Matusz Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='panienkabubu']To już za tydzień :multi: Ale super :loveu: Pokażesz Marysię prawda? :cool3: ciotkom z dogomanii:loveu::modla: :multi::multi: i wujaszkowi Mateuszowi :p Quote
alive Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 No poszła mi z tym! O ja pierdzielę ale namolna! Zzzzz.... ....... Quote
alive Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Czucha a może udamy, że chcemy Pańcię pogryźć? :evil_lol: Myślę, że nie da się na to nabrać... Chyba nie jesteśmy zbyt straszne :shake: Musimy czekać aż jej się znudzi... Zjem Cię, zjem Cię grrrr... Ech...... chyba mało przekonująca jestem... ciężkie życie.... Quote
Mudik Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Czuszka i Chili "Niech już sie zjawi ta Mary,Pani będzie normalna i może przestana nam foty robić jak jej zaczną?:eviltong::evil_lol:" Quote
Jupi Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Mudik napisał(a):Czuszka i Chili "Niech już sie zjawi ta Mary,Pani będzie normalna i może przestana nam foty robić jak jej zaczną?:eviltong::evil_lol:" nie ma szans wtedy zaczna siw wspólne fotki a juz niedugo łapanie za ogon, badanie uszu i oczu maleńskim paluszkami, oj bedzie sie działo jakie to niesamowite wiedzieć, że za tydzień juz bedzie Was więcej:loveu: Quote
lafuma-82 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Normalnie wyżły kanapowce, sweet:loveu: Marysia nie domaga się wolności:evil_lol:? Quote
bigos Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='alive'] Z Pańciem Ukochanym :loveu: I z grubą Pańcią... dziewczyny jakie szczęśliwe ze swoim Pańciostwem:loveu::loveu::loveu: Jak Marysia?:cool3: Quote
Mi. Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Ale Chili ładnie wygląda w puppy love:) Witanko;)śliczne foteczki Quote
Piaskowa Xsara Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 "...Xsarci naszej szarej kumpeli też gratulujemy!!!! :multi:..." Szara kumpela ślicznie dziękuje...:cool3: Gratulacje to się Wam przede wszystkim należą...:cool3: Miło będzie przywitać Nową Handlerkę:eviltong: Quote
wiq Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 ale się uśmiałam z tych psich przemyślen :roflt: p.s. dziś dorwałam przesyłkę - piękne :) i dzięki za niespodziewajkę :loveu: Quote
alive Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 [quote name='Mudik']Czuszka i Chili "Niech już sie zjawi ta Mary,Pani będzie normalna i może przestana nam foty robić jak jej zaczną?:eviltong::evil_lol:" no pewnie trochę odpuszczę dziewczynkom :lol: [quote name='Jupi']nie ma szans wtedy zaczna siw wspólne fotki a juz niedugo łapanie za ogon, badanie uszu i oczu maleńskim paluszkami, oj bedzie sie działo Wspólne pozowane to jak Marysia będzie już umiała wykonywać komendy siad i waruj :evil_lol: będziemy wtedy robić takie sesje jak u Ciebie w galerii!!! :diabloti: [quote name='lafuma-82']Normalnie wyżły kanapowce, sweet:loveu: Marysia nie domaga się wolności:evil_lol:? No właśnei niestety ostatnio takie trochę kanapowce z nich ale mam nadzieję, że niebawem odzyskam siły, pogoda się poprawi i znów będą mogły śmigać po polach i lasach! No kurcze nie domaga się! Nie chce matce wcześniej ulżyć - czeka chyba grzecznie na wyznaczony dzień :) [quote name='bigos']dziewczyny jakie szczęśliwe ze swoim Pańciostwem:loveu::loveu::loveu: Jak Marysia?:cool3: No baaaa - jak tu nie być szczęśliwym z taki fajnym Pańciostwem!? A córa bez zmian - męczy mamusię :lol: [quote name='Mi.']Ale Chili ładnie wygląda w puppy love:) Witanko;)śliczne foteczki Witam i dziękuję! Jak ktoś ładny to mu we wszystkim ładnie :eviltong: [quote name='Piaskowa Xsara']"...Xsarci naszej szarej kumpeli też gratulujemy!!!! :multi:..." Szara kumpela ślicznie dziękuje...:cool3: Gratulacje to się Wam przede wszystkim należą...:cool3: Miło będzie przywitać Nową Handlerkę:eviltong: Oooo Rafałek :loveu: mam nadzieję, że jak córka opuści wreszcie me wnętrze to znajdzie się okazja do wspólnego spotkania i jak za dawnych dobrych czasów napicia się piwka, za którym już strasznie się stęskniłam chlip, chlip Buziaki dla Cię i Xsarki :* [quote name='wiq']ale się uśmiałam z tych psich przemyślen :roflt: p.s. dziś dorwałam przesyłkę - piękne :) i dzięki za niespodziewajkę :loveu: Ależ nie ma za co :p Quote
Kaśka (Hasta) Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 są dwie opcje: albo Gosia intensywnie przygotowuje się do świąt (sprzątanie, gotowanie, pieczenie itd :eviltong:); albo kluje się świąteczny Mary-kurczak!!!:multi: Quote
alive Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 Póki co nic nie wskazuje na to żeby Marysia pojawiła się przed wtorkiem, przed godziną 14-stą. :cool3: Quote
Mudik Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Czemu przed 14 tą:-o:roll::roll::roll::roll:??? Quote
bazylowa Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 A ja z pewnego źródła wiem, ze Marysia jest już na świecie :cool3: Gosiu WIELKIE gratulacje !!!! :klacz::klacz::klacz: Quote
Matusz Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Gratulacje Gosiu !! :multi::multi::multi: :klacz::klacz: dla taty też gratulacje :) Quote
bazylowa Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 o kurczaki :oops: Jak mogłam o tacie zapomnieć :wallbash: Quote
Matusz Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 bazylowa napisał(a):o kurczaki :oops: Jak mogłam o tacie zapomnieć :wallbash: ja pamiętałem :p:p jak można by o nim zapomnieć?:cool1: Quote
Ploter Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 ja też z pewnego źródła - bo od Taty to wiem :) ok 14.30 się urodziła!! GRATULACJE!!!!!! Quote
Recommended Posts