alive Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 Własnie wróciłyśmy z fajnego spacerku po polach i lesie, na którym Czuszka stwierdziła, że chciałaby być zdechłym gołębiem, a że niestety jest to niemozliwe, to chociaż wytarzała się w takowym, żeby pachnieć tak pięknie jak on. Ponieważ nie doceniłam tej cudnej woni zaraz po przyjściu do domu musiałam prać obróżkę i częściowo Czuchę (całe szczęście jak prawdziwa dama wyperfumowała sobie tylko szyjkę i uszka :cool3: ). Quote
sylrwia Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 alive napisał(a):Własnie wróciłyśmy z fajnego spacerku po polach i lesie, na którym Czuszka stwierdziła, że chciałaby być zdechłym gołębiem, a że niestety jest to niemozliwe, to chociaż wytarzała się w takowym, żeby pachnieć tak pięknie jak on. Ponieważ nie doceniłam tej cudnej woni zaraz po przyjściu do domu musiałam prać obróżkę i częściowo Czuchę (całe szczęście jak prawdziwa dama wyperfumowała sobie tylko szyjkę i uszka :cool3: ). Niedobra pańcia:mad: tyle przyjemonści na tak krótko. Czy mi sie przewidziało czy Czuszka ma nową czerwona obróżkę? Quote
alive Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 sylrwia napisał(a):Niedobra pańcia:mad: tyle przyjemonści na tak krótko. Czy mi sie przewidziało czy Czuszka ma nową czerwona obróżkę? ano ma i Chili też :) dostały w nagrodę za osiągnięcia na Światówce :loveu: Quote
alive Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 ciąg dalszy pobytu Plotera :loveu: Czuszka moje dziewczynki :loveu: Quote
panienkabubu Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 [quote name='alive']ciąg dalszy pobytu Plotera :loveu: :-o to ile on u was byl? ;) Czuszka jakie slyyyycne usysko :loveu: Quote
alive Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 panienkabubu napisał(a)::-o to ile on u was byl? ;) zaledwie pare dni :) Quote
panienkabubu Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 alive napisał(a):zaledwie pare dni :) ja myslalam,ze to byla jednodniowa wizyta :razz: Quote
alive Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 Super zabawa butelką! Goni mnie? fruwające uchy :loveu: a ja mam buteeelkęęę!!!! :eviltong: no daj nam!!! chociaż na chwilę... no dobra jesteś moją siostrą, dam Ci potrzymać... :cool1: a ty co się tu kręcisz? przyznaj się, chcesz zabrać nam butelkę! :mad: przepędziłam ją!!! :eviltong: Quote
panienkabubu Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 [quote name='alive'] a ty co się tu kręcisz? :mad: uhuhu jakis nowy kolega :razz: Quote
alive Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 oooooddddaaaawwwaaaaajjj!!!! o kurcze, udało mu się!!! :crazyeye: Młody, oddawaj moją butelkę!!! :mad: nie oddam!! :shake: :shake: :shake: :shake: mówiłam oddaj!!! :mad: chodź Ploter wykopiemy sobie fajną podziemną kryjówkę i nie pozwolimy jej tam wejść! Niech się wypcha tą butelką!! :p daj teraz ja!!! aaaa nie po oczach!!! :-( jestem duży i silny, szybciej wykopię! :razz: Quote
panienkabubu Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 ooo hahahha :evillaug: :evillaug: :evillaug: :evillaug: :evillaug: ale sie usmialam z tej historyjki Quote
alive Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 dzięki starałam się hehe (tak własnie wygląda pisanie mojej pracy mgr ale ciii :lol: ) Quote
bigos Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 [quote name='alive']dzięki starałam się hehe (tak własnie wygląda pisanie mojej pracy mgr ale ciii :lol: ) Ciekawe o czy będziesz opowiadać na obronie;):razz::razz::razz: O Czuszce, Ploterki i Chili????:evil_lol: Quote
alive Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 bigos napisał(a):Ciekawe o czy będziesz opowiadać na obronie;):razz::razz::razz: O Czuszce, Ploterki i Chili????:evil_lol: mam cichą nadzieję, że właśnie o to będą mnie pytać hehehe :razz: Quote
bigos Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 alive napisał(a):mam cichą nadzieję, że właśnie o to będą mnie pytać hehehe :razz: chciałoby się:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
panienkabubu Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 alive napisał(a):mam cichą nadzieję, że właśnie o to będą mnie pytać hehehe :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a jaki masz temat pracy? :razz: 'Psy na polu'? ;) Quote
alive Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 prawie... ;) piszę o robaczkach :p Quote
alive Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 a tu nasze kochane pieski stwierdziły, że fajniebyłoby kogoś trochę zgnoić i postanowiły się pobawić w groźną sforę!!! :razz: Quote
puchu Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='alive'] jaką cudną minę zrobił Ploter :loveu: te uszyska to jak rogi wyglądają :evil_lol: piękne zdjęcie:loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 hahaha co za pozycjaaa :lol: :lol: :lol: Quote
alive Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] hahaha co za pozycjaaa :lol: :lol: :lol: no ta bidulka co chwilę się przewracała.. :shake: Quote
sylrwia Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Piekny posokowiec:loveu: co mu sie dziwić, że się przewracał jak ma krótsze nóżki to miały prawo mu sie plątac podczas ucieczki przed rudymi potworami:diabloti: Quote
Honey Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 sylrwia napisał(a):Piekny posokowiec:loveu: co mu sie dziwić, że się przewracał jak ma krótsze nóżki to miały prawo mu sie plątac podczas ucieczki przed rudymi potworami:diabloti: Eeee, jak sie tak przewracal, to nie byl prawdziwy posokowiec :razz: Moje ida jak czolgi i wszystko na swojej drodze zmiota, wyzla tez ! :evil_lol: Quote
Recommended Posts