alive Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 nie ma nowych, więc znów starocie :) niezadowolona no znowu chcecie?? patyczek sobie jem! :loveu: na swojej pierwszej wystawie (poszlismy tylko pooglądać :)) z Gretą (na wystawie we Wrocławiu) z Bilbem :) Quote
panienkabubu Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='alive']niezadowolona buahahahhaha :loveu: :loveu: boooooska ta fota :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: jakie ona ma cudowne zielone oczy :mdleje:.... :loveu: :loveu: z Gretą (na wystawie we Wrocławiu) z Bilbem :) ale przytulanki :loveu: :loveu: alive no jak mi sie ta Twoja Czuszka podoba, ahhhhh :mdleje: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
alive Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 panienkabubu napisał(a): jakie ona ma cudowne zielone oczy :mdleje:.... :loveu: :loveu: zielone oczka miała jak była mała, teraz ma brązowe :) Quote
bazylowa Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 A co jest powodem braku nowych fotek ???? Czyżby ten fajans za oknem :shake: Quote
an3czka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='alive']nie ma nowych, więc znów starocie :) niezadowolona Jaka powykrzywiana:lol: Quote
:: FiGa :: Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Jakie to kiedyś było piękne :loveu: Co nie znaczy że teraz nie jest :) Quote
bigos Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 alive - Wszystkiego naj...naj...naj..., wesolutkich Świat, spelnienia marzeń i udanej zabawy sylwestrowej [SIZE=2](z Czuszką i Chili;)):tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas: Quote
panienkabubu Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 [quote name='alive']zielone oczka miała jak była mała, teraz ma brązowe :) :crazyeye: jak to teraz ma brązowe? :crazyeye: to im się oczy zmieniają? :crazyeye: a raczej kolor :diabloti: :santagri::tree1::x-mas: Wesołych Świąt :x-mas::tree1::santagri: Quote
bazylowa Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 panienkabubu napisał(a)::crazyeye: jak to teraz ma brązowe? :crazyeye: to im się oczy zmieniają? :crazyeye: a raczej kolor :diabloti: Ano się zmieniają !! Najpierw są zabójczo niebieskie, potem zielone, a na koniec brązowe...:evil_lol: Quote
sylrwia Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Musza byc jak najbardziej zbliżone do koloru sierści:eviltong: Quote
bazylowa Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 sylrwia napisał(a):Musza byc jak najbardziej zbliżone do koloru sierści:eviltong: A czy nasze psy nie są brązowe?? :confused: Chyba, że Fortek jest zielony...:hmmmm: Quote
sylrwia Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 mamabazyla napisał(a):A czy nasze psy nie są brązowe?? :confused: Chyba, że Fortek jest zielony...:hmmmm: Tak on zielony jest i ma różowe oczy:) Quote
bazylowa Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 No to fest zbliżone do koloru sierści :eviltong::eviltong: i co niby jest szampon ????? Quote
bazylowa Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Hej paprykowe dziewczyny !!!!!! W te Święta wszystkiego naj dla Was !!!! Pysznych wigilijnych potraw, fajnej choinki i wszystkiego tego o czym tylko zamarzycie !!!! Quote
odJuki Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 CZUSZKOWEJ RODZINCE - WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE NA ŚWIĘTA I NOWY ROK !!! - a więc śniegu po pas, niekończącego się lasu, przysmaków w bród i radości z każdej psiej psoty! :angel::tree1::angel: Quote
klepcia Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 :tree1:Wesołych Świąt :tree1:i szczęsliwego Nowego Roku :BIG:życzy koleżanka :x-mas:Nelice wraz z rodziną :x-mas::tree1::x-mas: Quote
:: FiGa :: Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Wiary - co góry przenosi Nadziei - która nie gaśnie Miłości - w każdej ilośi życzą Tobie i psiakom Sylwia i Figczaby :tree1: Smacznej wigilii :multi: Ja juz nie mogę doczekac się uszek z barszczykiem :evil_lol: Quote
puchu Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Na Święta Bożego Narodzenia życzę Wam : kolorowych bombeczek, dużo aniołków i gwiazdeczek, słodkiego lenistwa i wielkiego oddechu od codziennego pośpiechu i takiego śniegu jak poniżej :) Quote
Mi. Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 halo.... :candle::candle::candle::candle::candle::candle: Quote
alive Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 już powróciłam!!! :) bardzo dziękujemy wszystkim za życzenia!!!! ja już składać nie będę bo trochę spóźniona jestem :oops: Quote
alive Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Już wiadomo dlaczego Ploter był taki zakochany w Czuszce jak by u nas w zeszłym tygodniu - zaczął jej się okres :( i nici ze styczniowych odwiedzin u Plotera :shake:. Trzeba majtki wygrzebać i podpaski zakupić ech.... Quote
Nugatowa Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 alive napisał(a):Już wiadomo dlaczego Ploter był taki zakochany w Czuszce jak by u nas w zeszłym tygodniu - zaczął jej się okres :( i nici ze styczniowych odwiedzin u Plotera :shake:. Trzeba majtki wygrzebać i podpaski zakupić ech.... Gosia jak juz czucha nie będzie przeciekać to daj znać kiedy będziecie w Krakowie :cool3: :cool3: :cool3: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
alive Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 chyba dopiero w lutym się uda :( Quote
Recommended Posts