Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wreeeszcie coś napiszę bo jestem na 22 stronie Galerii (Czytam od początku, bo nie byłam jeszcze w niej) I o mój boże! Umieszczanie takich cudności w internecie powinno być zabronione, bo jeszcze by się moda na takie boskie pieski zrobiła albo co! Przepiękny piesek! Cudowny! Wzrosło moje zainteresowanie tą rasą, i to bardzo! Pozdrów odemnie Czuszkę i Chili!

EDIT: Dodaneo 02:44
Przebrnęłam przez całą galerie, brawa dla mnie! :D

Posted

Z przyjemnością zajrzałam do tej galerii. Kiedyś bardzo chciałam mieć wyżła węgierskiego. Przestawiłam sie co prawda na rudego gończego :eviltong:, ale sentyment pozostał.

Posted

Tollerka napisał(a):
Wreeeszcie coś napiszę bo jestem na 22 stronie Galerii (Czytam od początku, bo nie byłam jeszcze w niej) I o mój boże! Umieszczanie takich cudności w internecie powinno być zabronione, bo jeszcze by się moda na takie boskie pieski zrobiła albo co! Przepiękny piesek! Cudowny! Wzrosło moje zainteresowanie tą rasą, i to bardzo! Pozdrów odemnie Czuszkę i Chili!

EDIT: Dodaneo 02:44
Przebrnęłam przez całą galerie, brawa dla mnie! :D

Hania, Tollerka - witamy!!! :)

Tollerka jestem pod ogromnym wrażeniem Twojej cierpliwości! Bardzo mi miło, że tak wciągnęła Cię nasza galeria!!! :)

Posted

nadal nie mam na tyle silnej woli żeby opróżnić aparat ze zdjęć, więc wkleję kilka starszych :razz:
trochę jakoś jest mizerna ale było już dośc ciemno...

co mozna znaleść w kapuście...

mój diabełek :evil_lol:

skoro husky może mieć jedno oko brązowe a drugie niebieskie to kto powiedział, że wyżeł węgierski nie może mieć jednego zielonego a drugiego różowego??? :razz:

mniam, mniam - Czuszka wegetarianka :lol:

pies z ciernistym krzewem :lol:

tu leży patyczek!!! schyl się matka i rzuć mi zamiast błyskać po oczach!!!

Posted

Swietne ! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ps. ile to roboty zgrac zdjecia z aparatu? Pomysl jak to bylo jeszcze tak niedawno- film do wywolania, odbitki na papierze... Nie marudz- wklej nowe zdjecia ! :cool3:

Posted

Honey napisał(a):

Ps. ile to roboty zgrac zdjecia z aparatu? Pomysl jak to bylo jeszcze tak niedawno- film do wywolania, odbitki na papierze... Nie marudz- wklej nowe zdjecia ! :cool3:

w sumie racja... jak ta technika rozpuszcza człowieka... :roll:

Posted

alive napisał(a):
w sumie racja... jak ta technika rozpuszcza człowieka... :roll:

podepnij aparat pod komputer w trakcie robienia obiadu, zrobisz obiad a zdjecia same sie zgrają :evil_lol:

nooooo gdzie ta kochaniutka, sliczniutka Czuszka :loveu: :loveu: :loveu:

alive, jak bede w Warszawie, to MUSIMY sie spotkac, plosieeee:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Świetne zdjęcia! :D

A to nie jest czasem Husky Węgierski :D ?
No ja siebie też podziwiam że przebrnęłam i to jeszcze o takiej porze... potem mnie Czuszka w nocy nachodziła :D

Posted

Ciekawam co by na to rolnik (patrz: właściciel kapusty) powiedział?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Jak mieszkąłm pod Poznaniem i chadzałm po polach (kapuścianych też) to niejednokrotnie rolnik mnie przeganiał:evil_lol:Ale ja wracałam;):diabloti:

Posted

Rolnik od tej kapusty też "gania" psiarzy :mad: , ale na szczęście mieszka ok. 5minut samochodem od swoich upraw (wyśledziłam jak zwoził kapustę z pola:p ).

Posted

odJuki napisał(a):
Rolnik od tej kapusty też "gania" psiarzy :mad: , ale na szczęście mieszka ok. 5minut samochodem od swoich upraw (wyśledziłam jak zwoził kapustę z pola:p ).

nas całe szczęście nigdy nie przydybał :p

Posted

panienkabubu napisał(a):
podepnij aparat pod komputer w trakcie robienia obiadu, zrobisz obiad a zdjecia same sie zgrają :evil_lol:

nooooo gdzie ta kochaniutka, sliczniutka Czuszka :loveu: :loveu: :loveu:

alive, jak bede w Warszawie, to MUSIMY sie spotkac, plosieeee:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

ok :cool3:

Posted

[quote name='odJuki']Rolnik od tej kapusty też "gania" psiarzy :mad: , ale na szczęście mieszka ok. 5minut samochodem od swoich upraw (wyśledziłam jak zwoził kapustę z pola:p ).

Sprytnie to sobie uknułaś:diabloti::roflt::roflt::roflt:

nas całe szczęście nigdy nie przydybał :p

:roflt::roflt::roflt:

Posted

odJuki napisał(a):
Dziękujemy ślicznie:sweetCyb: za zdjęcia Juki w galerii Uny. Ten młody gończy wygląda na Twoich zdjęciach superaśnie!

Młody śliczny jest ale straszny dominator! Ciocia Czuszka musiała go troszkę ustawić :evil_lol:

Posted

dziewczynki oraz pieski różne

kwadratowe

i podłużne

Bilbo :loveu:

atak dziewczynek!!!

Chili bierz go od drugiej strony!!!

ok!

nie uciekniesz nam!!! :diabloti:

Aaaaa zabiłyście mnie!!!

Posted

alive napisał(a):
dziekujemy i doceniamy :)
dziś na nic nie mam siły przez wczorajsze :chlup: :chlup: :chlup: :chlup: :chlup:...

A Wy co znów mieliście Mini Zlot:razz: fajowo tam macie nie to co u mnie na zadupiu:-( u mnie sukcesem chyba by było jakbym znalazła jakiegokolwiek wyżła chetnego do szaleństw spacerowych:cool1: a węgier to marzenie :roll: