alive Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Wygrzebane zdjęcia Czucha i Munio (i pupa Chili :)) tu j.w. tylko bez pupy :P i Czucha :lol: Quote
panienkabubu Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 o jesu jaka sliczna dziewczynka rosnie........... :loveu: Quote
panienkabubu Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 swoją drogą, ile ona już ma??? Bo już jej wszystko widać, główkę, rączki, oczka :loveu: to dzieci tak szybko w brzuchu rosną????? :hmmmm: uczono mnie inaczej :evil_lol: Quote
Kaśka (Hasta) Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 alive napisał(a):ano jakoś tak :oops: Czuszka i Chili będą miały siostrzyczkę - mój biedny Osobisty Małżonek będzie miał 4 baby w domu :evil_lol: A tak Marysia wyglądała tydzień temu :) :multi: cześć Marysia!!! :multi: pozdrowienia od daleeekiej ciotki Kaśki! :lol: jeśli to możliwe, poproszę o zdjęcie brzuchatej Mamuśki! :loveu: Quote
Hanna R. Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 O jej ! Jaka śliczna Marysia ! :loveu: To idzie nowe ! :multi: Na pewnobędą myśleć, że Marysia to Twoja siostra :lol: Quote
alive Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Dziękuję za wszystkie pochwały! :) Póki co córa może super piękna nie jest ale jak się urodzi to oczywiście będzie najpiękniejsza po mamusi :eviltong: panienkabubu napisał(a):swoją drogą, ile ona już ma??? Bo już jej wszystko widać, główkę, rączki, oczka :loveu: to dzieci tak szybko w brzuchu rosną????? :hmmmm: uczono mnie inaczej :evil_lol: Mary ma 23 tygodnie, mierzy około 20cm skulona a 30cm z nóżkami, i waży około 400g! A uczyli Cię coś słabo bo główkę, rączki, nóżki i oczka to dzieci maja już w 7 tygodniu ciąży, kiedy mierzą 8mm :cool3: Kaśka (Hasta) napisał(a)::multi: cześć Marysia!!! :multi: pozdrowienia od daleeekiej ciotki Kaśki! :lol: jeśli to możliwe, poproszę o zdjęcie brzuchatej Mamuśki! :loveu: :) jak się jakieś ładne zrobi to się może zamieści :) HankaRupczewska napisał(a):O jej ! Jaka śliczna Marysia ! :loveu: To idzie nowe ! :multi: Na pewnobędą myśleć, że Marysia to Twoja siostra :lol: Moja starsza siostra :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Jaka Słodziutka Marysia!!!:loveu::loveu::loveu: Nasza Koffana Doginka!:loveu::loveu::loveu: Pzdr. Quote
Hanna R. Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 alive napisał(a): Moja starsza siostra :evil_lol: I skromna. Tak jak Mamusia ! :lol: :lol: :lol: Quote
Jupi Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 co za wiadomość:crazyeye::lol: mi internet odcieli a tu takie cudo na fotce:multi:słodka Marysia:loveu: Gratuluje z całego serca i pozdrawiam:p Quote
alive Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 panienkabubu napisał(a):A który to już miesiąc? :cool3: Ano to już jakoś pod 6 będzie... Pozdrowienia dla wszystkich!!! :) Quote
panienkabubu Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 o rany to juz blizej niz dalej :loveu: Quote
Asiaczek Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Alive - powoli zaczynasz odliczanie...:loveu: pzdr. Quote
shangri_la Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 jakie wieści :multi: ogromne gratulacje :loveu: pozdrawiam Quote
Nugatowa Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Gosia Cięzarówką ??!?!!??!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: WSPANIALE !!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
bigos Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 czy możemy prosić o jakieś aktualne zdjęcie Marysi?:cool3::loveu::loveu::loveu: Quote
alive Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Aktualnych zdjęć brak! :( Niestety nie da się jej regularnie podglądać :lol: Za tydzień idę do kontroli ale nawet jeśli mi dr zajrzy do Mary to zdjęcie będzie nędzne bo nie ma tam takiego fajnego sprzętu na jakim byłam na ostatnim usg :( Takich fajnych zdjęć to już mogę w ogóle nie mieć... no chyba, że dostanę polecenie żeby iść jeszcze na porządne oględziny ok 32 tygodnia czyli pod koniec stycznia... jak nie to z fotkami trzeba czekać do marca, wtedy będzie można pstrykać do woli! :lol: Oooo ale mogę dać pierwsze zdjęcie Marysi, na którym coś widać :) Dziewczę zwane jeszcze wtedy Ludkiem ma tu 12 tygodni i całe 6cm długości! Quote
alive Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 I trochę moich dziewczynek :loveu: zdjęcia może nie nowe ale zawsze jakieś... Chili na imprezce (chyba średnio podoba jej się amant :lol:) Czuszka pierwszy raz nad morzem (w wieku 4 miesięcy) nie wiem czy nie wklejałam tego zdjęcia... i ze śp. Ciapką Quote
bigos Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Ale mała fasolka :loveu::loveu::loveu::loveu: A jeśli chodzi o amanta Chili to wyglada jakby chciał jej ten paluszek włozyć w oczy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie dziwota więc, że jej się nie podoba:diabloti: Quote
alive Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='bigos'] A jeśli chodzi o amanta Chili to wyglada jakby chciał jej ten paluszek włozyć w oczy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie dziwota więc, że jej się nie podoba:diabloti: Amant był Chilunią zachwycony a myślę, że nie podobał jej m.in. dlatego, że jakieś 2 godziny po tym zdjęciu był już tak "zmęczony", że zasnął na podłodze w łazience :evil_lol: Hmmm... Z Paniunią :loveu: Quote
alive Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Pies obronny! i na koniec trochę słoneczka w tę syfną pogodę! Quote
goldenka245 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 http://i8.tinypic.com/8a4foes.jpg Śliczna:loveu: A słonecznik również mi się podoba :D Moglaś go zerwać:diabloti: Quote
puchu Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 http://i15.tinypic.com/6sq2j4p.jpg Świetne :loveu: Marysia też śliczna ;) A tak w ogóle to fajne miałaś dredy. Chciała sobie zrobić, tylko szkoda mi włosów. Quote
Recommended Posts