i gdzie jeszcze tam są jakieś okoliczne schrony???
Choleraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Może mają jakieś jego aktualne zdjęcie..pewnie się chłopak zmienił...ciotka kombinuj zdjęcie...może zrobię ogłoszenie..porozwieszam gdzie się da....nie ma kontaktu z tą babka,której się tak Zygo podobał...może jej zapytać...może to ona.....kuzwa nie wiem co robić...Zygula oby nic się nie stało...wracaj kochany:(

kombinuję zdjęcie ...mam nadzieję że jakieś zrobili niedawno :roll:
też dam ogłoszenie gdzie się da ja będę miała zdjęcie .....

Posted

Straszne, pytalam dlatego, ze mam kolezanke w Lodzi, ale ona nie zna nikogo w tych rejonach a jesli on naprawde zostal skradziony to moze teraz przebywac w kazdym miejscu Polski. Czy nie wazne by bylo aby ukazalo sie zdjecie aktualne zdjecie. I wyslac mnostwo ogloszen.

Posted

Ciotki, przykro mi ale zdjęcia brak....
Pytali podobno w schroniskach, pobliskich lecznicach, nadal przeszukują okoliczne tereny (głównie leśne), pytają ludzi - cała "wieś" jest poinformowana...

Posted

katarzyna kuczewska napisał(a):
:shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake:
Boże mam nadzieje ze nic mu nie jest
pieski gdzie Ty jestes
moze faktycznie ta kobita...????? zabrała go
cholera jasna
ludzie sa okropni

matko swirta co sie stalo czy cos z naszym Zygim:(?????????????dawno nie bylo mnie na jego watku

Posted

Czy można ustalić adres tej letniczki, której tak bardzo spodobał się Badyl? Może to coś by dało, jeśli te podejrzenia są słuszne. Ale rzeczywiście to przedziwny zbieg okoliczności - zniknął w dniu jej wyjazdu.

Posted

Sluchajcie czy schroniska okoliczne Ci państwo posprawdzali????
obawiam się , że jesli trafil do schronu to po nim.......
a czy nie da sie skontaktować z tą letniaczką???

Posted

dopiero doczytałam:-(

Trzeba zdobyć adres tej letniczki- przeceiż jeśli wynajmowała kwaterę, musiała się zameldować, właściciele kwater muszą przechowywac jej adres!