Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moze to ten sam Tokaj bo on mieszkal zdaje sie w Warszawie a teraz chyba pod miastem mieszka. Ale najlepiej wiedziec chyba bedzie Gosia bo ona warszawska dziewczyna i wie gdzie jaki wegier sika na jaki trawnik.

Posted

Kibic :loveu:

Relaks po występach - Tokaj i Czuszka

Księżniczka i pałac

Tu jak widać Czuszka jeszcze nie do końca ochłonęła po wystawie bo sama się tak ustawiała :lol:

Posted

Jest jeszcze suczka węgierska Tokaj papierowo Alise Dolina Mirage. Gdzie ona mieszka nie pamietam.

Oooo, to ja ją pamiętam z Pól Mokotowskich. BYła jeszcze małym szczeniaczkiem :lol:

Brawo Alive :klacz:

Posted

Znaczy zdobyłyście srebro i to znaczy, że źle poszło? :mdleje: :cool3:
Ja to z mojego pierwszego srebra z Halszką to płakałam pół dnia ze szczęścia :evil_lol: gratuluję :loveu:
A Czucha coraz ładniejsza :loveu:

Gosiu, ładną masz fryzurę ;) Ja planuję się obciąć, ale nie znalazłam fajnych włosków, które by mnie urzekły. Do chwili, gdy nie zobaczyłam Twojej fryzury :cool3::cool3:

A jak sprawa się ułożyła odnośnie tego, o czym rozmawiałyśmy przez telefon? :)

Posted

[quote name='panienkabubu']Znaczy zdobyłyście srebro i to znaczy, że źle poszło? :mdleje: :cool3:
Ja to z mojego pierwszego srebra z Halszką to płakałam pół dnia ze szczęścia :evil_lol: gratuluję :loveu:
A Czucha coraz ładniejsza :loveu:

Gosiu, ładną masz fryzurę ;) Ja planuję się obciąć, ale nie znalazłam fajnych włosków, które by mnie urzekły. Do chwili, gdy nie zobaczyłam Twojej fryzury :cool3::cool3:

A jak sprawa się ułożyła odnośnie tego, o czym rozmawiałyśmy przez telefon? :)

Czuszka rozpuściła mnie i zdobycie srebra nie jest dla mnie powodem do radości ale ponieważ podchodzę do wystaw na luzie to też nie denerwuję się z tego powodu na sędziego ani się nie smucę :)
Jeśli chodzi o fryzurę to mnie już na nią szlag trafia ale co zrobić - uparłam się i twardo zapuszczam! :lol: Ale bardzo mi miło, że Ci się podoba!
Sprawa rozwiązła się tak, że okazało się, że to nowi właściciele upierają się żeby odebrać przed formalnościami... koniec końców i tak nie wzięli szczeniaczka...

Dalszy ciąg zdjęć z weekendu w Czerniejewie!

Tokaj

Tokaj & Czuszka

Tomek z Tokajem i my :p

Zawsze uśmiechnięty Munio :loveu:

i niemiec

Posted

W pewnym momencie, w przerwie między ocenami psów a konkurencjami finałowymi zniknęła mi Chili... zaczęłam się rozglądać i gdzie ją zobaczyłam? Siedzącą na 1 miejscu na podium :lol: Dziewczę samo sobie tam podreptało :lol:

Moja Gwiazdka :loveu:

i Ingrid

Posted

Czarniawa Papryczka wie, gdzie leża konfitury i tez chciała dostać jakiś pucharek, a co!

A ta Twoja Miłość to to jest bracco? Czy jakaś inna rasa? Sorki, ale ja nie bardzo w Waszej grupie się znajduję...:oops:

BTW - poproszę tylko o potwierdzenie, że będziesz w W-wie (głównie to chodzi mi o obecność "stoiskową").:lol:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

A ta Twoja Miłość to to jest bracco? Czy jakaś inna rasa? Sorki, ale ja nie bardzo w Waszej grupie się znajduję...:oops:

BTW - poproszę tylko o potwierdzenie, że będziesz w W-wie (głównie to chodzi mi o obecność "stoiskową").:lol:
Pzdr.

Tak, Ingrid to Bracco Italiano! I potwierdzam stoiskową obecność na wystawie!!! :lol:

wiq napisał(a):
zdolna Chili!! :lol:

hehe, dla mnie włoskie trochę za fafluniaste..;)

Ogólnie to ja fafluniastych też nie lubię ale bracco straszliwie mi się podobają!!! :loveu:

Posted

Z tym szczeniakiem, to może i lepiej, ze się tak skończyło, po co sobie stwarzać niepotrzebne problemy z Hodowcą.
Fryzurka super, ale "na Tobie" ładnie wygląda, bo masz szczupłą twarz. Nie wiem co byłoby u mnie:cool3: Czy dużo czasu spędzasz przed lustrem po przebudzeniu? Czy każdy włos w inną stronę jest? :evil_lol: szukam fryzury, która nie będzie bardzo wymagająca po przebudzeniu hehe
A co do wystawy, to pewnie, w końcu srebro to też miła nagroda :) i w gruncie rzeczy wystawy to przecież hobby czyli Twoja postawa jak najbardziej jest naturalna :)
A Czuszka na tle zamku mnie ujęła :loveu:
http://i3.tinypic.com/5xenswh.jpg

Posted

panienkabubu napisał(a):
Czy dużo czasu spędzasz przed lustrem po przebudzeniu? Czy każdy włos w inną stronę jest? :evil_lol: szukam fryzury, która nie będzie bardzo wymagająca po przebudzeniu hehe

Codziennie mycie, 2 min suszenia i 4 minuty układania pastą do układania czy czymś takim :p Ja zawsze mówię fryzjerce że by fryzura była taka żeby nie trzeba było później przed lustrem ślęczeć :lol:

Posted

alive napisał(a):
Codziennie mycie, 2 min suszenia i 4 minuty układania pastą do układania czy czymś takim :p Ja zawsze mówię fryzjerce że by fryzura była taka żeby nie trzeba było później przed lustrem ślęczeć :lol:

o jesu to tyle wody trzeba zuzyć :evil_lol::mdleje::lol:

Wygodniej z długimi czy z krótkimi?:cool3:

Posted

panienkabubu napisał(a):
o jesu to tyle wody trzeba zuzyć :evil_lol::mdleje::lol:

Wygodniej z długimi czy z krótkimi?:cool3:

Najwygodniej mi było jak miałam 3mm na głowie :cool3:

Posted

[quote name='bigos']:loveu::loveu::loveu: jakie cudeńko

ciekawe czemu Ci się tak podoba :lol:

[quote name='madzia i medor']Kiedyś już tu byliśmy, lecz wtedy nic nie napisaliśmy:oops::oops::roll:

Więc teraz witamy:p

witamy i prosimy się nie wstydzić :lol: