Jupi Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 gratulacje:p czuczki chwalcie się:lol:mam nadzieje na fotki Quote
Asiaczek Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 A ja nie trzymałam kciuków (nawet nie wiedziałam, że będziecie!), ale widze, że i tak poszło super!!! A dzisiaj jakieś stoisko będzie? Matusz - dawaj foteczki! Dzwoniłam do Ciebie wczoraj, ale telefonu to nie odbierałeś... Może dzisiaj odbierzesz, co? Pzdr. Quote
Kaśka (Hasta) Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Marysia wystawiała Czuchę? :razz: cierpliwie czekam na zdjęcia... Quote
bazylowa Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 HankaRupczewska napisał(a):O w ucho ! Was też przenieśli :x tiaaaa...a nas nie przenieśli. Dalej jesteśmy na fotoblogach. Pewnie zaraz każą zrobić dla moich chłopaków osobne galerie i rozgonią nas po grupach... Quote
sylrwia Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 bazylowa napisał(a):tiaaaa...a nas nie przenieśli. Dalej jesteśmy na fotoblogach. Penie zaraz każą zrobić dla moich chłopaków osobne galerie i rozgonią nas po grupach... Błąd :eviltong: byliście też tutaj. I to chyba ze dwa razy, ale po moim ostatnim wywaleniu Was wszystkich na Foto Blogi, Bazyl już albo na razie:evil_lol: tu nie trafił ponownie:diabloti: Quote
Ploter Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 potem zrobią podział osobno na kobiety osobno na mężczyzn :p Quote
bazylowa Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 sylrwia napisał(a):Błąd :eviltong: byliście też tutaj. I to chyba ze dwa razy, ale po moim ostatnim wywaleniu Was wszystkich na Foto Blogi, Bazyl już albo na razie:evil_lol: tu nie trafił ponownie:diabloti: taa widziałam. Raz jesteśmy tu raz na fotoblogach... Myślałam, że szanowne władze mają problem z Preclem hehehe... Sie tu porobiło... już widziałam eksodus na psiąkość :roll: może i słusznie :roll: Ploter napisał(a):potem zrobią podział osobno na kobiety osobno na mężczyzn :p :roflt::roflt: Quote
alive Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Wreszcie tu dotarłam :) [quote name='Asiaczek']Alive - a będziecie na wystawie ze stoiskiem? Pzdr. Asiu jak się pewnie zorientowałaś nie było nas :) [quote name='Matusz']a ja dzisiaj poznałem Czuszkę i jej pańcię(co prawda przelotem ale się liczy:diabloti:),a no i Chili też widziałem :loveu::multi::loveu: mam wasze zdjęcia z ringu ;) a i Marysię widziałem :loveu::loveu::loveu: Bardzo miło było mi Ciebie poznać! szkoda, że takim przelotem tylko ale straszliwie zamotana byłam! Przez to, że wystawa była w piątek Mateusz nie mógł ze mną iść :( a wybrać się z domu z tą moją małą Zarazą nie należy do rzeczy łatwych. I tak byłam dzielna, że dotarłam sama na stadion prowadząc samochód, łapiąc pawie Chili i rozmawiając z Marysią :lol:. Dotarłam na 20minut przed zaplanowanym czasem wchodzenia węgrów a musiałam jeszcze lecieć do sekretariatu po numer startowy i biegać w poszukiwaniu ringu. A później mi córa zaczęła marudzić i nawet na ring ciężko mi było wyjść :lol: Ale całe szczęście jakoś poszło!!! NA BOG niestety nie zostałyśmy bo nie miałam sumienia córy tyle trzymać na upale :( [quote name='panienkabubu']:klacz: BRAWO dziewczyny!!!!!!!!!:multi: Senk ju! A jak poszło Frani bo widziałam w katalogu, że miała być? Chociaż pewnie odpowiedź znajde u Ciebie w galerii... :evil_lol: [quote name='Kaśka (Hasta)']Marysia wystawiała Czuchę? :razz: cierpliwie czekam na zdjęcia... Chciałam żeby wystawiała na Młodym Prezenterze ale jest jeszcze niższa od Czuchy i ciężko by jej było :( a no i nawet pełzać jeszcze nie umie :evil_lol: Quote
alive Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Mateusz bardzo bardzo proszę o zdjęcia!!!! :) Tu i na maila jeśli to nie problem! Quote
Matusz Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 i Marysia :loveu::loveu: zdjęcia z ukrycia :diabloti::evil_lol: - żartuje, byłem w pobliżu ;) Quote
bazylowa Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='alive']Przez to, że wystawa była w piątek Mateusz nie mógł ze mną iść :( a wybrać się z domu z tą moją małą Zarazą nie należy do rzeczy łatwych. I tak byłam dzielna, że dotarłam sama na stadion prowadząc samochód, łapiąc pawie Chili i rozmawiając z Marysią :lol:. Dotarłam na 20minut przed zaplanowanym czasem wchodzenia węgrów a musiałam jeszcze lecieć do sekretariatu po numer startowy i biegać w poszukiwaniu ringu. A później mi córa zaczęła marudzić i nawet na ring ciężko mi było wyjść :lol: Ale całe szczęście jakoś poszło!!! NA BOG niestety nie zostałyśmy bo nie miałam sumienia córy tyle trzymać na upale :( [FONT=Century Gothic]Aaaaaaale dzielna byłaś :crazyeye: Gratki dla Czuchy :loveu: [/FONT] Quote
alive Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Matusz dzięki za zdjęcia!!!! :) Szkoda, że nie ma ustawionej Czuchy ale z tego co widziałam z Twojej pozycji nie dało się zrobić. Za zdjęcia zaplutej córy również dziękuję!! :) Dzięki Tobie mam jakiekolwiek zdjęcia z tej wystawy! :loveu: O rany znów wystawa... http://i328.photobucket.com/albums/l325/wawaa2008/IMG_1897.jpg O wujek Matusz :) http://i328.photobucket.com/albums/l325/wawaa2008/IMG_1900.jpg Quote
alive Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 wiq napisał(a):gratulacje! niezła forma! :cool3: dzięki! a moja czy Czuszki? :lol: Quote
Matusz Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='alive']Matusz dzięki za zdjęcia!!!! :) Szkoda, że nie ma ustawionej Czuchy ale z tego co widziałam z Twojej pozycji nie dało się zrobić. Za zdjęcia zaplutej córy również dziękuję!! :) Dzięki Tobie mam jakiekolwiek zdjęcia z tej wystawy! :loveu: O rany znów wystawa... http://i328.photobucket.com/albums/l325/wawaa2008/IMG_1897.jpg O wujek Matusz :) http://i328.photobucket.com/albums/l325/wawaa2008/IMG_1900.jpg proszę Cię bardzo ! :) mam z postawy ale tyłem... o takie... Quote
Kaśka (Hasta) Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 alive napisał(a):dzięki! a moja czy Czuszki? :lol: :-o Dziewczyno, pewnie że Twoja! :-o życzę Czuszce żeby po szczeniakach wróciła do świetnej formy tak szybko jak Ty! :razz: wyglądasz jakbyś sie opiekowała młodszym rodzeństwem, a nie własną osobistą córką! Quote
Ploter Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 OJ ale się za Wami stęskniliśmy:-( pięknie się prezentujecie. Gosia co ty z tymi włosami robisz, że ci nie rosną he? Quote
Mudik Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Gratulacje!!:multi::multi::multi:Czucha ma piękny głęboki kolor:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts