Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja nie trzymałam kciuków (nawet nie wiedziałam, że będziecie!), ale widze, że i tak poszło super!!!

A dzisiaj jakieś stoisko będzie?

Matusz - dawaj foteczki! Dzwoniłam do Ciebie wczoraj, ale telefonu to nie odbierałeś... Może dzisiaj odbierzesz, co?
Pzdr.

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
O w ucho ! Was też przenieśli :x

tiaaaa...a nas nie przenieśli. Dalej jesteśmy na fotoblogach. Pewnie zaraz każą zrobić dla moich chłopaków osobne galerie i rozgonią nas po grupach...

Posted

bazylowa napisał(a):
tiaaaa...a nas nie przenieśli. Dalej jesteśmy na fotoblogach. Penie zaraz każą zrobić dla moich chłopaków osobne galerie i rozgonią nas po grupach...

Błąd :eviltong: byliście też tutaj. I to chyba ze dwa razy, ale po moim ostatnim wywaleniu Was wszystkich na Foto Blogi, Bazyl już albo na razie:evil_lol: tu nie trafił ponownie:diabloti:

Posted

sylrwia napisał(a):
Błąd :eviltong: byliście też tutaj. I to chyba ze dwa razy, ale po moim ostatnim wywaleniu Was wszystkich na Foto Blogi, Bazyl już albo na razie:evil_lol: tu nie trafił ponownie:diabloti:

taa widziałam. Raz jesteśmy tu raz na fotoblogach... Myślałam, że szanowne władze mają problem z Preclem hehehe...
Sie tu porobiło... już widziałam eksodus na psiąkość :roll: może i słusznie :roll:

Ploter napisał(a):
potem zrobią podział osobno na kobiety osobno na mężczyzn :p

:roflt::roflt:

Posted

Wreszcie tu dotarłam :)

[quote name='Asiaczek']Alive - a będziecie na wystawie ze stoiskiem?
Pzdr.

Asiu jak się pewnie zorientowałaś nie było nas :)

[quote name='Matusz']a ja dzisiaj poznałem Czuszkę i jej pańcię(co prawda przelotem ale się liczy:diabloti:),a no i Chili też widziałem :loveu::multi::loveu:

mam wasze zdjęcia z ringu ;)

a i Marysię widziałem :loveu::loveu::loveu:

Bardzo miło było mi Ciebie poznać! szkoda, że takim przelotem tylko ale straszliwie zamotana byłam! Przez to, że wystawa była w piątek Mateusz nie mógł ze mną iść :( a wybrać się z domu z tą moją małą Zarazą nie należy do rzeczy łatwych. I tak byłam dzielna, że dotarłam sama na stadion prowadząc samochód, łapiąc pawie Chili i rozmawiając z Marysią :lol:. Dotarłam na 20minut przed zaplanowanym czasem wchodzenia węgrów a musiałam jeszcze lecieć do sekretariatu po numer startowy i biegać w poszukiwaniu ringu. A później mi córa zaczęła marudzić i nawet na ring ciężko mi było wyjść :lol:
Ale całe szczęście jakoś poszło!!! NA BOG niestety nie zostałyśmy bo nie miałam sumienia córy tyle trzymać na upale :(
[quote name='panienkabubu']:klacz:
BRAWO dziewczyny!!!!!!!!!:multi:

Senk ju!

A jak poszło Frani bo widziałam w katalogu, że miała być? Chociaż pewnie odpowiedź znajde u Ciebie w galerii... :evil_lol:

[quote name='Kaśka (Hasta)']Marysia wystawiała Czuchę? :razz:
cierpliwie czekam na zdjęcia...

Chciałam żeby wystawiała na Młodym Prezenterze ale jest jeszcze niższa od Czuchy i ciężko by jej było :( a no i nawet pełzać jeszcze nie umie :evil_lol:

Posted

[quote name='alive']Przez to, że wystawa była w piątek Mateusz nie mógł ze mną iść :( a wybrać się z domu z tą moją małą Zarazą nie należy do rzeczy łatwych. I tak byłam dzielna, że dotarłam sama na stadion prowadząc samochód, łapiąc pawie Chili i rozmawiając z Marysią :lol:. Dotarłam na 20minut przed zaplanowanym czasem wchodzenia węgrów a musiałam jeszcze lecieć do sekretariatu po numer startowy i biegać w poszukiwaniu ringu. A później mi córa zaczęła marudzić i nawet na ring ciężko mi było wyjść :lol:
Ale całe szczęście jakoś poszło!!! NA BOG niestety nie zostałyśmy bo nie miałam sumienia córy tyle trzymać na upale :(

[FONT=Century Gothic]Aaaaaaale dzielna byłaś :crazyeye:
Gratki dla Czuchy :loveu:
[/FONT]

Posted

Matusz dzięki za zdjęcia!!!! :) Szkoda, że nie ma ustawionej Czuchy ale z tego co widziałam z Twojej pozycji nie dało się zrobić.
Za zdjęcia zaplutej córy również dziękuję!! :)
Dzięki Tobie mam jakiekolwiek zdjęcia z tej wystawy! :loveu:

O rany znów wystawa...
http://i328.photobucket.com/albums/l325/wawaa2008/IMG_1897.jpg

O wujek Matusz :)
http://i328.photobucket.com/albums/l325/wawaa2008/IMG_1900.jpg

Posted

[quote name='alive']Matusz dzięki za zdjęcia!!!! :) Szkoda, że nie ma ustawionej Czuchy ale z tego co widziałam z Twojej pozycji nie dało się zrobić.
Za zdjęcia zaplutej córy również dziękuję!! :)
Dzięki Tobie mam jakiekolwiek zdjęcia z tej wystawy! :loveu:

O rany znów wystawa...
http://i328.photobucket.com/albums/l325/wawaa2008/IMG_1897.jpg

O wujek Matusz :)
http://i328.photobucket.com/albums/l325/wawaa2008/IMG_1900.jpg

proszę Cię bardzo ! :)

mam z postawy ale tyłem...
o takie...

Posted

alive napisał(a):
dzięki! a moja czy Czuszki? :lol:

:-o Dziewczyno, pewnie że Twoja! :-o
życzę Czuszce żeby po szczeniakach wróciła do świetnej formy tak szybko jak Ty! :razz:
wyglądasz jakbyś sie opiekowała młodszym rodzeństwem, a nie własną osobistą córką!