Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[URL]http://i26.tinypic.com/ehmanq.jpg[/URL]

Dzielna mamusia:lol: I nic już nie będzie takie samo...
Może tak właśnie wyglądają anioły, śliczna Marysia.
Ciekawe jak tam wyżły zareagują na maleństwo???? bo Zahra wystawia mojego 5 miesięcznego bratanka:evil_lol:

Posted

[B]cześć Maryśka[/B]! :multi:
na wczorajszym zdjęciu ma boską minkę - foch, jak na prawdziwą kobietkę przystało :evil_lol:
no i widzę że już w szpitalu zaczęło się strojenie księżniczki :razz:
pozdrawiam i dołączam się do niecierpliwie czekających na zdjęcia!
-Kaśka

Posted

Hej,
jakoś żyjemy! :) Marysia daje nam pospać średnio 5 godzin dziennie, więc jakoś jeszcze ciągniemy. Ogólnie do potworów chyba nie należy - nie krzyczy prawie wcale :loveu:
Ja oprócz niewyspania czuję się super! Dziury w brzuchu nic nie czuję i co fajne mieszczę się już w swoje spodnie :lol: Zostały mi jeszcze tylko 2kg nadwyżki :multi:
Szybko wrzucam zdjęcia i zabieram się zaraz z Szanownym Ojcem za kąpiel! :)

:)

Posted

[quote name='alive']Hej,
jakoś żyjemy! :) Marysia daje nam pospać średnio 5 godzin dziennie, więc jakoś jeszcze ciągniemy. Ogólnie do potworów chyba nie należy - nie krzyczy prawie wcale :loveu:
Szybko wrzucam zdjęcia i zabieram się zaraz z Szanownym Ojcem za kąpiel! :)

fajnie, że znaleźliście chwilę na dogo ;):loveu:

czekam na zdjęcia;)

Posted

Cudne fotecje,wspaniała rodzinka:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:.Alive masz PW ode mnie to dla mnie pilne,nie chcę przeszkadzać ,ale mozesz zerknąć?:oops:

Posted

Piękne fotki Gosiu:loveu::loveu::loveu:Jesteście wspaniali, ze tak pozwalacie razem ze starszymi siostrami leżeć:loveu::loveu::loveu: Dziewczyny nie straciły swojej pozycji i to jest fajne...bardzo fajne:p