alive Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 panienkabubu napisał(a):My tez :p a widzialas to? ?? uuuu wypasik!!! :razz: wreszcie Czuszka zdobędzie coś ładnego a nie jakiś straszący puchar... :eviltong: Quote
panienkabubu Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 alive napisał(a):uuuu wypasik!!! :razz: wreszcie Czuszka zdobędzie coś ładnego a nie jakiś straszący puchar... :eviltong: hehehe :cool3: :cool3: Quote
Honey Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Ale fajne!..... To takie CUS tam mozna dostac ? :-o Quote
sylrwia Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Honey napisał(a): Ale fajne!..... To takie CUS tam mozna dostac ? :-o :crazyeye: panienkabubu a gdzie takie cuda widziałaś? Quote
panienkabubu Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 sylrwia napisał(a)::crazyeye: panienkabubu a gdzie takie cuda widziałaś? powiem tak.. ;) PRZECIEKI :D :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tylko ciiiiiiii..... Quote
alive Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 dzieki Agnes :) jeśli masz prosimy o więcej :cool3: Quote
alive Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 :chlup: co złe chłopy robiły dziecku... :siara: :lol: Quote
alive Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 :razz: http://www.russ.pl/akademia_filmowa/SF_seriale.php?id=wiedzmy :razz: Quote
alive Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 :multi: Na World Dog Show Czuszka zdobyła III miejsce (na 9 suczek - a co dziwne według katalogu miało być ich 7) w swojej klasie. :multi: Quote
Honey Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 panienkabubu napisał(a):powiem tak.. ;) PRZECIEKI :D :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tylko ciiiiiiii..... Hm.. przecieki powiadasz ? :razz: Te przecieki narobily apetytu, wygladalo na to, ze za kazdego CACIBa dostanie sie piekna kule, a tu wyszlo na to, ze dla wszystkich byly medale, a te "przeciekajace kule" ;) to tylko dla wybranych i z gory upatrzonych... Quote
Honey Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 alive napisał(a)::multi: Na World Dog Show Czuszka zdobyła III miejsce (na 9 suczek - a co dziwne według katalogu miało być ich 7) w swojej klasie. :multi: GRATULACJE !!! :Cool!: :Cool!: :Cool!: Quote
alive Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 Honey napisał(a):Hm.. przecieki powiadasz ? :razz: Te przecieki narobily apetytu, wygladalo na to, ze za kazdego CACIBa dostanie sie piekna kule, a tu wyszlo na to, ze dla wszystkich byly medale, a te "przeciekajace kule" ;) to tylko dla wybranych i z gory upatrzonych... no coś w tym jest... ja już we wrześniu na wystawie w Warszawie dowiedziałam się kto wygra weimary, a ponieważ raczej nie jestem zwolenniczką teorii spiskowej podeszłam do tej informacji z przymróżeniem oka, no ale niestety wczoraj okazało się, że wygrał jednak ten pies o którym była wtedy mowa :(. A u mnie w rasie wygrał pies międzynarodowego sędziego... bardzo ładny był i mógł wygrać za urodę ale niestety trudno mi tak mysleć. Quote
sylrwia Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 alive napisał(a)::multi: Na World Dog Show Czuszka zdobyła III miejsce (na 9 suczek - a co dziwne według katalogu miało być ich 7) w swojej klasie. :multi: Gratulacje :multi: Kurcze poważnie pojawiły sie jakieś nadliczbowe?? Może ktoś się samowolnie przeniósł z innej klasy:hmmmm: Nawet nie zwróciłam na to uwagi, ze jest ich wiecej niz katalogowo. Quote
alive Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 sylrwia napisał(a):Gratulacje :multi: Kurcze poważnie pojawiły sie jakieś nadliczbowe?? Może ktoś się samowolnie przeniósł z innej klasy:hmmmm: Nawet nie zwróciłam na to uwagi, ze jest ich wiecej niz katalogowo. Nie mam pojęcia jak to się stało. Mnie powiedział o tym dopiero wieczorem Mateusz - znajomy zwrócił mu na to uwagę - i jak sobie zaczęłam przypominać to rzeczywiście było więcej bo po justynie powinna być według katalogu jedna suczka a na pewno było więcej... Quote
alive Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 dziekuję wszystkim za słowa uznania :) Quote
Imanca Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 alive napisał(a):no coś w tym jest... ja już we wrześniu na wystawie w Warszawie dowiedziałam się kto wygra weimary, a ponieważ raczej nie jestem zwolenniczką teorii spiskowej podeszłam do tej informacji z przymróżeniem oka, no ale niestety wczoraj okazało się, że wygrał jednak ten pies o którym była wtedy mowa :(. A u mnie w rasie wygrał pies międzynarodowego sędziego... bardzo ładny był i mógł wygrać za urodę ale niestety trudno mi tak mysleć. Może ja jeszcze nie wyrobiona jestem, ale mi jest trudno myśleć, że mógł wygrać za urodę... A w stawce Czuszki też zwróciłam uwagę, że weszło 9 zamiast 7 z katalogu. Quote
bazylowa Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 :) Gratulacje dla Czuchy :) :klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz: Quote
bazylowa Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 alive napisał(a):no coś w tym jest... ja już we wrześniu na wystawie w Warszawie dowiedziałam się kto wygra weimary, a ponieważ raczej nie jestem zwolenniczką teorii spiskowej podeszłam do tej informacji z przymróżeniem oka, no ale niestety wczoraj okazało się, że wygrał jednak ten pies o którym była wtedy mowa :(. A u mnie w rasie wygrał pies międzynarodowego sędziego... bardzo ładny był i mógł wygrać za urodę ale niestety trudno mi tak mysleć. Ja słyszałam, że asty były na światówce ustawione... ale ile w tym prawdy...:niewiem: Quote
sylrwia Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Imanca napisał(a):Może ja jeszcze nie wyrobiona jestem, ale mi jest trudno myśleć, że mógł wygrać za urodę... A w stawce Czuszki też zwróciłam uwagę, że weszło 9 zamiast 7 z katalogu. Na wyżłowym juz sa wyniki wszystkich węgrów te dwie dodatkowe panny to jakies spoźnialskie maja dalekie nr 20875,20876 jedna z nich zajeła U miejsce w tej grupie:/ Quote
klepcia Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 alive napisał(a)::multi: Na World Dog Show Czuszka zdobyła III miejsce (na 9 suczek - a co dziwne według katalogu miało być ich 7) w swojej klasie. :multi: GRATULACJE :lol::lol::lol::lol: JESTEśMY Z WAS BARDZO DUMNI :) My mamy druga lokatę i srebny medal ale mieliśmy trochę mniejszą konkurecję. Gdzie są zdjęcia z wystawy ?:> :mad::mad::mad::mad::mad: Quote
alive Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 klepcia napisał(a):GRATULACJE :lol::lol::lol::lol: JESTEśMY Z WAS BARDZO DUMNI :) My mamy druga lokatę i srebny medal ale mieliśmy trochę mniejszą konkurecję. Gdzie są zdjęcia z wystawy ?:> :mad::mad::mad::mad::mad: Przekaż Nelice, że ciocia jest z niej bardzo dumna :lol: my również gratulujemy!!!! Quote
Recommended Posts