myszon Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Moriaaa, jeśli możesz podjechać po mnie koło 16.00 do roboty do Pabianic z Zygim to jeszcze dziś zawieziemy Zygiego do nowego domku. To nie jest daleko - okolice Kolumny. a kamień mi z serca spadł z takim łomotem, że aż się wszyscy dookoła zdziwili .....:oops: Quote
myszon Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 no tak ... jak jest powód do radości to Ciotek nie ma :eviltong: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Super. A temacie zywienia , spokojnie mozna mu dawac miekkie mięsne kawałki - tylko miekkie, nie trzeba az widelcem rozgniatac chyba , ze zacznie połykac je łapczywie. Quote
Moriaaa Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 MYSZONKUUUU WIEEEEEEEEEELKIEEEEEEE DZIEEEEEEKI Wlasnie wyje z radości jejku chyba cie wysciskam :loveu::loveu::loveu::loveu: ZYGI MA DOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZYGI MA DOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZYGI MA DOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: Quote
Moriaaa Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Jestem jestem tylko rycze jak glupia:eviltong: Quote
myszon Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 hmmm... aż takiej radości nie oczekiwałam :ices_bla: ale ja też :jumpie: Quote
saskia Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 :laugh2_2: :cunao: To co- pijemy dzisiaj?:oops: :drinka: Quote
Moriaaa Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Ja na bank dzisiaj oblewam Zygiego vel Pimpusia,przeciez takie szczescie od rana:multi: Quote
enia Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Buuuuuu:placz: :loveu: Boziuniu wiecie ile razy ja przez tego gluta beczałam? sama juz nie wiem.........bu.....chlip chlip chlip:placz: :loveu: teraz to z radości ! Jak Ty to Myszon zrobiłaś? Czarodziejko jedna? siła perswazji czy wdzięk wrodzony? :loveu: Rzygusiu kochany czy ty wiesz co cie czeka?:loveu: dziękuję Wam.........idę ryczeć dalej........ wiecie a tak swoja drogą za jakiś czas jamniczka chyba dokoptujecie tym miłym ludziom co cioteczki? co się Zygi będzie nudził.......:razz: . Yupi Yupi Yupi Yup!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
enia Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Acha musze wtrącić swoje trzy grosze..... dziewczyny wydrukujcie ten mój jadłospis tak na wszelki niewielki....... co się ludzie maja głowić jak tam wszystko napisane.... błagam jeszcze o adresatkę dla niego....błagam na kolankach.......:eviltong: :p czy któraś cioteczka zakupi? proszę........ Quote
Moriaaa Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Kupimy adresatkę,wydrukujemy jadłospis Już niech się ciotka Enia tak nie marwi,tylko cieszy razem z nami:eviltong: Quote
enia Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Ciotka Marzenka cieszy sie jak głupia! :loveu: :loveu: :loveu: z tej radości moja sucz dostała właśnie pętko suchej kiełbaski........i zakopuje pod narzutą....... ja Was bardzo przepraszam za marudzenie............:eviltong: Quote
myszon Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 już wydrukowany jadłospis :cool3: Jamniczka pewnie też by chcieli chociaż tam jakiś psiak pewnie jeszcze jest jak znam tych ludzi :loveu: Będę miała go chociaż na oku bo blisko ;) słuchajcie to było zrządzenie losu :multi: no i chyba pijemy dzisiaj :evil_lol: Quote
enia Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Ja juz piję! mleczko! bo zdrowe......... chociaż podobno dorosli laktozy nie trawią ale co mi tam! za wcześnie na wódę! poczekam do 13 hi hi hi dzieki Myszon! Quote
Moriaaa Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 :drinka:już bym zaczęła ale psiaka trzeba odwiezc ....no i mała w przedszkolu:eviltong: Quote
enia Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Moriaaa z tego co pamietam przedszkole do 16,30 lub do ostatniego dzieciaka, zaczynaj........ wirtualnie mozemy razem! Quote
kelko Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 NO słów mi brak :multi: :multi: :multi: To już nie dzwonię do żadnych gazet czy innych mass mediów :razz: Jeszcze mam takie pytanko nieśmiałe - czy mogłabym Pimpusia-Zygusia chociaż raz zobaczyć na żywo? :oops: Jak cioteczki będą go zawoziły... Jeśli to nie jest kłopot oczywiście... Quote
myszon Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 plan jest taki - koło 16.20 no może 16.30 wyruszamy z Moriaaa do Kolumny - trochę nam to zajmie bo Rodzice Asi są naprawdę kochani :loveu: a potem jest ...brak planu :evil_lol: Quote
myszon Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 kelko napisał(a):NO słów mi brak :multi: :multi: :multi: To już nie dzwonię do żadnych gazet czy innych mass mediów :razz: Jeszcze mam takie pytanko nieśmiałe - czy mogłabym Pimpusia-Zygusia chociaż raz zobaczyć na żywo? :oops: Jak cioteczki będą go zawoziły... Jeśli to nie jest kłopot oczywiście... a to już musisz z Cioteczką Moriaa dogadać się - czy Ci wogóle pozwoli :diabloti: Quote
myszon Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Moriaaa napisał(a)::drinka:już bym zaczęła ale psiaka trzeba odwiezc ....no i mała w przedszkolu:eviltong: no... a ja w pracy to tylko kawusią mogę opijać ... a co tam !:cool1: Quote
enia Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Ludki kochane moze ja z tej Wawy zdążę? :evil_lol: inspekcja byłaby pełna gębą......... czy moge Wam zaufać?:p proszę o adresatkę......... Quote
Moriaaa Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Kelko pewnie że możesz zobaczyć Zygiego przed wyjazdem.Daj tylko znaka o której możesz być na retkini:lol: Moze tak po 15 mogłabyś wpaść? Quote
enia Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Myszon kochana jak nie obsługujesz petentów to wal kawę z wkładką...... dziś wolno......:multi: :loveu: :eviltong: :evil_lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 I kto daje takie brzydkie rady :mad: Oj, Enia , Enia Quote
Recommended Posts