panienkabubu Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 wiq napisał(a):http://i20.tinypic.com/mmfv34.jpg o mamo :loveu: alive, chcesz mnie zachorować na węgra?...;) ona wszystkim to robi!:evil_lol: Quote
alive Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 szukam chętnych na szczeniaczki :evil_lol: Quote
sylrwia Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 alive napisał(a):szukam chętnych na szczeniaczki :evil_lol: Czy Czuszka to dozyje?? ;)zko z odpowienimi ludźmi dla szczyli.:roll: Quote
wiq Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 może alive planuje szczeniaki jak ja - myśli, bada, dobiera... a później sterylka :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 wiq napisał(a):może alive planuje szczeniaki jak ja - myśli, bada, dobiera... a później sterylka :evil_lol: hahaha :roflt: dobre Quote
alive Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 sylrwia napisał(a):Czy Czuszka to dozyje?? ;)zko z odpowienimi ludźmi dla szczyli.:roll: taki brak wiary we mnie :shake: wiq napisał(a):może alive planuje szczeniaki jak ja - myśli, bada, dobiera... a później sterylka :evil_lol: znając życie pewnie tak będzie :lol: choć bardzo, bardzo chciałabym żeby się udało! Quote
panienkabubu Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 alive napisał(a):taki brak wiary we mnie :shake: znając życie pewnie tak będzie :lol: choć bardzo, bardzo chciałabym żeby się udało! no to na kiedy plany ? :cool3: bo rozumiem, że tatuś już wybrany ? :cool3: Quote
alive Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 panienkabubu napisał(a):no to na kiedy plany ? :cool3: bo rozumiem, że tatuś już wybrany ? :cool3: ja u Ciebie w galerii a Ty u mnie :lol: tatuś owszem wybrany... a następny i już chyba ostateczny termin na szczeniaczki to wakacje przyszłego roku!!! Jeśli wtedy się nie uda to już chyba odpuścimy... :placz: Quote
panienkabubu Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 alive napisał(a):ja u Ciebie w galerii a Ty u mnie :lol: tatuś owszem wybrany... a następny i już chyba ostateczny termin na szczeniaczki to wakacje przyszłego roku!!! Jeśli wtedy się nie uda to już chyba odpuścimy... :placz: No właśnie widziałam :loveu: czyli w lato będą dzieci :loveu: to tak jak u mnie :loveu: zobaczymy co z kolejnymi :lol: może będziemy wymieniać się poglądami :lol: Quote
wiq Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 ja odpuściłam głównie dlatego żeby psiak trafił do jakiegoś debila... niby uważa się, komu sprzedać, ale różnie później bywa.. trzymam jednak kciuki za maluchy Czuszki i ich ludzi;) Quote
alive Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 Oj trzymajcie trzymajcie... nie wiem jak to zrobię ale może uda mi się jakoś znaleźć czas na ogarnięcie wszystkiego! Quote
sylrwia Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 alive napisał(a):ja u Ciebie w galerii a Ty u mnie :lol: tatuś owszem wybrany... a następny i już chyba ostateczny termin na szczeniaczki to wakacje przyszłego roku!!! Jeśli wtedy się nie uda to już chyba odpuścimy... :placz: To juz nie wiosna?? :roll: Najgorzej to z dobrymi domkami. Quote
Kaśka (Hasta) Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 dzisiaj na spacerze spotkalysmy sliczna wegierska suczke :loveu: byla bardzo plochliwa - od razu rozlozyla sie przed Hasta do gory kolami, i ciagle miala podkulony ogon :roll: za to mnie przywitala szalonym merdaniem ogona, lizaniem rak i innymi skretami radosci :lol: slodka, tylko szkoda ze niezsocjalizowana z psami; pomijam fakt ze pancia nie spuscila rudzielca zeby pohasal z innymi... no, nie byla tak sliczna jak Twoje dziewczynki, a do hascianej urody bylo jej bardzo daaaleeekooo :evil_lol: ale musze przyznac ze suniatko bylo przemile; pozdrawiam! -Kaska z Hasta Quote
panienkabubu Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 sylrwia napisał(a):To juz nie wiosna?? :roll: Najgorzej to z dobrymi domkami. Na pocieszenei moge dodac, ze z doswiadczenia wiem, ze lepiej przetrzymac szczeniaka i sprzedac naprawde komus wyszukanemu niz sprzedac za wszelka cene :) Taka mała rada od dziewuchy ktora 4kę wychowała :lol: Quote
alive Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 sylrwia napisał(a):To juz nie wiosna?? :roll: Najgorzej to z dobrymi domkami. Ależ wiosna nigdy nie była w planach bo Czuszka ma cieczkę co 10 miesięcy a że miała teraz we wrześniu to następna będzie w okolicach lipca :roll: Quote
panienkabubu Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 alive napisał(a):Ależ wiosna nigdy nie była w planach bo Czuszka ma cieczkę co 10 miesięcy a że miała teraz we wrześniu to następna będzie w okolicach lipca :roll: No czyli miot na jesień, bo zanim zajdzie, zanim się urodzą :cool3: Quote
alive Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 Sesja leniwców!!! :cool3: o co chodzi? moje łapeczki :loveu: to chyba jednak Czuszka puściła bąka :niedowia: Quote
alive Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 tyle serca wkłada się w dobre wychowanie dzieci a one i tak na podwórku nauczą się złych manier :shake: nietoperza :loveu: księżniczka na podusi nóżki pachniuszki Quote
panienkabubu Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 http://i23.tinypic.com/10if50x.jpg moje psy też robią takie miny :loveu::loveu: cudowne no :loveu::loveu: choruję na wyżła, ale nie mogłabym mieć takiego - Ty już, Gosiu, wiesz dlaczego :loveu: Quote
Asiaczek Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Piekny portret... http://i23.tinypic.com/20ra4iv.jpg Pzdr. Quote
bigos Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 to chyba jednak Czuszka puściła bąka :niedowia: :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Bigos nie ma na kogo zgonić. Pogodził się juz z losem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Miga Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 To się Twoje psiaki rozleniwiły ;) Ruda dama w słońcu się wygrzewa, a koleżankę w swój cień zepchnęła ;) Quote
Czoko Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 [quote name='Kaśka (Hasta)']dzisiaj na spacerze spotkalysmy sliczna wegierska suczke :loveu: slodka, tylko szkoda ze niezsocjalizowana z psami; pomijam fakt ze pancia nie spuscila rudzielca zeby pohasal z innymi... :evil_lol: ale musze przyznac ze suniatko bylo przemile; pozdrawiam! -Kaska z Hasta Też mam na osiedlu panią, która nie pozwala swojej suczce podejść do żadnego psa i się powąchać a o jakiejkolwiek zabawie też nie ma mowy. Kiedyś dawno temu gdy wiedziałam że będzie organizowany Zlot Wyżłów Węgierskich próbowałam o nim powiedzieć tej pani i trochę z nią porozmawiać– nigdy wcześniej nie widziałam żeby jakiś właściciel z taką paniką zabraniał swojej suczce kontaktu z innym psem – obydwie suczki zapraszały się ukłonem do zabawy ale Choco to kundelek. Od tej pory pani nawet nie odpowiadała na powitanie – cóż ile razy można się komuś kłaniać... po jakimś czasie przestałam. Quote
sylrwia Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Czoko jak kiedyś o tym pisałas nie mogłam sobie tego wyobrazić dopóki nie zobaczyłam jak jakaś kobieta z węgierka na wystawie "ucieka" przed zagadujaca ja Ania od Bazyla. A potem ludzie sie dziwią, że psy nie zsocjalizowane, rzucaja sie na inne psiaki i ludzi, ale jak one moga byc zsocjalizowane jak ich właścicele zachowuja się jak "dzikusy". Quote
Recommended Posts