Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

panienkabubu napisał(a):
Jak tam przygotowania na show za kilka dni? :)

w sumie nie ma żadnych przygotowań :) ostatnio raz ustawiłam Czuszkę jakiś tydzien temu :eviltong:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

alive napisał(a):
papryczki jak parpyczki ale wszyscy wiedzą, że w kapuście znajduje się dzieci więc nie lubię jak dziewczynki tam biegają :lol:

Oj fakt !! W pole ziemniaków też lepiej nie wpuszczaj :diabloti:

Posted

[quote name='alive']Czuszka dłubie językiem w nosie :lol:

[quote name='Honey']Czy aby napewno tylko czuszka ? :megagrin: :megagrin: :megagrin:

Pytanie tylko kto je tego nauczył? :hmmmm: :evil_lol:

Posted

Swietne sa z tymi jezykami :lol: :megagrin:

U mnie na osiedlu tez jest wegierka, szczeniaczek, tai zywiol ze glowa mala :lol: Jak zobaczy Mase to leeeciiii i wariuje mu pod nosem :lol: A on sie irytuje bo to dla niego za gwaltowne i szybkie ruchy sa :evil_lol::evil_lol:

Posted

Masza :p A dzieci, nie wiem, 3-4 letnie, ktore chadzaja z wlascicielka nie wymawiaja "z" i wychodzi Masa hhahahahaha :eviltong: I w ten oto sposob sa dwie Masy na naszym spacerniaku :eviltong:

Posted

a to jakaś nieznana mi sunia :) jak ich spotkasz to bylabym wdzięczna gdybyś napomknęła im o stronie www.wyzly.pl tam na forum prowadzimy listę polskich wyżłów węgierskich i jest nas tam silna grupa!!! :razz:

Posted

OJ OJ!!!!!! Maszka to siostra mojego Bazyla!!!!!!! Rany ona była najmniejsza za wszystkich psiaków w miocie, ale i najżywsza!!!!!! zawsze ciągnela mie zebami za włosy.... Śmiałam się że to jest wymarzony pies dla fryzjera... KOCHANA MAŁA MASZKA Oj stęskniłam się za nią...

Posted

Mamabazyla@
Ojej, ale super :multi: Prawie ze sie wzruszylam...;)) Zobaczylam Bazylka, normalnie kropla w krople do Maszy :p Ale rzeczywiscie, jak teraz patrze na jego foty to jest wiekszy od siostry i to sporo.

Alive, sprobuje, ale nie bedzie to latwe bo hmmm, jakos nigdy nie wymienilam slowka z ta pania :roll::oops:

Posted

anetta napisał(a):
Mamabazyla@
Ojej, ale super :multi: Prawie ze sie wzruszylam...;)) Zobaczylam Bazylka, normalnie kropla w krople do Maszy :p Ale rzeczywiscie, jak teraz patrze na jego foty to jest wiekszy od siostry i to sporo.

Alive, sprobuje, ale nie bedzie to latwe bo hmmm, jakos nigdy nie wymienilam slowka z ta pania :roll::oops:

Pewnie na zdjęciach tego nie widać, ale Bazyl jest duuuuużo ciemniejszy od siostrzyczki Maszki :)