Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='puchu']A Chili wybiera się jutro na wystawę kundelków pod PKiN?

Chili zawstydziłaby się na śmierć na wystawie :lol:

[quote name='Asiaczek']Gosiu, GRATULACJE DLA TWOJEJ RUDEJ PANIENKI!!!:loveu::lol: PIEKNY WYNIK!!!
[SIZE=2]pZDR.

A to za dzisiaj czy za Czerniejewo? :)

Dziś zdobyłyśmy BOB!!! :loveu:

Posted

alive napisał(a):
Zdjęć póki co nie mam :(
A zdjęcia jakieś się może jeszcze znajdą... ale udostępnię je w zamian za zdjęcia z Opola :diabloti:

:roflt:kiedy to mialaś mi przypomniec o opolskich fotkach:hmmmm: ?? Czy Ty masz jakiegoc pecha? Zagadujeszmnei o nei wtedy kiedy ja tone w skzolnych papierach albo mi komputer zdycha. A mogłam nagracna płytke i na spokojnie na klubówke zabrac ze soba. Sierota ze mnie, zapomniałam.

A był na wystawie Gabor? Jest taki duży jak Goran czy taki mały jak ten drugi węgier co przyszedł w lipcu pod ring wyżłów?

Posted

sylrwia napisał(a):

A był na wystawie Gabor? Jest taki duży jak Goran czy taki mały jak ten drugi węgier co przyszedł w lipcu pod ring wyżłów?

Był. Nie wiem jaki jest w porównaniu do tych psów bo Gorana chyba nie widziałam a tamtego dobrze nie pammiętam. Wydaje mi się, że jest normalny :) ani duży ani mały. Bardzo mi się podobał - naprawdę ładny pies! To była jego pierwsza wystawa i jak to często bywa kompletnie nie był do niej przygotowany i niestety na tym stracił.