Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 242
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak oglądam filmiki lub zdjęcia z Boguchwały , to prawie zawsze Nero w zasięgu , a to z piłeczką , a to choć popatrzeć co się dzieje...
i gdzie tu kaleki pies , gdzie starszy na dodatek...:roll:
ja go chyba zacznę ogłaszać jako młodego i zdrowego psa:cool3:
podobno każdy ma tyle lat na ile wygląda , no to w takim razie Nero ma 2 lata:cool3: , a może nawet rok

Posted

Ten pierwszy dom w Rzeszowie to niewypał. Pan dzwonił w sobotę ponad tydzień temu i na pytanie kiedy może przyjechać zobaczyć psiaka odpowiedziałam ze jutro. Jutro nie może bo przyjeżdża rodzina i zadzwoni w poniedziałek. Zadzwonił i powiedział że samochód ma w naprawie, ja na to ze własnie jade do przytuliska i może się zabrac ze mną. On nie może bo na kogoś czeka. Odbierze w środę samochód to sie umówimy.
W środę rano dzwoni że własnie chory i idzie do lekarza , to ja że przyjdę na wizytę przedadopcyjną skoro jest w domu. On że nie bo nie bedzie w łóżku przyjmował gości i ze zadzwoni w piątek wieczorem to sie umówimy na łikend. W tym samym dniu jeszcze zadzwonił że chęc adopcji oczywiście podtrzymuje i czuje sie lepiej bo zażył lekarstwa i na pewno w piątek zadzwoni. Nie zadzwonił. Zadzwonił natomiast w sobotę w południe że jest własnie na pogrzebie ciotki w Jaśle i przeprasza ale Nero na pewno weżmie. I że zadzwoni w poniedzialek o dwunastej. Jest szesnasta - nie zadzwonił. Jak zadzwoni bede sie z nim bawić w tę grę do końca, w końcu on płaci to niech se dzwoni. Już ciekawa jestem co z tego wyniknie.
A w sprawie Nera rozdzwoniły się telefony, ze teraz nie wiem ktory dom wybrać ale chyba aż na Mazurach bo wydaję się wręcz wymarzony dla psiaka. Dom sprawdza Aga_ Mazury i w razie pozytywnej opinii mają osobiście przyjechać do Boguchwały.
A Pana z Rzeszowa - jesli zadzwoni , będę caly czas utrzymywac w przeswiadczeniu, ze pies na niego czeka bo ciekawa jestem czy żona rękę złamie na przykład albo mieszkanie się spali. A może do psychiatryka go zabiorą na badania bo to mu sie należy....

Posted

figa33 napisał(a):
wow ! to dopiero wiadomości !:loveu:
Beciu , a Ty dalej szukasz kogoś z Kęt ?

wiem od Florentynki że Zuzlikowa jest z Kęt / lub Kętów/. To druga opcja.....:lol:

Posted

Becia66 napisał(a):
wiem od Florentynki że Zuzlikowa jest z Kęt / lub Kętów/. To druga opcja.....:lol:

No przecież że Zuzlikowa:thinkerg: dopiero jak zobaczyłam wpis to mnie olśniło:shake:

Posted

majuska napisał(a):
Jestem już z roboty...ale wysyp telefonów, czy to allegro, czy PP zadziałało ?? Beciu to w końcu Mazury??

Ano Mazury byłyby najlepsze. Po skrócie ma sie to tak : dom z ogrodem, w lecie pies sam wybiera miejsce do spania / poprzedni uwielbiał zadaszony taras/ w zimie w domu przy kominku- też jak poprzedni. Tydzień temu odszedł od nich 11-letni collie i Nero jest ponoć identyczny.
Państwo od dziesięciu lat mieszkają na Mazurach, wczesniej w Warszawie w bloku, mowią że ich roczny wtedy collie przyspieszył decyzje przeprowadzki . Pełna znajomośc rasy, rodzina 6-osobowa, najmłodsza córka 14 lat. Wszyscy kochają zwierzęta. W domu jeszcze jeden piesek mały i 5 kotów. Zobaczymy co powie Aga_mazury po sprawdzeniu domku. Zalezy mi żeby to było jak najszybciej bo nie chce dłużej zwodzić tej rodziny z Kęt.

Posted

Trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze poszło. Beciu, może skorzystasz z linka z collie do adopcji i coś się dla państwa z Kęt(ów) wybierze? Jak dobre ludzie, to szkoda zmarnować potencjalny domek.
A ja bym chciała wiedzieć, które ogłoszenie zdziałało takie cuda? Bo u mnie Pucek stoi w miejscu i ani drgnie...

Posted

Florentynka napisał(a):

A ja bym chciała wiedzieć, które ogłoszenie zdziałało takie cuda? Bo u mnie Pucek stoi w miejscu i ani drgnie...

Allegro które zrobiła Figa33 ....:lol:

Posted

Domek na Mazurach sprawdzony - opinia pozytywna. Dziękuję ci bardzo Agnieszko / Aga_mazury/. Jestem z Państwem w stałym kontakcie i prawdopodobnie w piątek Nero pojedzie do nowego domku. Ma przyjechac po niego cała rodzina / 6 osób/ i bardzo mi się to podoba bo świadczy o tym, że wszystkim na psiaku zależy i Nero będzie kochany przez nich wszystkich bez wyjątku. Nie mówiąc o tym, że Państwo sie fatygują 520 km w jedną stronę -jak obliczyli. Jestem pełna pozytywnych przeczuć i mam nadzieję że w nowym domku będzie bardzo szczęsliwy.
Jeszcze fotka z niedzieli.

Posted

No nareszcie chłopie, bo to co o ciebie było telefonów z których nic nie wychodziło to szkoda gadać..trzymam kciuki za podróz nowych Państwa, bo rzeczywiście to kawał drogi..a ty Neruś pakuj sie powoli i piłeczki nie zapomnij...mam nadzieję, że nastawiłas Beciu nowy domek , żeby sie rozgrzewali do rzucania piłeczki :)

Posted

he , he z tą piłeczką to Nero zdaje się jest niezmordowany:lol:
czuję ,że i Państwo będą mieli pociechę z niego , a i Neruś będzie mieć wspaniały dom
Wow ! przyjadą z Mazur , 6 osób ! to dobrze brzmi:lol:
bardzo się cieszę:multi: