alive Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='puchu']http://i15.tinypic.com/6sq2j4p.jpg Świetne :loveu: Marysia też śliczna ;) A tak w ogóle to fajne miałaś dredy. Chciała sobie zrobić, tylko szkoda mi włosów. No niestety coś za coś... :) trzeba liczyć się z tym, że później trzeba sie pojechac na zero... No i żeby mieć ładne dredy (takie jak ja :eviltong:) to trzeba im sporo czasu poświęcić. Zaniedbane wyglądają fatalnie a niestety zazwyczaj takie widuje się na ludziach :( Quote
goldenka245 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Jak sie takie dredy myje?:eviltong: Pewnie sporo czasu co? Quote
alive Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 goldenka245 napisał(a):Jak sie takie dredy myje?:eviltong: Pewnie sporo czasu co? Hehehe na to bardzo często zadawane pytanie zawsze odpowiadałam - piaskiem! Myje się je jak zwykłe włosy, tak często jak ma się na to ochotę (a nie jak myślą niektórzy wcale lub raz na pół roku :evil_lol:). Jedynym problemem był czas przez jaki włosy schły bo dochodził do 6 godzin... Quote
panienkabubu Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 alive napisał(a):Hehehe na to bardzo często zadawane pytanie zawsze odpowiadałam - piaskiem! Myje się je jak zwykłe włosy, tak często jak ma się na to ochotę (a nie jak myślą niektórzy wcale lub raz na pół roku :evil_lol:). Jedynym problemem był czas przez jaki włosy schły bo dochodził do 6 godzin... no i już wiesz, czemu nigdy nie zdecyduję się na dredy :evil_lol: Ja robię wszystko, żeby suszenie trwało jak najkrócej, dzisiaj wróciłam od fryzjera ścieta na krotko, żeby suszenie trwało max 10 minut (im krótsze suszenie, tym dłużej mogę pospać :evil_lol:) A Marysia będzie piękną dziewczynką :loveu: Quote
Mudik Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Gratulacje ne wiedzałam,że będzie nowa dogomaniaczka,cudne zdjęcie to musi być świetna pamątka:-D pozazdrościć.Trzymam kciuki za udane narodziny!!! Quote
Rauni Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Gratuluję Marysi :multi: Nowa dogomaniaczka, hurra! I imię, dla którego mam dużo sympatii, same fajne Marysie znam :) A tu masz mundry artykuł: http://www.dogs.gd.pl/kliker/sprawozdania/pies_dziecko.html Quote
Czoko Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 To najpiękniejsze zdjęcie dziecka w tym wieku jakie kiedykolwiek widziałam! Za czasów Krzysia dopiero podczas ostatniego USG uczono się rozpoznawać płeć i proszono o potwierdzenie kto się urodzi, zdjęć jeszcze nie wykonywano. Srdecznie gratuluję i pozdrawiam! Quote
alive Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Dzięki dziewczyny!!! :) Rauni to akurat jedyny artykuł jaki udało mi się znaleźć w necie... ale nic to - muszę liczyć na własną mądrość i doświadczenie i mądrość moich dzieczynek. Całe szczęście lubią dzieci :) Dziś wreszcie jest ładna pogoda, więc może skuszę się i wezmę aparat na spacer... a jak nie to mam trochę zdjęć domowych :) Quote
alive Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 No i wreszcie aktualne zdjęcia!!! A właściwie prawie aktualne bo zacznę od listopadowych, które zalegały w aparacie! :) Zimową porą większość czasu pieski śpią.... czasem przebudzają się z miną "O co chodzi??!!!" wykazują pewną aktywność gdy coś zaswędzi... lub zainteresuje je coś w jamie ustnej drugiego... po czym zmęczone znów zapadają w sen! Quote
puchu Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Do pyska im w zielonym :) U nas to wygląda podobnie, tylko w duecie psio-ludzkim ;) Quote
Honey Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Mialam nadzieje, ze zobacze tu przyszla mamusie, ale tak pieknej fotki jeszcze nienarodzonej Marysi sie nie spodziewalam ! :loveu::loveu::loveu: Jak to jest zrobione ? Ja na usg tylko szara magme widzialam... Fantastyczna pamiatka - i dla was i dla niej ! :multi: Quote
alive Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Honey napisał(a):Mialam nadzieje, ze zobacze tu przyszla mamusie, ale tak pieknej fotki jeszcze nienarodzonej Marysi sie nie spodziewalam ! :loveu::loveu::loveu: Jak to jest zrobione ? Ja na usg tylko szara magme widzialam... Fantastyczna pamiatka - i dla was i dla niej ! :multi: A no widzisz jakie cuda robią! Teraz każdy lepszy sprzęt do usg ma mozliwość przełączenia na trójwymiar. Bajer typowo dla rodziców bo specjaliści i tak wszystkie pomiary i badania robią na zwykłym obrazie i włączają tylko tę opcję na chwilę... :) Mamy nawet filmik 3D!!! :cool3: Quote
panienkabubu Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Pokazecie jej kiedyś jak wyglądała? Ja bym chciała coś takiego zobaczyć :loveu: A dziewczyny super, ale tym razem powiem, że pościel jeszcze lepsza!:loveu: Quote
Mudik Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 http://i17.tinypic.com/6y044fr.jpg powalająca,super!!! :-) Pa idę spać:-D Quote
bigos Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 http://i15.tinypic.com/7y8d3jl.jpg Księżniczki na łózku a pontonki obok:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: I o to chodzi:cool3: Quote
Honey Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 alive napisał(a):A no widzisz jakie cuda robią! Teraz każdy lepszy sprzęt do usg ma mozliwość przełączenia na trójwymiar. Bajer typowo dla rodziców bo specjaliści i tak wszystkie pomiary i badania robią na zwykłym obrazie i włączają tylko tę opcję na chwilę... :) Mamy nawet filmik 3D!!! :cool3: Jaaacieee, ale faaajnieee.. :lol: Wyobrazam sobie jakie to na Was zrobilo wrazenie ! Quote
alive Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 Dziękujemy za życzenia i ślicznego Ploterka :) Quote
alive Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 W podzięce trochę zdjęć :) Chili lew!! :crazyeye: Rrraaarrrrrrrr!!!! Z wielką siostrą... Te Mała co tu świrujesz? Quote
panienkabubu Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Oj ale Chili wygląda malutka przy niej w takich pozycjach :loveu: Lewik groźny :cool3: Quote
panienkabubu Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Ben tak samo leje łapami suki :lol: Quote
Kaśka (Hasta) Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 wspaniałych Świąt dla omc Mamy, omc Taty, Marysi i dziewczynek!!! :p -Kaśka z Hastą Quote
bigos Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Kochane dziewczyny! Trzymajcie się zdrowo:) Życze radosnych, rodzinnych Świąt z duuuużą iloscią prezentów:tree1::tree1::tree1::x-mas::x-mas::x-mas: Trzymajcie się cieplutko i do zobaczenia w nowym roku:p:p:p Całuski dla Marysi Quote
Recommended Posts