Medorowa Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 alive napisał(a): witamy i prosimy się nie wstydzić :lol: ;):multi::multi: To teraz przyszliśmy pomarudzić o nowe fotki:evil_lol: Quote
panienkabubu Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 alive napisał(a):kurcze nowych fotek brak :( no to do roboty pańcia do roboty :cool3: Quote
puchu Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 A Chili wybiera się jutro na wystawę kundelków pod PKiN? Quote
g_o_n_i_a Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Gratulujemy srebra Czuszce :loveu: Jaka duuumna :cool3: http://i7.tinypic.com/4r0vocx.jpg :loveu: :loveu: http://i6.tinypic.com/5219qit.jpg Quote
Asiaczek Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Gosiu, GRATULACJE DLA TWOJEJ RUDEJ PANIENKI!!!:loveu::lol: PIEKNY WYNIK!!! [SIZE=2]pZDR. Quote
alive Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 [quote name='puchu']A Chili wybiera się jutro na wystawę kundelków pod PKiN? Chili zawstydziłaby się na śmierć na wystawie :lol: [quote name='Asiaczek']Gosiu, GRATULACJE DLA TWOJEJ RUDEJ PANIENKI!!!:loveu::lol: PIEKNY WYNIK!!! [SIZE=2]pZDR. A to za dzisiaj czy za Czerniejewo? :) Dziś zdobyłyśmy BOB!!! :loveu: Quote
Ploter Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 gratulacje!! a kto był jeszcze z rudych? Quote
g_o_n_i_a Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='alive'] Dziś zdobyłyśmy BOB!!! :loveu: Gratulacje :multi: Quote
sylrwia Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Foty wystawowe dawaj:mad: A z klubówki mojego frendzla masz tylko to jedno eleganckie zdjęcie?? Quote
alive Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Zdjęć póki co nie mam :( A zdjęcia jakieś się może jeszcze znajdą... ale udostępnię je w zamian za zdjęcia z Opola :diabloti: Quote
sylrwia Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 alive napisał(a):Zdjęć póki co nie mam :( A zdjęcia jakieś się może jeszcze znajdą... ale udostępnię je w zamian za zdjęcia z Opola :diabloti: :roflt:kiedy to mialaś mi przypomniec o opolskich fotkach:hmmmm: ?? Czy Ty masz jakiegoc pecha? Zagadujeszmnei o nei wtedy kiedy ja tone w skzolnych papierach albo mi komputer zdycha. A mogłam nagracna płytke i na spokojnie na klubówke zabrac ze soba. Sierota ze mnie, zapomniałam. A był na wystawie Gabor? Jest taki duży jak Goran czy taki mały jak ten drugi węgier co przyszedł w lipcu pod ring wyżłów? Quote
alive Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 sylrwia napisał(a): A był na wystawie Gabor? Jest taki duży jak Goran czy taki mały jak ten drugi węgier co przyszedł w lipcu pod ring wyżłów? Był. Nie wiem jaki jest w porównaniu do tych psów bo Gorana chyba nie widziałam a tamtego dobrze nie pammiętam. Wydaje mi się, że jest normalny :) ani duży ani mały. Bardzo mi się podobał - naprawdę ładny pies! To była jego pierwsza wystawa i jak to często bywa kompletnie nie był do niej przygotowany i niestety na tym stracił. Quote
Asiaczek Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 [quote name='alive'] A to za dzisiaj czy za Czerniejewo? :) Dziś zdobyłyśmy BOB!!! :loveu: No to niech będzie i za W-wę i za Czerniejewo!!!:lol: Pzdr. Quote
bigos Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='alive']C Dziś zdobyłyśmy BOB!!! :loveu: :multi::multi::multi: Gratulujemy Quote
Pimpek Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Serdeczne gratulację :multi: A teraz proszę dawać mi tu foty :diabloti: Quote
goldenka245 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 GRATULUJE BOBa!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Mi. Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Hej Gosiu:):) Gratuluje:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
panienkabubu Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Cześć Gosiu :) Co tam u Papryczkowego Teamu?:) Quote
Recommended Posts