Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

alive napisał(a):
ano ni ma... :shake:
Pańcio i Pańcia na podłodze muszę siedzieć ;)

Nie martw się, ja też tak czasami mam - Bigolek na sofie a ja na podłodze (dobrze, że mam wykładzinkę;))

Posted

Chili i jej przyjaciel Dino

poważna dama

tu już nieco mniej poważna :)

tutaj Czuszka wyszła wyjątkowo urodziwie :grin:

dumna Chili z upolowanym dinozaurem :loveu:

Posted

bigos napisał(a):
Nie martw się, ja też tak czasami mam - Bigolek na sofie a ja na podłodze (dobrze, że mam wykładzinkę;))

fajnie masz... u nas nawet kawałka dywanu nie ma :shake:

Posted

Ale fajny Dinosławek:loveu::loveu::loveu:
Bigosek by go zaraz rozłożył na części pierwsze:diabloti::angryy:(a Pani niedługo zbankrutuje:angryy:)

:loveu::loveu::loveu:Ale rozmarzona:loveu:

:turn-l::turn-l::turn-l:"Dawaj Dinosławka":evil_lol:

Posted

[quote name='bigos']Ale fajny Dinosławek:loveu::loveu::loveu:
Bigosek by go zaraz rozłożył na części pierwsze:diabloti::angryy:(a Pani niedługo zbankrutuje:angryy:)

Moje dziewczynki też zawsze były bardzo zdolne jesli chodzi o rozbrajanie wszelkich zabawek a ostatnimi czasy jakby z wiekszym szacunkiem podchodzą do nich... mimo wszystko, wychodząc z domu zbieram z podłogi delikatniejsze egzemplarze, żeby w razie gdyby naszła je ochota na małą demolkę nie najadły się gumy.

Posted

puchu napisał(a):
zdjęcie miesiąca!:multi:

hehe bo ja wiem...:lol:

nomu napisał(a):
Urocza:loveu:

Piękne zdjęcia, bardzo mi się podoba :)

dziekujemy i witamy :)

panienkabubu napisał(a):
:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
ja chce jesieniiiiiiiiiiiiiii :placz: :placz: :placz: :placz:

przecież jest jesień :eviltong:

mamabazyla napisał(a):
Więć to ten słynny dinozaur ???? :cool3::cool3:

tak to ON!!!! 2 dni temu od tego samego psiego kolegi dostały gliste, jakiegoś kurczaka, supełek (taki przy którym Bezyl świruje) i jeszcze kilka innych. Muszę kurcze zainwestować w jakiś koszyk na zabawki bo teraz blisko 20 wala się po podłodze!!! :-o Rozpusta!

Posted

alive napisał(a):
tak to ON!!!! 2 dni temu od tego samego psiego kolegi dostały gliste, jakiegoś kurczaka, supełek (taki przy którym Bezyl świruje) i jeszcze kilka innych. Muszę kurcze zainwestować w jakiś koszyk na zabawki bo teraz blisko 20 wala się po podłodze!!! :-o Rozpusta!

Oj, że gliste to chyba nie dobrze :eviltong::eviltong:
A tak swoją drogą to gdzie dają takich "psich kolegów" ???? :crazyeye:

Posted

mamabazyla napisał(a):
Oj, że gliste to chyba nie dobrze :eviltong::eviltong:
A tak swoją drogą to gdzie dają takich "psich kolegów" ???? :crazyeye:

hihi nie powiemy :lol!:

Posted

oj tam :) bez obroży też sobie mozna poradzić!! Na Zlocie wyżłów węgierskich momentami biegało ich kilkanaście i wszystkie bez obroży i spokojnie można było rozróżnić większość z nich! Ale podejrzewam, że gdyby ktoś wypuścił kilka psiaków innej rasy to tez miałabym poważne problemy z odgadnięciem kto jest kto :)

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
Jak odróżnić wyżła węgierskiego od wyżła węgierskiego? Po obroży :evil_lol:

Jak odróżnić gończaka od gończaka ???
Po obroży :eviltong::eviltong: ;);)

Posted

alive napisał(a):
oj tam :) bez obroży też sobie mozna poradzić!! Na Zlocie wyżłów węgierskich momentami biegało ich kilkanaście i wszystkie bez obroży i spokojnie można było rozróżnić większość z nich! Ale podejrzewam, że gdyby ktoś wypuścił kilka psiaków innej rasy to tez miałabym poważne problemy z odgadnięciem kto jest kto :)

powtarzam po raz kolejny,
CIESZE SIE, ze nie ma dwoch identycznych bernardynow :multi: :loveu:

Posted

panienkabubu napisał(a):
powtarzam po raz kolejny,
CIESZE SIE, ze nie ma dwoch identycznych bernardynow :multi: :loveu:

nie ciesz się tak bo dla mnie wszystkie są identyczne hehehe bo chyba, że mają wyjątkowo mało łatek albo mają jakieś charakterystyczne na mordce...

Posted

alive napisał(a):

No wiem ;) ;)
U mnie w galeri ludzie odróżniali gończaki od siebie po obrażach, chociaż one są tak niepodobne jeden do drugiego! A tu zastałam odwrotną sytuację - zobaczyłam dwa identyczne psy w różnych obrożach :lol: :lol:

Posted

alive napisał(a):
oj tam :) bez obroży też sobie mozna poradzić!! Na Zlocie wyżłów węgierskich momentami biegało ich kilkanaście i wszystkie bez obroży i spokojnie można było rozróżnić większość z nich!

tjaaaa, przyznajcie sie napewno wszyscy odrozniali swoje psiaki wolajac je po imieniu :eviltong:
super ten dinozaur, ale u mnie by nie przetrwal minuty- jamnik- pozeracz gumowych zabawek... jestesmy skazane tylko na te trwalsze niestety
czekam na fotki :cool3:

Marysia_i_gończy napisał(a):
U mnie w galeri ludzie odróżniali gończaki od siebie po obrażach, chociaż one są tak niepodobne jeden do drugiego!

czyzby nasze 2 goncze? hehe moglysmy pozamieniac obroze :diabloti: i zrobic taki MIX
pozdrawiam