moth Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Ja Tokaja spotykalam na psich spacerach, jak mieszkalam w Warszawie. Bylam jednak przekonana, ze Tokaj to imie rodowodowe. Hmmm Quote
sylrwia Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Moze to ten sam Tokaj bo on mieszkal zdaje sie w Warszawie a teraz chyba pod miastem mieszka. Ale najlepiej wiedziec chyba bedzie Gosia bo ona warszawska dziewczyna i wie gdzie jaki wegier sika na jaki trawnik. Quote
alive Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 o przepraszam nie mam aż takiego świra na punkcie węgrów żeby sprawdzać gdzie który sika!! :evil_lol: Quote
alive Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 Występy Czuszki Moje dziewczę dostało srebrny medal i ocenę doskonałą. :) Quote
alive Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 Kibic :loveu: Relaks po występach - Tokaj i Czuszka Księżniczka i pałac Tu jak widać Czuszka jeszcze nie do końca ochłonęła po wystawie bo sama się tak ustawiała :lol: Quote
shangri_la Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 ale pięknie wyżłowo tutaj :iloveyou: :cunao: hehe kurcze węgry to mają super te nosy :p naprawde :cool3: pozdrawiam Quote
alive Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 ano :loveu: gdyby miały czarne nosy to nie byłyby taką ciekawą rasą :) Quote
anetta Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Jest jeszcze suczka węgierska Tokaj papierowo Alise Dolina Mirage. Gdzie ona mieszka nie pamietam. Oooo, to ja ją pamiętam z Pól Mokotowskich. BYła jeszcze małym szczeniaczkiem :lol: Brawo Alive :klacz: Quote
wiq Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 wyobraziłam sobie czarnonosego węgra - faktycznie to nie to :lol: Quote
panienkabubu Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Znaczy zdobyłyście srebro i to znaczy, że źle poszło? :mdleje: :cool3: Ja to z mojego pierwszego srebra z Halszką to płakałam pół dnia ze szczęścia :evil_lol: gratuluję :loveu: A Czucha coraz ładniejsza :loveu: Gosiu, ładną masz fryzurę ;) Ja planuję się obciąć, ale nie znalazłam fajnych włosków, które by mnie urzekły. Do chwili, gdy nie zobaczyłam Twojej fryzury :cool3::cool3: A jak sprawa się ułożyła odnośnie tego, o czym rozmawiałyśmy przez telefon? :) Quote
alive Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 [quote name='panienkabubu']Znaczy zdobyłyście srebro i to znaczy, że źle poszło? :mdleje: :cool3: Ja to z mojego pierwszego srebra z Halszką to płakałam pół dnia ze szczęścia :evil_lol: gratuluję :loveu: A Czucha coraz ładniejsza :loveu: Gosiu, ładną masz fryzurę ;) Ja planuję się obciąć, ale nie znalazłam fajnych włosków, które by mnie urzekły. Do chwili, gdy nie zobaczyłam Twojej fryzury :cool3::cool3: A jak sprawa się ułożyła odnośnie tego, o czym rozmawiałyśmy przez telefon? :) Czuszka rozpuściła mnie i zdobycie srebra nie jest dla mnie powodem do radości ale ponieważ podchodzę do wystaw na luzie to też nie denerwuję się z tego powodu na sędziego ani się nie smucę :) Jeśli chodzi o fryzurę to mnie już na nią szlag trafia ale co zrobić - uparłam się i twardo zapuszczam! :lol: Ale bardzo mi miło, że Ci się podoba! Sprawa rozwiązła się tak, że okazało się, że to nowi właściciele upierają się żeby odebrać przed formalnościami... koniec końców i tak nie wzięli szczeniaczka... Dalszy ciąg zdjęć z weekendu w Czerniejewie! Tokaj Tokaj & Czuszka Tomek z Tokajem i my :p Zawsze uśmiechnięty Munio :loveu: i niemiec Quote
alive Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Czuszeczka :loveu: niemiec Munio i moja miłość Ingrid na BIS Quote
alive Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 W pewnym momencie, w przerwie między ocenami psów a konkurencjami finałowymi zniknęła mi Chili... zaczęłam się rozglądać i gdzie ją zobaczyłam? Siedzącą na 1 miejscu na podium :lol: Dziewczę samo sobie tam podreptało :lol: Moja Gwiazdka :loveu: i Ingrid Quote
Asiaczek Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Czarniawa Papryczka wie, gdzie leża konfitury i tez chciała dostać jakiś pucharek, a co! A ta Twoja Miłość to to jest bracco? Czy jakaś inna rasa? Sorki, ale ja nie bardzo w Waszej grupie się znajduję...:oops: BTW - poproszę tylko o potwierdzenie, że będziesz w W-wie (głównie to chodzi mi o obecność "stoiskową").:lol: Pzdr. Quote
wiq Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 zdolna Chili!! :lol: hehe, dla mnie włoskie trochę za fafluniaste..;) Quote
alive Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Asiaczek napisał(a): A ta Twoja Miłość to to jest bracco? Czy jakaś inna rasa? Sorki, ale ja nie bardzo w Waszej grupie się znajduję...:oops: BTW - poproszę tylko o potwierdzenie, że będziesz w W-wie (głównie to chodzi mi o obecność "stoiskową").:lol: Pzdr. Tak, Ingrid to Bracco Italiano! I potwierdzam stoiskową obecność na wystawie!!! :lol: wiq napisał(a):zdolna Chili!! :lol: hehe, dla mnie włoskie trochę za fafluniaste..;) Ogólnie to ja fafluniastych też nie lubię ale bracco straszliwie mi się podobają!!! :loveu: Quote
panienkabubu Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Z tym szczeniakiem, to może i lepiej, ze się tak skończyło, po co sobie stwarzać niepotrzebne problemy z Hodowcą. Fryzurka super, ale "na Tobie" ładnie wygląda, bo masz szczupłą twarz. Nie wiem co byłoby u mnie:cool3: Czy dużo czasu spędzasz przed lustrem po przebudzeniu? Czy każdy włos w inną stronę jest? :evil_lol: szukam fryzury, która nie będzie bardzo wymagająca po przebudzeniu hehe A co do wystawy, to pewnie, w końcu srebro to też miła nagroda :) i w gruncie rzeczy wystawy to przecież hobby czyli Twoja postawa jak najbardziej jest naturalna :) A Czuszka na tle zamku mnie ujęła :loveu: http://i3.tinypic.com/5xenswh.jpg Quote
alive Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 panienkabubu napisał(a):Czy dużo czasu spędzasz przed lustrem po przebudzeniu? Czy każdy włos w inną stronę jest? :evil_lol: szukam fryzury, która nie będzie bardzo wymagająca po przebudzeniu hehe Codziennie mycie, 2 min suszenia i 4 minuty układania pastą do układania czy czymś takim :p Ja zawsze mówię fryzjerce że by fryzura była taka żeby nie trzeba było później przed lustrem ślęczeć :lol: Quote
panienkabubu Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 alive napisał(a):Codziennie mycie, 2 min suszenia i 4 minuty układania pastą do układania czy czymś takim :p Ja zawsze mówię fryzjerce że by fryzura była taka żeby nie trzeba było później przed lustrem ślęczeć :lol: o jesu to tyle wody trzeba zuzyć :evil_lol::mdleje::lol: Wygodniej z długimi czy z krótkimi?:cool3: Quote
alive Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 panienkabubu napisał(a):o jesu to tyle wody trzeba zuzyć :evil_lol::mdleje::lol: Wygodniej z długimi czy z krótkimi?:cool3: Najwygodniej mi było jak miałam 3mm na głowie :cool3: Quote
Medorowa Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Kiedyś już tu byliśmy, lecz wtedy nic nie napisaliśmy:oops::oops::roll: Więc teraz witamy:p Quote
Asiaczek Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 alive napisał(a):Tak, Ingrid to Bracco Italiano! I potwierdzam stoiskową obecność na wystawie!!! :lol: Dzieki! Pzdr. Quote
alive Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 [quote name='bigos']:loveu::loveu::loveu: jakie cudeńko ciekawe czemu Ci się tak podoba :lol: [quote name='madzia i medor']Kiedyś już tu byliśmy, lecz wtedy nic nie napisaliśmy:oops::oops::roll: Więc teraz witamy:p witamy i prosimy się nie wstydzić :lol: Quote
Jupi Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 jak tu cudownie wielo wyżełkowo:loveu: super fotki:lol: http://i16.tinypic.com/359w9p3.jpg rewelacja:loveu: uwielbiam ją:iloveyou: Quote
Recommended Posts