Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='odJuki']Oooo!!!! Marysia ma już błysk inteligencji w oku:crazyeye:! Super!
Tęsknimy za Wami...:placz:

My też tęsknimy buuu :-(
A błysk inteligencji to oczywiście po mamusi! :cool3:

I dalszy ciąg lenistwa Czuszki

Nózie :)

i Chiluszki

Posted

Mudik napisał(a):
Śliczności ,ale coś mi sie widzi,że Chili zdecydowanie bardziej jest zainteresowana i wykazuje opiekuńcze zapędy, Czucha ma małą w nosie;):evil_lol:
Na zasadzie nudna ta mała, na dfotce Asystetki,patrzy jakby z mina "znów sie zlała":roll::shake::evil_lol::p za to Chilunia spojrzenie pełne troski:loveu:

Faktycznie tak jest. Byłam przekonana, że to Czuszka będzie się bardziej interesowała Małą a Chili jako ta nieśmiała będzie z boku a tu główną pchającą się do wylizywania jest Chili a Czuszkę interesują przede wszystkim wszelkie przyrządy i pomoce techniczne związane z karmieniem a Marysi może nie ma w nosie ale spacjalnie zainteresowana to Nią nie jest :)

Posted

Ploter napisał(a):
rany, ale akrobacje :) Gosia, wstawiaj zdjęcia do kalendarza!!:mad:

Nic nie wiem o kalendarzu :(
Chodzi o ten co w zeszłym roku?

Posted

az wstyd sie przyznac ale... kurcze dawno was nie odwiedzalam i zupelnie zapomnialam ze takie tutajbeda zmiany ..

tak wiec GRATULACJE :multi: super córci ;)
fotki, fotki, fotki
pozdrawiam

Posted

Przybyłam tu tym późnym wieczorem , żeby ucałować WSZYSTKIE kobiety tej rodziny.
Wszystkie bez wyjątków są PIĘKNE !:loveu::loveu::loveu:

Najmłodsza przyrasta, porasta i wygładza się !!!!

Całujemy Nową Rodzinę.
I Męskiego Najważniejszego jej CZŁONA :loveu::loveu::loveu: - bo wam zapewnia BEZPIECZEŃSTWO .

Wznoszę środkowotygodniowy toast za dziewczynki i chłopczyka ! :drink1:

Posted

[quote name='panienkabubu']http://i25.tinypic.com/2z6zdxw.jpg
ale czadowa :loveu:

No baaa :razz:

[quote name='Asiaczek']Maryśka ma baaardzo twarzowe gatki... Nie za duże...?:evil_lol:
Pzdr.

No trochę duże ale dorośniemy! :)

[quote name='shangri_la']az wstyd sie przyznac ale... kurcze dawno was nie odwiedzalam i zupelnie zapomnialam ze takie tutajbeda zmiany ..

tak wiec GRATULACJE :multi: super córci ;)
fotki, fotki, fotki
pozdrawiam

Zapraszam częściej i dziękuję za gratulacje :)

[quote name='HankaRupczewska']Przybyłam tu tym późnym wieczorem , żeby ucałować WSZYSTKIE kobiety tej rodziny.
Wszystkie bez wyjątków są PIĘKNE !:loveu::loveu::loveu:

Najmłodsza przyrasta, porasta i wygładza się !!!!

Całujemy Nową Rodzinę.
I Męskiego Najważniejszego jej CZŁONA :loveu::loveu::loveu: - bo wam zapewnia BEZPIECZEŃSTWO .

Wznoszę środkowotygodniowy toast za dziewczynki i chłopczyka ! :drink1:

Dziękujemy za buziaki :loveu: niestety do toastu nie mogę się przyłączyć - ciężki los matki :bigcry:chlip, chlip.

[quote name='panienkabubu']Gosiu, fotki Marysi poprosimy :cool3: I dziewczynek :loveu:
I Twoje :loveu:

Zaraz się o nie postaram - jak mi córa pozwoli bo słyszę, że się obudziła i ciamka rączkę...