Jump to content
Dogomania

Ratunku!!! Nasz Kochany Zygi Zgubił Się. Błagamy O Pomoc W Szukaniu Psiaka!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 311
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

enia napisał(a):
Myszon o co ci chodzi z tymi mailami? i jeszcze Australie w to mieszasz..:razz: ..

:lol: a bo mi Saskia maila podobno napisała a one chyba do mnie przez Australię idą po kablu bo ... nie dochodzą :shake:

Posted

wycałuję, wycałuję :loveu: :loveu:
nie znam go co prawda ani on mnie :oops:
ale myślę, że to nam nie przeszkodzi w wycałowaniu jego pycholka :lol:

Posted

Ja też nie dotarłam, przez te upiorne korki właśnie :angryy: Ode mnie to drugi koniec miasta, a ja marne parę przystanków jechałam godzinę :crazyeye: Pewnie Enia prędziej by dojechała z Warszawy. No i tym sposobem okazja poznania Zygusia osobiście przepadła. Ale poleciłam cioteczkom wymiziać go w moim imieniu. Marna to pociecha, ale co robić...

Posted

Ufff wróciłam.Tak więc dzidzia poszła w naprawde cudowne miejsce...leśniczówka...las...ach..fajnie chłopak bedzie tam miał.
Tak jak napisala Saskia Zygi obszczekał swoją nową pancie i za chiny nie chcial dać sie pogłaskać,pańcia jedna na dowidzenia dostała psinke na raczki i tam Zygi już został i machał do nas z pańcią przez okienko jak odjeżdżałyśmy:)
Myślę,że wszystko bedzie dobrze,pani na pewno zakocha się w maluchu:)

Posted

jejku!!! super Zygi ma dom!!!! tak się cieszymy!!!Enterek podskakuje z radości!!!:loveu: :multi: :multi: :multi: cały czas trzymaliśmy kciukaski za naszego Zygiego, bo to nasz " braciszek"- taki podobny do Entusia naszego!!! Zygi trzymaj się cieplutko! czekamy na relację z nowego domku!!!

Posted

Już się pogubiłam. Jeśli i Aurelka ma dom to :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drink1: