Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='anetta']Świetna fota http://i27.tinypic.com/j6pl78.jpg

A teraz ją pokazać na forum dla mamusiek z dziećmi, pewnie by były oburzone :diabloti::diabloti::evil_lol:
Taaaaa zaraz by było jeszcze ,że jeden z psów się drapie pewnikiem ma pchły ,albo co :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='bigos']Piękne fotki Gosiu:loveu::loveu::loveu:Jesteście wspaniali, ze tak pozwalacie razem ze starszymi siostrami leżeć:loveu::loveu::loveu: Dziewczyny nie straciły swojej pozycji i to jest fajne...bardzo fajne:p

Cześć! :)
Staramy się jak umiemy żeby dziewczynki jak najmniej odczuły minusy płynące z obecności nowego domownika... Czasem są biedne bo mimo chęci przy Marysi bywa tyle pracy, że nie bardzo jest czas na pomizianie ich za uchem. Ale staramy się im to wynagrodzić w chwilach spokoju od córy. Chodzimy oczywiście na wspólne spacery i pozwalamy im obserwować wszelkie zabiegi wykonywane przy Marysi, niuchać ją, no i zawsze mogą się przytulić do Pańci kiedy karmi Ssawkę :loveu:

[quote name='Ploter']Marysia nawet od Chili jest dwa razy mniejsza :)

Marysia waży 4x mniej niż Chili :lol:

Cała rodzinka :)

Posted

Aaa, chwilę (? ;P) mnie nie było, a tu taaakie zmiany!

Gratuluję pięknej córy i podziwiam, że tak szybko się zmieściłaś w przedciążowe spodnie, bo ja dopiero po 3 miesiącach :)

Posted

[quote name='Tilia']Witam, chciałam zapytać o Lupiny, odnalazłam tą galerię, a w niej... nowego członka rodziny (gratuluję ogromnie!!), oraz na zdjęciu blok w którym mieszkałam :) o tu, w głębi wielki Titanic: http://i32.tinypic.com/2whktit.jpg :) :) oraz nasze ukochane miejsca spacerowe...

pozdrawiam

Ooo ja też jakiś czas mieszkałam w tym bloku :cool3: Przez rok jakieś 4 lata temu :) I pamiętam Was z łączki :cool3:

Posted

No proszę, byłyśmy sąsiadkami :D Ja tam mieszkałam przez 5 lat, wyprowadziłam się prawie 3 lata temu... jeszcze Zuzanka ['] z nami była...

to jak, można Cię jeszcze pomęczyć o Lupiny? ;)

Posted

[quote name='Tilia']
to jak, można Cię jeszcze pomęczyć o Lupiny? ;)

Można ale ostrzegam, że nowości nie mam...

[quote name='Rauni']http://i30.tinypic.com/2enxkqd.jpg

Khe khe, a pieluszka też z motywem pieskowym. Mój jeszcze miał: kapcie w kształcie piesków, śpioszki z pieskiem, bodziaka z pieskiem, bodziaka w wielkim napisem LITTLE PUPPY (z pieskiem...)... i pieluszki też mam z pieskami, ale nie takie ładne.

Hehe Marysia ma dwie pieluszki w pieski, butki pieski, body z długim rękawem w pieski, body z krótkim rękawem z pieskiem, pajaca, śpioszki, sweterek i chyba póki co byłoby na tyle :lol: