myszon Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 ....nie wspomnę już że Pańcia Badyla jest zrozpaczona bo dopiero co po ciężkiej chorobie odeszła jej bardzo wiekowa sunia Jamnisia ..... Quote
myszon Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 mam tylko nadzieję, że rzeczywiście ktoś Badyla ukradł .... Quote
katarzyna kuczewska Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 :shake::shake::shake::shake::shake::shake: jak to ukradli ??? szok mam nadzieje ze sie znajdzie Quote
myszon Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 tak enia - prawda - chociaż przyznam że jak mi o tym opowiadali to odruchowo rozglądałam się za Badylkiem po ogrodzie ... Quote
myszon Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 katarzyna kuczewska napisał(a)::shake::shake::shake::shake::shake::shake: jak to ukradli ??? szok mam nadzieje ze sie znajdzie też mam nadzieję, że się znajdzie ... z tą kradzieżą to oczywiście domysły jedynie .. Quote
enia Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Ciekawa jestem czy mial adresatkę? myszon nie wiesz? Quote
Moriaaa Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Cioteczko...kiedy to się stało??? Sprawdzali już w okolicznych schroniskach??? Cholera jasna!!!!:( Quote
enia Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Boziu rozwieście jego zdjecia! z telefonem może ktoś widzial??????? kiedy to sie stalo?????? Quote
myszon Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Ciotki, adresatkę miał. Stało się to dość dawno - parę tygodni temu ale mnie nie było w kraju więc dowiedziałam się dopiero teraz. Z tego co wiem w Łasku i Kolumnie były ogłosznia - Kolumna to taka trochę letniskowa mieścina ... Quote
shirrrapeira Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Tak mi przykro a czy ta Kolumna to blisko Zgierza?? Quote
Moriaaa Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Cholera jasna....kilka tygodni temu??? Trza było nas zawaiadamiać...tylko w sumie jak:roll: Ciotka dowiedz się czy sprawdzali schroniska....jak nie, zbieram sie w sobote bo mam całą wolną i jadę ze zdjęciem Zygiego...najbliżej schron w Pabianicach...kurcze i gdzie jeszcze tam są jakieś okoliczne schrony??? Choleraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Może mają jakieś jego aktualne zdjęcie..pewnie się chłopak zmienił...ciotka kombinuj zdjęcie...może zrobię ogłoszenie..porozwieszam gdzie się da....nie ma kontaktu z tą babka,której się tak Zygo podobał...może jej zapytać...może to ona.....kuzwa nie wiem co robić...Zygula oby nic się nie stało...wracaj kochany:( Quote
myszon Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 shirrrapeira napisał(a):Tak mi przykro a czy ta Kolumna to blisko Zgierza?? Kolumna to taka "dzielnica" Łasku ... za Pabianicami jakieś 20 km ... Quote
myszon Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Moriaaa napisał(a):Cholera jasna....kilka tygodni temu??? Trza było nas zawaiadamiać...tylko w sumie jak:roll: Ciotka dowiedz się czy sprawdzali schroniska....jak nie, zbieram sie w sobote bo mam całą wolną i jadę ze zdjęciem Zygiego...najbliżej schron w Pabianicach...kurcze i gdzie jeszcze tam są jakieś okoliczne schrony??? Choleraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Może mają jakieś jego aktualne zdjęcie..pewnie się chłopak zmienił...ciotka kombinuj zdjęcie...może zrobię ogłoszenie..porozwieszam gdzie się da....nie ma kontaktu z tą babka,której się tak Zygo podobał...może jej zapytać...może to ona.....kuzwa nie wiem co robić...Zygula oby nic się nie stało...wracaj kochany:( kombinuję zdjęcie ...mam nadzieję że jakieś zrobili niedawno :roll: też dam ogłoszenie gdzie się da ja będę miała zdjęcie ..... Quote
enia Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Kilka tygodni temu??? i jeszcze nie znaleźli ? Boże co za ludzie....... Zyguś gdzie ty jesteś malutki? Quote
shirrrapeira Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Straszne, pytalam dlatego, ze mam kolezanke w Lodzi, ale ona nie zna nikogo w tych rejonach a jesli on naprawde zostal skradziony to moze teraz przebywac w kazdym miejscu Polski. Czy nie wazne by bylo aby ukazalo sie zdjecie aktualne zdjecie. I wyslac mnostwo ogloszen. Quote
myszon Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Ciotki, przykro mi ale zdjęcia brak.... Pytali podobno w schroniskach, pobliskich lecznicach, nadal przeszukują okoliczne tereny (głównie leśne), pytają ludzi - cała "wieś" jest poinformowana... Quote
katarzyna kuczewska Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 :shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake: Boże mam nadzieje ze nic mu nie jest pieski gdzie Ty jestes moze faktycznie ta kobita...????? zabrała go cholera jasna ludzie sa okropni Quote
Aaliyah1981 Posted July 22, 2006 Author Posted July 22, 2006 katarzyna kuczewska napisał(a)::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake: Boże mam nadzieje ze nic mu nie jest pieski gdzie Ty jestes moze faktycznie ta kobita...????? zabrała go cholera jasna ludzie sa okropni matko swirta co sie stalo czy cos z naszym Zygim:(?????????????dawno nie bylo mnie na jego watku Quote
katarzyna kuczewska Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 czy coś nowego juz wiadomo w sparwie psiaka????? Quote
lewkonia Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Czy można ustalić adres tej letniczki, której tak bardzo spodobał się Badyl? Może to coś by dało, jeśli te podejrzenia są słuszne. Ale rzeczywiście to przedziwny zbieg okoliczności - zniknął w dniu jej wyjazdu. Quote
enia Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Sluchajcie czy schroniska okoliczne Ci państwo posprawdzali???? obawiam się , że jesli trafil do schronu to po nim....... a czy nie da sie skontaktować z tą letniaczką??? Quote
saskia Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 dopiero doczytałam:-( Trzeba zdobyć adres tej letniczki- przeceiż jeśli wynajmowała kwaterę, musiała się zameldować, właściciele kwater muszą przechowywac jej adres! Quote
Recommended Posts