Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='puchu']http://i15.tinypic.com/6sq2j4p.jpg
Świetne :loveu:

Marysia też śliczna ;)

A tak w ogóle to fajne miałaś dredy. Chciała sobie zrobić, tylko szkoda mi włosów.

No niestety coś za coś... :) trzeba liczyć się z tym, że później trzeba sie pojechac na zero...
No i żeby mieć ładne dredy (takie jak ja :eviltong:) to trzeba im sporo czasu poświęcić. Zaniedbane wyglądają fatalnie a niestety zazwyczaj takie widuje się na ludziach :(

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

goldenka245 napisał(a):
Jak sie takie dredy myje?:eviltong: Pewnie sporo czasu co?

Hehehe na to bardzo często zadawane pytanie zawsze odpowiadałam - piaskiem!
Myje się je jak zwykłe włosy, tak często jak ma się na to ochotę (a nie jak myślą niektórzy wcale lub raz na pół roku :evil_lol:). Jedynym problemem był czas przez jaki włosy schły bo dochodził do 6 godzin...

Posted

alive napisał(a):
Hehehe na to bardzo często zadawane pytanie zawsze odpowiadałam - piaskiem!
Myje się je jak zwykłe włosy, tak często jak ma się na to ochotę (a nie jak myślą niektórzy wcale lub raz na pół roku :evil_lol:). Jedynym problemem był czas przez jaki włosy schły bo dochodził do 6 godzin...

no i już wiesz, czemu nigdy nie zdecyduję się na dredy :evil_lol:
Ja robię wszystko, żeby suszenie trwało jak najkrócej, dzisiaj wróciłam od fryzjera ścieta na krotko, żeby suszenie trwało max 10 minut (im krótsze suszenie, tym dłużej mogę pospać :evil_lol:)

A Marysia będzie piękną dziewczynką :loveu:

Posted

To najpiękniejsze zdjęcie dziecka w tym wieku jakie kiedykolwiek widziałam!
Za czasów Krzysia dopiero podczas ostatniego USG uczono się rozpoznawać płeć i proszono o potwierdzenie kto się urodzi, zdjęć jeszcze nie wykonywano.
Srdecznie gratuluję i pozdrawiam!

Posted

Dzięki dziewczyny!!! :)

Rauni to akurat jedyny artykuł jaki udało mi się znaleźć w necie... ale nic to - muszę liczyć na własną mądrość i doświadczenie i mądrość moich dzieczynek. Całe szczęście lubią dzieci :)

Dziś wreszcie jest ładna pogoda, więc może skuszę się i wezmę aparat na spacer... a jak nie to mam trochę zdjęć domowych :)

Posted

No i wreszcie aktualne zdjęcia!!! A właściwie prawie aktualne bo zacznę od listopadowych, które zalegały w aparacie! :)

Zimową porą większość czasu pieski śpią....

czasem przebudzają się z miną "O co chodzi??!!!"

wykazują pewną aktywność gdy coś zaswędzi...

lub zainteresuje je coś w jamie ustnej drugiego...

po czym zmęczone znów zapadają w sen!

Posted

Mialam nadzieje, ze zobacze tu przyszla mamusie, ale tak pieknej fotki jeszcze nienarodzonej Marysi sie nie spodziewalam ! :loveu::loveu::loveu:
Jak to jest zrobione ? Ja na usg tylko szara magme widzialam... Fantastyczna pamiatka - i dla was i dla niej ! :multi:

Posted

Honey napisał(a):
Mialam nadzieje, ze zobacze tu przyszla mamusie, ale tak pieknej fotki jeszcze nienarodzonej Marysi sie nie spodziewalam ! :loveu::loveu::loveu:
Jak to jest zrobione ? Ja na usg tylko szara magme widzialam... Fantastyczna pamiatka - i dla was i dla niej ! :multi:

A no widzisz jakie cuda robią! Teraz każdy lepszy sprzęt do usg ma mozliwość przełączenia na trójwymiar. Bajer typowo dla rodziców bo specjaliści i tak wszystkie pomiary i badania robią na zwykłym obrazie i włączają tylko tę opcję na chwilę... :) Mamy nawet filmik 3D!!! :cool3:

Posted

alive napisał(a):
A no widzisz jakie cuda robią! Teraz każdy lepszy sprzęt do usg ma mozliwość przełączenia na trójwymiar. Bajer typowo dla rodziców bo specjaliści i tak wszystkie pomiary i badania robią na zwykłym obrazie i włączają tylko tę opcję na chwilę... :) Mamy nawet filmik 3D!!! :cool3:

Jaaacieee, ale faaajnieee.. :lol: Wyobrazam sobie jakie to na Was zrobilo wrazenie !

Posted

Kochane dziewczyny! Trzymajcie się zdrowo:) Życze radosnych, rodzinnych Świąt z duuuużą iloscią prezentów:tree1::tree1::tree1::x-mas::x-mas::x-mas:

Trzymajcie się cieplutko i do zobaczenia w nowym roku:p:p:p

Całuski dla Marysi