Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

alive napisał(a):
ano jakoś tak :oops:
Czuszka i Chili będą miały siostrzyczkę - mój biedny Osobisty Małżonek będzie miał 4 baby w domu :evil_lol:
A tak Marysia wyglądała tydzień temu :)

:multi: cześć Marysia!!! :multi: pozdrowienia od daleeekiej ciotki Kaśki! :lol:
jeśli to możliwe, poproszę o zdjęcie brzuchatej Mamuśki! :loveu:

Posted

Dziękuję za wszystkie pochwały! :) Póki co córa może super piękna nie jest ale jak się urodzi to oczywiście będzie najpiękniejsza po mamusi :eviltong:

panienkabubu napisał(a):
swoją drogą, ile ona już ma??? Bo już jej wszystko widać, główkę, rączki, oczka :loveu: to dzieci tak szybko w brzuchu rosną????? :hmmmm: uczono mnie inaczej :evil_lol:

Mary ma 23 tygodnie, mierzy około 20cm skulona a 30cm z nóżkami, i waży około 400g!
A uczyli Cię coś słabo bo główkę, rączki, nóżki i oczka to dzieci maja już w 7 tygodniu ciąży, kiedy mierzą 8mm :cool3:

Kaśka (Hasta) napisał(a):
:multi: cześć Marysia!!! :multi: pozdrowienia od daleeekiej ciotki Kaśki! :lol:
jeśli to możliwe, poproszę o zdjęcie brzuchatej Mamuśki! :loveu:

:) jak się jakieś ładne zrobi to się może zamieści :)

HankaRupczewska napisał(a):
O jej ! Jaka śliczna Marysia ! :loveu:
To idzie nowe ! :multi:
Na pewnobędą myśleć, że Marysia to Twoja siostra :lol:

Moja starsza siostra :evil_lol:

Posted

co za wiadomość:crazyeye::lol:
mi internet odcieli a tu takie cudo na fotce:multi:słodka Marysia:loveu:
Gratuluje z całego serca i pozdrawiam:p

Posted

Aktualnych zdjęć brak! :( Niestety nie da się jej regularnie podglądać :lol: Za tydzień idę do kontroli ale nawet jeśli mi dr zajrzy do Mary to zdjęcie będzie nędzne bo nie ma tam takiego fajnego sprzętu na jakim byłam na ostatnim usg :(
Takich fajnych zdjęć to już mogę w ogóle nie mieć... no chyba, że dostanę polecenie żeby iść jeszcze na porządne oględziny ok 32 tygodnia czyli pod koniec stycznia... jak nie to z fotkami trzeba czekać do marca, wtedy będzie można pstrykać do woli! :lol:
Oooo ale mogę dać pierwsze zdjęcie Marysi, na którym coś widać :)

Dziewczę zwane jeszcze wtedy Ludkiem ma tu 12 tygodni i całe 6cm długości!

Posted

I trochę moich dziewczynek :loveu: zdjęcia może nie nowe ale zawsze jakieś...

Chili na imprezce (chyba średnio podoba jej się amant :lol:)

Czuszka pierwszy raz nad morzem (w wieku 4 miesięcy) nie wiem czy nie wklejałam tego zdjęcia...

i ze śp. Ciapką

Posted

Ale mała fasolka :loveu::loveu::loveu::loveu:

A jeśli chodzi o amanta Chili to wyglada jakby chciał jej ten paluszek włozyć w oczy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie dziwota więc, że jej się nie podoba:diabloti:

Posted

[quote name='bigos']
A jeśli chodzi o amanta Chili to wyglada jakby chciał jej ten paluszek włozyć w oczy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie dziwota więc, że jej się nie podoba:diabloti:

Amant był Chilunią zachwycony a myślę, że nie podobał jej m.in. dlatego, że jakieś 2 godziny po tym zdjęciu był już tak "zmęczony", że zasnął na podłodze w łazience :evil_lol:

Hmmm...

Z Paniunią :loveu: