figa33 Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Nero , ja nie mogę uwierzyć ,że Ty domu jeszcze nie masz...:-( to nie Ty źle widzisz , to ludzie jacyś tacy.....niewidomi...:shake: Quote
figa33 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 jak oglądam filmiki lub zdjęcia z Boguchwały , to prawie zawsze Nero w zasięgu , a to z piłeczką , a to choć popatrzeć co się dzieje... i gdzie tu kaleki pies , gdzie starszy na dodatek...:roll: ja go chyba zacznę ogłaszać jako młodego i zdrowego psa:cool3: podobno każdy ma tyle lat na ile wygląda , no to w takim razie Nero ma 2 lata:cool3: , a może nawet rok Quote
Becia66 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Ten pierwszy dom w Rzeszowie to niewypał. Pan dzwonił w sobotę ponad tydzień temu i na pytanie kiedy może przyjechać zobaczyć psiaka odpowiedziałam ze jutro. Jutro nie może bo przyjeżdża rodzina i zadzwoni w poniedziałek. Zadzwonił i powiedział że samochód ma w naprawie, ja na to ze własnie jade do przytuliska i może się zabrac ze mną. On nie może bo na kogoś czeka. Odbierze w środę samochód to sie umówimy. W środę rano dzwoni że własnie chory i idzie do lekarza , to ja że przyjdę na wizytę przedadopcyjną skoro jest w domu. On że nie bo nie bedzie w łóżku przyjmował gości i ze zadzwoni w piątek wieczorem to sie umówimy na łikend. W tym samym dniu jeszcze zadzwonił że chęc adopcji oczywiście podtrzymuje i czuje sie lepiej bo zażył lekarstwa i na pewno w piątek zadzwoni. Nie zadzwonił. Zadzwonił natomiast w sobotę w południe że jest własnie na pogrzebie ciotki w Jaśle i przeprasza ale Nero na pewno weżmie. I że zadzwoni w poniedzialek o dwunastej. Jest szesnasta - nie zadzwonił. Jak zadzwoni bede sie z nim bawić w tę grę do końca, w końcu on płaci to niech se dzwoni. Już ciekawa jestem co z tego wyniknie. A w sprawie Nera rozdzwoniły się telefony, ze teraz nie wiem ktory dom wybrać ale chyba aż na Mazurach bo wydaję się wręcz wymarzony dla psiaka. Dom sprawdza Aga_ Mazury i w razie pozytywnej opinii mają osobiście przyjechać do Boguchwały. A Pana z Rzeszowa - jesli zadzwoni , będę caly czas utrzymywac w przeswiadczeniu, ze pies na niego czeka bo ciekawa jestem czy żona rękę złamie na przykład albo mieszkanie się spali. A może do psychiatryka go zabiorą na badania bo to mu sie należy.... Quote
figa33 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 wow ! to dopiero wiadomości !:loveu: Beciu , a Ty dalej szukasz kogoś z Kęt ? Quote
Becia66 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 figa33 napisał(a):wow ! to dopiero wiadomości !:loveu: Beciu , a Ty dalej szukasz kogoś z Kęt ? wiem od Florentynki że Zuzlikowa jest z Kęt / lub Kętów/. To druga opcja.....:lol: Quote
majuska Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 Jestem już z roboty...ale wysyp telefonów, czy to allegro, czy PP zadziałało ?? Beciu to w końcu Mazury?? Quote
majuska Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 Becia66 napisał(a):wiem od Florentynki że Zuzlikowa jest z Kęt / lub Kętów/. To druga opcja.....:lol: No przecież że Zuzlikowa:thinkerg: dopiero jak zobaczyłam wpis to mnie olśniło:shake: Quote
Becia66 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 majuska napisał(a):Jestem już z roboty...ale wysyp telefonów, czy to allegro, czy PP zadziałało ?? Beciu to w końcu Mazury?? Ano Mazury byłyby najlepsze. Po skrócie ma sie to tak : dom z ogrodem, w lecie pies sam wybiera miejsce do spania / poprzedni uwielbiał zadaszony taras/ w zimie w domu przy kominku- też jak poprzedni. Tydzień temu odszedł od nich 11-letni collie i Nero jest ponoć identyczny. Państwo od dziesięciu lat mieszkają na Mazurach, wczesniej w Warszawie w bloku, mowią że ich roczny wtedy collie przyspieszył decyzje przeprowadzki . Pełna znajomośc rasy, rodzina 6-osobowa, najmłodsza córka 14 lat. Wszyscy kochają zwierzęta. W domu jeszcze jeden piesek mały i 5 kotów. Zobaczymy co powie Aga_mazury po sprawdzeniu domku. Zalezy mi żeby to było jak najszybciej bo nie chce dłużej zwodzić tej rodziny z Kęt. Quote
majuska Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 A jak z transportem na te Mazury by było? Quote
Becia66 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 majuska napisał(a):A jak z transportem na te Mazury by było? Państwo mają przyjechac po niego do Boguchwaly...obliczyli już, że to ponad 400km w jedną stronę. Quote
majuska Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 No to super to wszystko wygląda , trzymam kciukasy :) No to miałaś Beciu dzień :) Quote
Becia66 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 majuska napisał(a): No to miałaś Beciu dzień :) nawet nie wiesz...na telefonach wiszę od rana. Miałam nawet przyjemność rozmawiać z Florentynką....:lol: Quote
Florentynka Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze poszło. Beciu, może skorzystasz z linka z collie do adopcji i coś się dla państwa z Kęt(ów) wybierze? Jak dobre ludzie, to szkoda zmarnować potencjalny domek. A ja bym chciała wiedzieć, które ogłoszenie zdziałało takie cuda? Bo u mnie Pucek stoi w miejscu i ani drgnie... Quote
Becia66 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Florentynka napisał(a): A ja bym chciała wiedzieć, które ogłoszenie zdziałało takie cuda? Bo u mnie Pucek stoi w miejscu i ani drgnie... Allegro które zrobiła Figa33 ....:lol: Quote
Becia66 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Neruś wczoraj ze swoją nieodłączną piłeczką. Quote
figa33 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 mam nadzieję ,ze będziemy się niedługo cieszyć z domku Nerusiowego fajnie wygląda z tą piłeczką:lol: Quote
Becia66 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Domek na Mazurach sprawdzony - opinia pozytywna. Dziękuję ci bardzo Agnieszko / Aga_mazury/. Jestem z Państwem w stałym kontakcie i prawdopodobnie w piątek Nero pojedzie do nowego domku. Ma przyjechac po niego cała rodzina / 6 osób/ i bardzo mi się to podoba bo świadczy o tym, że wszystkim na psiaku zależy i Nero będzie kochany przez nich wszystkich bez wyjątku. Nie mówiąc o tym, że Państwo sie fatygują 520 km w jedną stronę -jak obliczyli. Jestem pełna pozytywnych przeczuć i mam nadzieję że w nowym domku będzie bardzo szczęsliwy. Jeszcze fotka z niedzieli. Quote
Dzika_Figa Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Jej, jakie wspaniałe wiadomości.... Trzymam mocno kciuki!!! Quote
majuska Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 No nareszcie chłopie, bo to co o ciebie było telefonów z których nic nie wychodziło to szkoda gadać..trzymam kciuki za podróz nowych Państwa, bo rzeczywiście to kawał drogi..a ty Neruś pakuj sie powoli i piłeczki nie zapomnij...mam nadzieję, że nastawiłas Beciu nowy domek , żeby sie rozgrzewali do rzucania piłeczki :) Quote
figa33 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 he , he z tą piłeczką to Nero zdaje się jest niezmordowany:lol: czuję ,że i Państwo będą mieli pociechę z niego , a i Neruś będzie mieć wspaniały dom Wow ! przyjadą z Mazur , 6 osób ! to dobrze brzmi:lol: bardzo się cieszę:multi: Quote
karolciasz28 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Wow, Neruś będziesz miał taki domek na jaki zasłużyłeś!:bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: Quote
Becia66 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Państwo z dziećmi przyjeżdżają jutro popołudniu....:lol: Quote
Recommended Posts