Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='panienkabubu']Czucha lata :mdleje:
czadzik!!!

A Chili jaka malutka chudziutka była :loveu:

No jak wzięliśmy ją ze schroniska to jak przecinek była :)

[quote name='bigos']Mamooo weź go ode mnie...
http://i31.tinypic.com/2ytzmeh.jpg

:shiny::grins::megagrin::errrr::errrr::errrr::scream_3: ja pierdziu! ale się uśmiałam z foty i opisu:evil_lol:

Hihi Czuszka nie z każdym lubi tańczyć :lol: ale np. z Pańcią czy Pańciem to bardzo chętnie. Wystarczy, że się pogiba trochę biodrami a ona wskakuje na klatę gotowa to tańców :lol:

Posted

Zdolniacha z tej Czuchy :) A jak idzie odchudzanie Chili? Aria na RC Light przytyła :placz:

Ale miałaś piękne dredy. Już chyba kiedyś pisałam, ze tez się zastanawiałam, tylko trochę mnie przeraża, późniejsze ścinanie na króciutko.

Posted

[quote name='puchu']Zdolniacha z tej Czuchy :) A jak idzie odchudzanie Chili? Aria na RC Light przytyła :placz:

Ale miałaś piękne dredy. Już chyba kiedyś pisałam, ze tez się zastanawiałam, tylko trochę mnie przeraża, późniejsze ścinanie na króciutko.

A w sumie to nie wiem jak z tym odchudzaniem bo jej nie ważyłam... wygląda chyba trochę lepiej :)
A dredy faktycznie miałam piękne, że tak nieskromnie napiszę :cool3: - były na tyle ładne, że mnie kilka razy Afrykańczycy zaczepiali i byli pod wrażeniem, że biały może mieć takie ładne :razz: Ostatnio mnie naszło i stwierdziłam, że jak mi włosy odrosną to znów sobie zrobię!

wylegujemy się.....

Posted

[quote name='Nugatowa']Gosia Czuszka już super wygląda :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Jak zawsze Moja Droga, jak zawsze..... :cool3:

Z Pańciem Ukochanym :loveu:

I z grubą Pańcią...

Tropicielka

Posted

Jupi napisał(a):
tyyyle nowych fotek:multi:super:p
Czuczka jak zawsze piękna, ale jak patrze na jej miny to widze Ciri:evil_lol:

http://i32.tinypic.com/2re47b4.jpg

świetna fotka:p

dziękujemy :cool3:

gonek napisał(a):
http://i26.tinypic.com/10psy0x.jpg co Chili mówiła? :evil_lol:

Chyba "Aaa czy ja mogę już sobie iść bo fajny piesek idzie..." :)

wiq napisał(a):
noo.. ruszyła trochę galeria z miejsca :multi:

No trochę...

Kaśka (Hasta) napisał(a):

Gosia, rozumiem że już urodziłaś, bo jakoś nie widać brzucha! :eviltong:
(udowodnij że Mary jest jeszcze w środku!)

No niestety Mary nadal siedzi w brzuchu i coraz bardziej mnie katuje chlip... Musiałam zrezygnować ze spacerów po lesie :-( i teraz chodzimy tylko na łączkę po której snuję się jak 70-tka. Dobrze że dziewczynkom to specjalnie nie przeszkadza bo i tak cały czas biegają a jak wezmę im piłeczki to już w ogóle fajosko jest :cool3:
A tak wyglądałam prawie 3 tygodnie temu, więc teraz brzuch jest jeszcze bardziej przerażający!!! :nerwy:

puchu napisał(a):
Ile zdjęć :multi: Co sobie Czucha w łapę zrobiła? Chili ma śliczną obróżkę :)

Czuszka skaleczyła sobie lekko paluszka :( Najpierw próbowałyśmy chodzić bez butka ale tylko rozwaliła obie palucha bardziej, więc przez kilka dni musiała chodzić w znienawidzonym bucie po założeniu którego zachowywała się przez pierwszych kilka minut jakby amputowali jej łapę :evil_lol:

Klaudia :-) napisał(a):
minki śliczne:-) obróżka Chili śliczna

Na urodziny dostała :p a właściwie na rocznicę adoptowania!

Mudik napisał(a):
Niom mi sie ten nowy wzór też strasznie podoba,a ta mina Czuszki bomba.
W nowej fryzurze bym nie poznała:-o:-o

To nie nowa fryzura tylko przerośnięta stara :lol: Właśnie muszę zapisać się do fryzjera żeby się mnie córka nie wyrzekła :evil_lol: Ja to bym prędzej siebie nie poznała przez to jaka pucołowata się zrobiłam :shake:

Asiaczek napisał(a):

Ten sam w opcji uchy klapciuchy i uchy stojuchy :eviltong:

Posted

Ploter napisał(a):
nooo pięeeknie już wyglądasz :) ogol sie na łyso, potem będziesz dziecku opowiadać ze rodziłaś w wiezieniu :d, a jaka wygoda..

Doskonały pomysł!!! I zaoszczędzę na fryzjerze!!! Dzięki Aga! :lol:

Posted

ależ nie ma za co :) mogę nawet cię ogolić choć obawiam się, ze nasz najbliższy przyjazd do warszawy będzie miał miejsce już po narodzinach Pięknej Marii :)