madzia20sosnowiec Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 alive napisał(a):sie nie chce opróżnić aparatu... anooo widze, ze sie nie chce, nie dosc ze gaduły, to jeszcze leniwce :eviltong: i tak was kochamy a ze kochamy to poczekamy :p Quote
alive Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 dziekujemy i doceniamy :) dziś na nic nie mam siły przez wczorajsze :chlup: :chlup: :chlup: :chlup: :chlup:... Quote
odJuki Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Jeszcze raz dzięki za wspólny spacer, miło spotkać Czuszkę i Chili na "żywo", są jeszcze rozkoszniejsze niż na zdjęciach :loveu: ! Quote
panienkabubu Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 odJuki napisał(a):Jeszcze raz dzięki za wspólny spacer, miło spotkać Czuszkę i Chili na "żywo", są jeszcze rozkoszniejsze niż na zdjęciach :loveu: ! o jak zazdraszaczam :placz: Quote
puchu Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 też bym chętnie poznała panny na żywo ;) Quote
Tollerka Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Wreeeszcie coś napiszę bo jestem na 22 stronie Galerii (Czytam od początku, bo nie byłam jeszcze w niej) I o mój boże! Umieszczanie takich cudności w internecie powinno być zabronione, bo jeszcze by się moda na takie boskie pieski zrobiła albo co! Przepiękny piesek! Cudowny! Wzrosło moje zainteresowanie tą rasą, i to bardzo! Pozdrów odemnie Czuszkę i Chili! EDIT: Dodaneo 02:44 Przebrnęłam przez całą galerie, brawa dla mnie! :D Quote
Hania Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Z przyjemnością zajrzałam do tej galerii. Kiedyś bardzo chciałam mieć wyżła węgierskiego. Przestawiłam sie co prawda na rudego gończego :eviltong:, ale sentyment pozostał. Quote
alive Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 Tollerka napisał(a):Wreeeszcie coś napiszę bo jestem na 22 stronie Galerii (Czytam od początku, bo nie byłam jeszcze w niej) I o mój boże! Umieszczanie takich cudności w internecie powinno być zabronione, bo jeszcze by się moda na takie boskie pieski zrobiła albo co! Przepiękny piesek! Cudowny! Wzrosło moje zainteresowanie tą rasą, i to bardzo! Pozdrów odemnie Czuszkę i Chili! EDIT: Dodaneo 02:44 Przebrnęłam przez całą galerie, brawa dla mnie! :D Hania, Tollerka - witamy!!! :) Tollerka jestem pod ogromnym wrażeniem Twojej cierpliwości! Bardzo mi miło, że tak wciągnęła Cię nasza galeria!!! :) Quote
alive Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 nadal nie mam na tyle silnej woli żeby opróżnić aparat ze zdjęć, więc wkleję kilka starszych :razz: trochę jakoś jest mizerna ale było już dośc ciemno... co mozna znaleść w kapuście... mój diabełek :evil_lol: skoro husky może mieć jedno oko brązowe a drugie niebieskie to kto powiedział, że wyżeł węgierski nie może mieć jednego zielonego a drugiego różowego??? :razz: mniam, mniam - Czuszka wegetarianka :lol: pies z ciernistym krzewem :lol: tu leży patyczek!!! schyl się matka i rzuć mi zamiast błyskać po oczach!!! Quote
Honey Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Swietne ! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ps. ile to roboty zgrac zdjecia z aparatu? Pomysl jak to bylo jeszcze tak niedawno- film do wywolania, odbitki na papierze... Nie marudz- wklej nowe zdjecia ! :cool3: Quote
alive Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 Honey napisał(a): Ps. ile to roboty zgrac zdjecia z aparatu? Pomysl jak to bylo jeszcze tak niedawno- film do wywolania, odbitki na papierze... Nie marudz- wklej nowe zdjecia ! :cool3: w sumie racja... jak ta technika rozpuszcza człowieka... :roll: Quote
panienkabubu Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 alive napisał(a):w sumie racja... jak ta technika rozpuszcza człowieka... :roll: podepnij aparat pod komputer w trakcie robienia obiadu, zrobisz obiad a zdjecia same sie zgrają :evil_lol: nooooo gdzie ta kochaniutka, sliczniutka Czuszka :loveu: :loveu: :loveu: alive, jak bede w Warszawie, to MUSIMY sie spotkac, plosieeee:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Tollerka Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Świetne zdjęcia! :D A to nie jest czasem Husky Węgierski :D ? No ja siebie też podziwiam że przebrnęłam i to jeszcze o takiej porze... potem mnie Czuszka w nocy nachodziła :D Quote
madzia20sosnowiec Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 biedny pies kapuste musi wcinac :eviltong: Quote
bigos Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Ciekawam co by na to rolnik (patrz: właściciel kapusty) powiedział?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak mieszkąłm pod Poznaniem i chadzałm po polach (kapuścianych też) to niejednokrotnie rolnik mnie przeganiał:evil_lol:Ale ja wracałam;):diabloti: Quote
odJuki Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Rolnik od tej kapusty też "gania" psiarzy :mad: , ale na szczęście mieszka ok. 5minut samochodem od swoich upraw (wyśledziłam jak zwoził kapustę z pola:p ). Quote
alive Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 odJuki napisał(a):Rolnik od tej kapusty też "gania" psiarzy :mad: , ale na szczęście mieszka ok. 5minut samochodem od swoich upraw (wyśledziłam jak zwoził kapustę z pola:p ). nas całe szczęście nigdy nie przydybał :p Quote
alive Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] biedny pies kapuste musi wcinac :eviltong: głodzony oczywiście!! :diabloti: Quote
alive Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 panienkabubu napisał(a):podepnij aparat pod komputer w trakcie robienia obiadu, zrobisz obiad a zdjecia same sie zgrają :evil_lol: nooooo gdzie ta kochaniutka, sliczniutka Czuszka :loveu: :loveu: :loveu: alive, jak bede w Warszawie, to MUSIMY sie spotkac, plosieeee:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ok :cool3: Quote
bigos Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 [quote name='odJuki']Rolnik od tej kapusty też "gania" psiarzy :mad: , ale na szczęście mieszka ok. 5minut samochodem od swoich upraw (wyśledziłam jak zwoził kapustę z pola:p ). Sprytnie to sobie uknułaś:diabloti::roflt::roflt::roflt: nas całe szczęście nigdy nie przydybał :p :roflt::roflt::roflt: Quote
odJuki Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Dziękujemy ślicznie:sweetCyb: za zdjęcia Juki w galerii Uny. Ten młody gończy wygląda na Twoich zdjęciach superaśnie! Quote
alive Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 odJuki napisał(a):Dziękujemy ślicznie:sweetCyb: za zdjęcia Juki w galerii Uny. Ten młody gończy wygląda na Twoich zdjęciach superaśnie! Młody śliczny jest ale straszny dominator! Ciocia Czuszka musiała go troszkę ustawić :evil_lol: Quote
alive Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 dziewczynki oraz pieski różne kwadratowe i podłużne Bilbo :loveu: atak dziewczynek!!! Chili bierz go od drugiej strony!!! ok! nie uciekniesz nam!!! :diabloti: Aaaaa zabiłyście mnie!!! Quote
sylrwia Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 alive napisał(a):dziekujemy i doceniamy :) dziś na nic nie mam siły przez wczorajsze :chlup: :chlup: :chlup: :chlup: :chlup:... A Wy co znów mieliście Mini Zlot:razz: fajowo tam macie nie to co u mnie na zadupiu:-( u mnie sukcesem chyba by było jakbym znalazła jakiegokolwiek wyżła chetnego do szaleństw spacerowych:cool1: a węgier to marzenie :roll: Quote
Recommended Posts