Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sylrwia napisał(a):
Czy Czuszka to dozyje?? ;)zko z odpowienimi ludźmi dla szczyli.:roll:

taki brak wiary we mnie :shake:

wiq napisał(a):
może alive planuje szczeniaki jak ja - myśli, bada, dobiera... a później sterylka :evil_lol:

znając życie pewnie tak będzie :lol: choć bardzo, bardzo chciałabym żeby się udało!

Posted

alive napisał(a):
taki brak wiary we mnie :shake:

znając życie pewnie tak będzie :lol: choć bardzo, bardzo chciałabym żeby się udało!

no to na kiedy plany ? :cool3: bo rozumiem, że tatuś już wybrany ? :cool3:

Posted

panienkabubu napisał(a):
no to na kiedy plany ? :cool3: bo rozumiem, że tatuś już wybrany ? :cool3:

ja u Ciebie w galerii a Ty u mnie :lol:

tatuś owszem wybrany... a następny i już chyba ostateczny termin na szczeniaczki to wakacje przyszłego roku!!! Jeśli wtedy się nie uda to już chyba odpuścimy... :placz:

Posted

alive napisał(a):

tatuś owszem wybrany... a następny i już chyba ostateczny termin na szczeniaczki to wakacje przyszłego roku!!! Jeśli wtedy się nie uda to już chyba odpuścimy... :placz:

No właśnie widziałam :loveu:

czyli w lato będą dzieci :loveu: to tak jak u mnie :loveu: zobaczymy co z kolejnymi :lol: może będziemy wymieniać się poglądami :lol:

Posted

ja odpuściłam głównie dlatego żeby psiak trafił do jakiegoś debila...
niby uważa się, komu sprzedać, ale różnie później bywa..

trzymam jednak kciuki za maluchy Czuszki i ich ludzi;)

Posted

alive napisał(a):

To juz nie wiosna?? :roll:
Najgorzej to z dobrymi domkami.

Posted

dzisiaj na spacerze spotkalysmy sliczna wegierska suczke :loveu:
byla bardzo plochliwa - od razu rozlozyla sie przed Hasta do gory kolami, i ciagle miala podkulony ogon :roll: za to mnie przywitala szalonym merdaniem ogona, lizaniem rak i innymi skretami radosci :lol:
slodka, tylko szkoda ze niezsocjalizowana z psami;
pomijam fakt ze pancia nie spuscila rudzielca zeby pohasal z innymi...
no, nie byla tak sliczna jak Twoje dziewczynki, a do hascianej urody bylo jej bardzo daaaleeekooo :evil_lol: ale musze przyznac ze suniatko bylo przemile;
pozdrawiam!
-Kaska z Hasta

Posted

sylrwia napisał(a):

Na pocieszenei moge dodac, ze z doswiadczenia wiem, ze lepiej przetrzymac szczeniaka i sprzedac naprawde komus wyszukanemu niz sprzedac za wszelka cene :) Taka mała rada od dziewuchy ktora 4kę wychowała :lol:

Posted

sylrwia napisał(a):

Ależ wiosna nigdy nie była w planach bo Czuszka ma cieczkę co 10 miesięcy a że miała teraz we wrześniu to następna będzie w okolicach lipca :roll:

Posted

alive napisał(a):
Ależ wiosna nigdy nie była w planach bo Czuszka ma cieczkę co 10 miesięcy a że miała teraz we wrześniu to następna będzie w okolicach lipca :roll:

No czyli miot na jesień, bo zanim zajdzie, zanim się urodzą :cool3:

Posted

tyle serca wkłada się w dobre wychowanie dzieci a one i tak na podwórku nauczą się złych manier :shake:

nietoperza :loveu:

księżniczka na podusi

nóżki pachniuszki

Posted

to chyba jednak Czuszka puściła bąka :niedowia:

:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Bigos nie ma na kogo zgonić. Pogodził się juz z losem:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Kaśka (Hasta)']dzisiaj na spacerze spotkalysmy sliczna wegierska suczke :loveu:
slodka, tylko szkoda ze niezsocjalizowana z psami;
pomijam fakt ze pancia nie spuscila rudzielca zeby pohasal z innymi...
:evil_lol: ale musze przyznac ze suniatko bylo przemile;
pozdrawiam!
-Kaska z Hasta

Też mam na osiedlu panią, która nie pozwala swojej suczce podejść do żadnego psa i się powąchać a o jakiejkolwiek zabawie też nie ma mowy.
Kiedyś dawno temu gdy wiedziałam że będzie organizowany Zlot Wyżłów Węgierskich próbowałam o nim powiedzieć tej pani i trochę z nią porozmawiać– nigdy wcześniej nie widziałam żeby jakiś właściciel z taką paniką zabraniał swojej suczce kontaktu z innym psem – obydwie suczki zapraszały się ukłonem do zabawy ale Choco to kundelek. Od tej pory pani nawet nie odpowiadała na powitanie – cóż ile razy można się komuś kłaniać... po jakimś czasie przestałam.

Posted

Czoko jak kiedyś o tym pisałas nie mogłam sobie tego wyobrazić dopóki nie zobaczyłam jak jakaś kobieta z węgierka na wystawie "ucieka" przed zagadujaca ja Ania od Bazyla. A potem ludzie sie dziwią, że psy nie zsocjalizowane, rzucaja sie na inne psiaki i ludzi, ale jak one moga byc zsocjalizowane jak ich właścicele zachowuja się jak "dzikusy".