alive Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Ponieważ ze względu na paskudną pogodę nowych zdjęć dziewczynek brak wstawię nie dość, że stare to jeszcze nędznej jakości bo z telefonu! :cool3: Chilunia w schronisku :( kinol :) niuch niuch siostrzyczki :loveu: i modelka Quote
alive Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Chili daj buziaka! :) ładnie pozujemy żeby Pani miała zdjęcie na tapetę :) oj a tu baaaardzo stare :) Pan i jego pies myśliwski!!! :loveu: Quote
alive Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 A to Czuszka po swoim pierwszym w życiu spacerze :loveu: Weszła do domu i od razu padła :lol: Znów siostrzyczki :loveu: (jakoś niedługo po tym jak wzieliśmy Chili) A tu jeszcze w bidulu... :( Quote
goldenka245 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 http://i13.tinypic.com/7xea3iv.jpg Biedna Chilunia w schronisku, ale teraz u Ciebie ma baaardzo dobrze:loveu: Ale mnie tu dawno nie było:razz: Quote
panienkabubu Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Na tym "pozowanym" zdjęciu Czuszka jaka chuuuuuuuuuda :mdleje: :lol::lol: Ale to chyba stare, co? :cool3: Ech siostrzyczki papryczki są cudowne :loveu: Quote
alive Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 panienkabubu napisał(a):Na tym "pozowanym" zdjęciu Czuszka jaka chuuuuuuuuuda :mdleje: :lol::lol: Ale to chyba stare, co? :cool3: Ech siostrzyczki papryczki są cudowne :loveu: eeee to zdjęcie w pozie wystawowej jest robione 28 sierpnia tego roku :razz: Quote
Asiaczek Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Doskonały komentarz i jaka słodka fotka!:loveu: http://i1.tinypic.com/8bstb1y.jpg Pzdr. Quote
alive Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 I jeszcze trochę nędznych fot :) wypłoch :loveu: i drugi :loveu: zzzzzz... Quote
panienkabubu Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 alive napisał(a):eeee to zdjęcie w pozie wystawowej jest robione 28 sierpnia tego roku :razz: A zobaczysz jak po szczeniakach się rozrośnie :cool3: Quote
Asiaczek Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 A kiedy one będę, te szczeniaki?:cool3: Pzdr. Quote
panienkabubu Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Asiaczek napisał(a):A kiedy one będę, te szczeniaki?:cool3: Pzdr. Najstarsi górale tego nie wiedzą :cool3: Quote
JIM Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Sliczne te fotki :) Musze uzupelnic troche brakow. Ale Chili jest łudząco podobna do Daisy - uszy tylko troche inne :P moze z tego samego miotu? Moja tez ze schronu.. Piekna galeria :loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 panienkabubu napisał(a):Najstarsi górale tego nie wiedzą :cool3: No to może Alive wie? pzdr. Quote
alive Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 panienkabubu napisał(a):Najstarsi górale tego nie wiedzą :cool3: oj nie tylko oni tego nie wiedzą... zaczynam się poważnie obawiać czy szczeniaczki będą chociaż bardzo, bardzo bym chciała... :-( Następną cieczkę Czuszka będzie miała jakoś w okolicach wakacji a ja w marcu powiję młode i obawiam się, że nie wyrobię czasowo z opieką nad całą gromadą dzieciaków :cry: chociaż warunki lokalowe będą już odpowiednie :cry: Julix napisał(a):Sliczne te fotki :) Musze uzupelnic troche brakow. Ale Chili jest łudząco podobna do Daisy - uszy tylko troche inne :P moze z tego samego miotu? Moja tez ze schronu.. Piekna galeria :loveu::loveu::loveu: no te ostatnie fotki nie takie śliczne :evil_lol: ale lepsze takie niż żadne :) Quote
JIM Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Hehe :) Mialam na mysli ogol fotek, bo troche przenisolam sie wstecz. Ale jak na komorke :cool3: Quote
alive Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 A czy mogłabym prosić taką kostkę do składania? :eviltong: Quote
sylrwia Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Kobieto zobacz jaki na dogo jest fajny czat. Ja chce taki na wyzlowym:placz: Quote
Asiaczek Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='alive'] Następną cieczkę Czuszka będzie miała jakoś w okolicach wakacji a ja w marcu powiję młode i obawiam się, że nie wyrobię czasowo z opieką nad całą gromadą dzieciaków :cry: chociaż warunki lokalowe będą już odpowiednie :cry: Juhu!!!! Jejeje!!!To super, następny Młody Dogomaniak będzie!!!:loveu: Gratulacje! Pzdr. Quote
panienkabubu Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 gratulacje!! :drinking::drinking: pamiętaj, że jakby co to Dogomania pomoże!!! :loveu: Quote
alive Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 chcecie się zrzucić na wózek i resztę wyprawki? :cool3: ;) Quote
alive Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 sylrwia napisał(a):Kobieto zobacz jaki na dogo jest fajny czat. Ja chce taki na wyzlowym:placz: noooo szacuneczek.... a u nas taka nędza :( Quote
Kaśka (Hasta) Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 alive napisał(a):ja w marcu powiję młode :crazyeye: gratulacje!!! :multi::multi::multi: już w marcu i dopiero teraz się przyznajesz?! :mad: Quote
alive Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Kaśka (Hasta) napisał(a)::crazyeye: gratulacje!!! :multi::multi::multi: już w marcu i dopiero teraz się przyznajesz?! :mad: ano jakoś tak :oops: Czuszka i Chili będą miały siostrzyczkę - mój biedny Osobisty Małżonek będzie miał 4 baby w domu :evil_lol: A tak Marysia wyglądała tydzień temu :) Quote
Asiaczek Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Ale będzie miał dobrze!!! Cztery baby w domu i On jeden...:lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts