alive Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 panienkabubu napisał(a):Jak tam przygotowania na show za kilka dni? :) w sumie nie ma żadnych przygotowań :) ostatnio raz ustawiłam Czuszkę jakiś tydzien temu :eviltong: Quote
alive Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 [quote name='Honey'] Swietna fotka ! :lol: dzieki Honey :) Quote
alive Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 dalsza część sesji... ozorki :eek2: no rzuć kija!! zachodzące słoneczko Quote
madzia20sosnowiec Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 buszujący...w kapuscie :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='alive']zachodzące słoneczko :crazyeye: :crazyeye: pieeeeeekne :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
sylrwia Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='alive']ozorki :thumbs: cóż za zgrane dziewczyny;) Quote
alive Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Czuszka dłubie językiem w nosie :lol: Quote
bazylowa Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 alive napisał(a):papryczki jak parpyczki ale wszyscy wiedzą, że w kapuście znajduje się dzieci więc nie lubię jak dziewczynki tam biegają :lol: Oj fakt !! W pole ziemniaków też lepiej nie wpuszczaj :diabloti: Quote
alive Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 szczególnie ze scyzorykiem! i w żadnym wypadku żeby mi się do bocianów nie zbliżały hehe :evil_lol: Quote
Honey Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='alive']Czuszka dłubie językiem w nosie :lol: Czy aby napewno tylko czuszka ? :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
sylrwia Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='alive']Czuszka dłubie językiem w nosie :lol: [quote name='Honey']Czy aby napewno tylko czuszka ? :megagrin: :megagrin: :megagrin: Pytanie tylko kto je tego nauczył? :hmmmm: :evil_lol: Quote
Honey Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 sylrwia napisał(a):Pytanie tylko kto je tego nauczył? :hmmmm: :evil_lol: No... chyba nie Pancia ?... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
alive Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Pańcia ma niestety za krótki język :evil_lol: Quote
anetta Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Swietne sa z tymi jezykami :lol: :megagrin: U mnie na osiedlu tez jest wegierka, szczeniaczek, tai zywiol ze glowa mala :lol: Jak zobaczy Mase to leeeciiii i wariuje mu pod nosem :lol: A on sie irytuje bo to dla niego za gwaltowne i szybkie ruchy sa :evil_lol::evil_lol: Quote
anetta Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Masza :p A dzieci, nie wiem, 3-4 letnie, ktore chadzaja z wlascicielka nie wymawiaja "z" i wychodzi Masa hhahahahaha :eviltong: I w ten oto sposob sa dwie Masy na naszym spacerniaku :eviltong: Quote
alive Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 a to jakaś nieznana mi sunia :) jak ich spotkasz to bylabym wdzięczna gdybyś napomknęła im o stronie www.wyzly.pl tam na forum prowadzimy listę polskich wyżłów węgierskich i jest nas tam silna grupa!!! :razz: Quote
bazylowa Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 OJ OJ!!!!!! Maszka to siostra mojego Bazyla!!!!!!! Rany ona była najmniejsza za wszystkich psiaków w miocie, ale i najżywsza!!!!!! zawsze ciągnela mie zebami za włosy.... Śmiałam się że to jest wymarzony pies dla fryzjera... KOCHANA MAŁA MASZKA Oj stęskniłam się za nią... Quote
:: FiGa :: Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Ojej, padam na pysk :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D BRAVO PSIAKI :klacz: Quote
anetta Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Mamabazyla@ Ojej, ale super :multi: Prawie ze sie wzruszylam...;)) Zobaczylam Bazylka, normalnie kropla w krople do Maszy :p Ale rzeczywiscie, jak teraz patrze na jego foty to jest wiekszy od siostry i to sporo. Alive, sprobuje, ale nie bedzie to latwe bo hmmm, jakos nigdy nie wymienilam slowka z ta pania :roll::oops: Quote
bazylowa Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 anetta napisał(a):Mamabazyla@ Ojej, ale super :multi: Prawie ze sie wzruszylam...;)) Zobaczylam Bazylka, normalnie kropla w krople do Maszy :p Ale rzeczywiscie, jak teraz patrze na jego foty to jest wiekszy od siostry i to sporo. Alive, sprobuje, ale nie bedzie to latwe bo hmmm, jakos nigdy nie wymienilam slowka z ta pania :roll::oops: Pewnie na zdjęciach tego nie widać, ale Bazyl jest duuuuużo ciemniejszy od siostrzyczki Maszki :) Quote
Honey Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 agabass napisał(a):ale ostra galeria super psiaki A tam zaraz ostra, pikantna nieco ... :cool3: Quote
agabass Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Honey napisał(a):A tam zaraz ostra, pikantna nieco ... :cool3: smakowita :razz: Quote
panienkabubu Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 agabass napisał(a):smakowita :razz: sycąca :razz: Quote
Recommended Posts