Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Baaaardzo refleksyjne sa te Twoje Papryczki po Świętach...:lol:
Pzdr.

ależ one zawsze są refleksyjne!! :lol:

końcówka przed świątecznych zdjęć

i świąteczne :)
Chili przy wigilijnym stole

Chili z dziadkiem :)

Posted

Brzucho z dnia na dzień coraz większy a i kopniaki Marysi coraz mocniej odczuwalne :lol:. W końcu zostało mi mniej niż 3 miesiące!!! :placz:

A tu Chili z jedną ze śmiertelnych ofiar wigilii (były ich 3! ale niestety tylko jedna została uwieczniona na zdjęciu...:placz:). Tego dnia utwierdziłam się w przekonaniu, że pluszaki nawet te kupione w sklepie zoologicznym nie nadają się dla moich dziewczyn!

nic nie robię...

Czuszka i bajzel

na wigilii był też Bolsik :)

Posted

może w butach też są prezenty?

po zamordowaniu 3 zabawek (świnki, lamparta i kaczki) zawiało nudą... :sleeping: ostał się tylko wąż, który nie był aż tak fajny...

i brzuch :oops:

Posted

alive napisał(a):
Brzucho z dnia na dzień coraz większy a i kopniaki Marysi coraz mocniej odczuwalne :lol:. W końcu zostało mi mniej niż 3 miesiące!!! :placz:

A czemu taka minka??? Tak dobrze Ci w ciąży, że nie chcesz się rozdwajać? :cool3:

Posted

panienkabubu napisał(a):
A czemu taka minka??? Tak dobrze Ci w ciąży, że nie chcesz się rozdwajać? :cool3:

Ależ skąd!! Ciąża bynajmniej bo komfortowych stanów nie należy i chętnie wyplułabym już Mary ale przerażeniem napawa mnie fakt jak bardzo zmieni się nasze życie!

Posted

alive napisał(a):
Ależ skąd!! Ciąża bynajmniej bo komfortowych stanów nie należy i chętnie wyplułabym już Mary ale przerażeniem napawa mnie fakt jak bardzo zmieni się nasze życie!

A jak bedziesz rodzić? W wodzie? :cool3:

Na początku trochę nieprzespanych nocy, a potem będzie już z górki ;) Chyba :evil_lol:

Posted

Ze wszystkich fotek najbardziej podoba mi się "brzuchowa" fotka...
Będzie dobrze, bo... musi tak byc! Choc faktycznie Wasze zycie zmieni się radykalnie...:lol:
Delikatne poklepki dla Marysi.:loveu:
Pzdr.

Posted

Piękny masz ten brzusio:loveu::loveu::loveu:Ale nie będę zanadto wychwalać i w ogóle bo jeszcze we mnie zapali się nie daj bosze instynkt macierzyński:cool3:;)

Świetne dziewczynki miały świąteczne kokardki:p:p:p
http://i16.tinypic.com/6ly9w8k.jpg

A jeśli chodzi o pluszaki to niezalżenie od ceny i miejsca zakupu bigosek takze skutecznie przemieli wszystko! tworzywo sztuczne, wełne, sznurki i pluszaki wszelkiej maści:diabloti::diabloti: nic nie jest mu straszne:diabloti:

Posted

a Ploter dostał w wakacje od swojej mamy taka fretkę z Ikei i pięknie się nią bawi, choć głównie służy ona do powitań z fretką w zębach:) choć w sumie chyba to jedyna zabawka, która przetrwała dłużej niż godzinę:) no jeszcze lateksowa świnka kupiona od Gosi ma się świetnie;)

Posted

Gezesław ma ukochanych pluszowych przyjaciół , którzy starzeją się razem z nim. Bardziej szkodzi im pranie - niż mordka Pana Wyżła. Czasami Mania , kiedy dorwała pluszaka uszkadzała go trochę - wtedy operowałam, a Gezes pilnował , czy wszystko w porządku.
Teraz już nikt mu nie będzie pozbawiał miśków nóżek, a kaczuszek - skrzydełek.
Jednym słowem Gezes w ogóle nie niszczy zabawek.

Pozdrawiamy noworocznie wszystkie dziewczynki Te, które widać - i tą jeszcze niewidoczną :loveu:

Hania i Gezes.

Guest Fiorka
Posted

Wow, gratulacje !!

Nie martw się psiaki pomogą wychować i ukiełznać maluszka:diabloti::razz: