Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

panienkabubu napisał(a):
My tez :p

a widzialas to?

??

uuuu wypasik!!! :razz: wreszcie Czuszka zdobędzie coś ładnego a nie jakiś straszący puchar... :eviltong:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

panienkabubu napisał(a):
powiem tak.. ;)

PRZECIEKI :D :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tylko ciiiiiiii.....

Hm.. przecieki powiadasz ? :razz:
Te przecieki narobily apetytu, wygladalo na to, ze za kazdego CACIBa dostanie sie piekna kule, a tu wyszlo na to, ze dla wszystkich byly medale, a te "przeciekajace kule" ;) to tylko dla wybranych i z gory upatrzonych...

Posted

alive napisał(a):
:multi: Na World Dog Show Czuszka zdobyła III miejsce (na 9 suczek - a co dziwne według katalogu miało być ich 7) w swojej klasie. :multi:

GRATULACJE !!!

:Cool!: :Cool!: :Cool!:

Posted

Honey napisał(a):
Hm.. przecieki powiadasz ? :razz:
Te przecieki narobily apetytu, wygladalo na to, ze za kazdego CACIBa dostanie sie piekna kule, a tu wyszlo na to, ze dla wszystkich byly medale, a te "przeciekajace kule" ;) to tylko dla wybranych i z gory upatrzonych...

no coś w tym jest... ja już we wrześniu na wystawie w Warszawie dowiedziałam się kto wygra weimary, a ponieważ raczej nie jestem zwolenniczką teorii spiskowej podeszłam do tej informacji z przymróżeniem oka, no ale niestety wczoraj okazało się, że wygrał jednak ten pies o którym była wtedy mowa :(. A u mnie w rasie wygrał pies międzynarodowego sędziego... bardzo ładny był i mógł wygrać za urodę ale niestety trudno mi tak mysleć.

Posted

alive napisał(a):
:multi: Na World Dog Show Czuszka zdobyła III miejsce (na 9 suczek - a co dziwne według katalogu miało być ich 7) w swojej klasie. :multi:

Gratulacje :multi:

Kurcze poważnie pojawiły sie jakieś nadliczbowe?? Może ktoś się samowolnie przeniósł z innej klasy:hmmmm: Nawet nie zwróciłam na to uwagi, ze jest ich wiecej niz katalogowo.

Posted

sylrwia napisał(a):
Gratulacje :multi:

Kurcze poważnie pojawiły sie jakieś nadliczbowe?? Może ktoś się samowolnie przeniósł z innej klasy:hmmmm: Nawet nie zwróciłam na to uwagi, ze jest ich wiecej niz katalogowo.

Nie mam pojęcia jak to się stało. Mnie powiedział o tym dopiero wieczorem Mateusz - znajomy zwrócił mu na to uwagę - i jak sobie zaczęłam przypominać to rzeczywiście było więcej bo po justynie powinna być według katalogu jedna suczka a na pewno było więcej...

Posted

alive napisał(a):
no coś w tym jest... ja już we wrześniu na wystawie w Warszawie dowiedziałam się kto wygra weimary, a ponieważ raczej nie jestem zwolenniczką teorii spiskowej podeszłam do tej informacji z przymróżeniem oka, no ale niestety wczoraj okazało się, że wygrał jednak ten pies o którym była wtedy mowa :(. A u mnie w rasie wygrał pies międzynarodowego sędziego... bardzo ładny był i mógł wygrać za urodę ale niestety trudno mi tak mysleć.

Może ja jeszcze nie wyrobiona jestem, ale mi jest trudno myśleć, że mógł wygrać za urodę...
A w stawce Czuszki też zwróciłam uwagę, że weszło 9 zamiast 7 z katalogu.

Posted

alive napisał(a):

Ja słyszałam, że asty były na światówce ustawione... ale ile w tym prawdy...:niewiem:

Posted

Imanca napisał(a):
Może ja jeszcze nie wyrobiona jestem, ale mi jest trudno myśleć, że mógł wygrać za urodę...
A w stawce Czuszki też zwróciłam uwagę, że weszło 9 zamiast 7 z katalogu.

Na wyżłowym juz sa wyniki wszystkich węgrów te dwie dodatkowe panny to jakies spoźnialskie maja dalekie nr 20875,20876 jedna z nich zajeła U miejsce w tej grupie:/

Posted

alive napisał(a):

GRATULACJE :lol::lol::lol::lol: JESTEśMY Z WAS BARDZO DUMNI :) My mamy druga lokatę i srebny medal ale mieliśmy trochę mniejszą konkurecję.
Gdzie są zdjęcia z wystawy ?:> :mad::mad::mad::mad::mad:

Posted

klepcia napisał(a):
GRATULACJE :lol::lol::lol::lol: JESTEśMY Z WAS BARDZO DUMNI :) My mamy druga lokatę i srebny medal ale mieliśmy trochę mniejszą konkurecję.
Gdzie są zdjęcia z wystawy ?:> :mad::mad::mad::mad::mad:

Przekaż Nelice, że ciocia jest z niej bardzo dumna :lol: my również gratulujemy!!!!