Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 754
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Domowy hotelik dla staruszków u Kikou, dokładnego miejsca nie znam, przygarnie 2psy kilka miesiecy 400zł(za dwa razem z karma)później600zł. Psy muszą dogadywać się z innymi i muszą być szczepione. Kontakt PW albo tel.0792 333 938.

jedynie tak mogę pomoc..

Posted

prawdopodobnie byłby luksusik dl LENKI u Joasi w BRZYSCIU, sprawdzę moje miejsca rano jeśli wam odpowiada.
Dla Jara i Lech dwa miejsca razem też osiagalne , do sprawdzenia rano. Miejsce dla Mozarta jest dobre i sprawdzone, moja skrzyneczka dla andzi odlokowana, jest miejsce na już dla CEZARA jeśli Ocelotek nie ma nic na oku.Sprawdzam rano moje gwarantowane miejsca na Dolnym Sląsku (2) i Krakowskie.ceny oczywiście znacie, sa nizsze niż u ALINY no i komfort.ZABIERAMY PSIAKI SZYBCIUTKO.

Posted

I na koniec ciekawostka: wjeżdża z rana do AlinaS Agnieszka P, osoba z całkiem innej Fundacji i pakuje mojego psa do wozu. Bez mojej informacji, bez zadnego upoważnienia, papieru, niczego. I co sie dzieje? AlinaS, kotra miała pod opieka mojego psa, za którego miała zapłacone z naddatkiem, pozwala na to bez mrugnięcia okiem i w ogóle mnie o tym nie informuje. Nie wykonała żadnego telefony, nie wysłała smsa, maila, gołębia pocztowego NIC! Wydała komuś mojego psa bez słowa, nie pytając o nic...

Czy możesz napisać dlaczego inna fundacja zechciała zabrać Twojego psa? Myśle, że tu jest głębsza woda.

Posted

Asia_Klero napisał(a):
Teresko czekam na twoje relacje rano co udalo ci sie zaklepac a nad czym mam myslec:)

Pani Teresko ja rowniez czekam na wiesci, czy cokolwiek udalo sie ustalic dla Lenki. To malenka sunia 8-kilogramowa, dla ktorej boksy odpadaja po prostu, a wiec zaweza sie zasieg poszukiwan. Ponadto mamy tylko 220zl stalych deklaracji :(

Posted

Dzisiaj wieczorem PRAWDOPODOBNIE jadę po dwa psy do Popielarni. Mogę zabrać jakieś mniejsze, niekonfliktowe sunie do Warszawy lub Piaseczna - z tym że musiałyby być odebrane w nocy "z samochodu".
Piaseczno - okolice Oultetu, Warszawa - Dworzec Wschodni/Dworzec Wileński (nie mogę ich rozwozić po Warszawie, bo jutro rano czeka mnie kolejna trasa).

Jutro rano jadę do Sochaczewa, wiec jeśli jest jakaś sunia która może tam trafić z Popielarni, to mogę ją przetrzymać w domu (tylko sunia, bo mam psa-agresora do innych psów).

W razie czego oferuję transport w niedzielę rano, ale tym razem już za zwrot kosztów.

Proszę o kontakt: 698 695 459 (nie śledzę wątku)

Poza tym polecam hotelik u Astaroth (Brzeziny, pod Warszawą). Nie wiem jak z miejscami, bo jest dość oblegany. Natomiast moje własne psy tam były na wakacjach oraz sunia i szczurki ze Stowarzyszenia Przyjaciół Szczurów. Dobre warunki i przede wszystkim duuuużo serca dla paskud ;)

Posted

Dziewczyny, gdyby któraś odbierała psiaka to może niech pisze. Zwłaszcza jak ma wolną miejscówkę w "transporcie" - wszyscy chcą pozabierać stamtąd psy a nie zawsze jest możliwość pojechania tam samochodem (lub psy nie nadają się do jazdy pociągiem). Dlatego myślę że jak jest możliwość to inni odbierający może by skorzystali.

Posted

Mam miejsce dla chlopakow moich u Donka5 ...moglabym zabrac chlopakow w niedziele tylko kwestia finansow...mam 300 zł deklracji a za hotel bedzie 720 zł u Donki....i co ja mam robic....ponad 400 zł miesiecznie brakuje...nie stac mnie na dokladanie takiej kwoty...inne miejsca obdzwonione...brak miejsc wszedzie....

Astaroth - brak miejsc...

Posted

[quote name='obraczus87']zgłaszam Lenke.

Mała sunia Lenka (8kg), http://www.dogomania.pl/threads/174236-Zaczyna-brakować-na-hotel-nie-pozwólcie-Lence-trafić-do-schronu!!,
osoba odpowiedzialna za psa - natalijo,
stan deklaracji to 220zł....

Lenkę zabierze dzisiaj Cioteczka Ajlii od Aliny. Jutro zawiezie ją do Cioteczki Ewanki!

W Dalszym ciagu brakuje deklaracji stalych na kwote 80zł.....

Acha Alina została poinformowana o odbiorze Lenki w dniu dzisiejszym.

Posted

"4. Od Kinia1984 : Mam miejsce dla chlopakow moich u Donka5 ...moglabym zabrac chlopakow w niedziele tylko kwestia finansow...mam 300 zł deklracji a za hotel bedzie 720 zł u Donki....i co ja mam robic....ponad 400 zł miesiecznie brakuje...nie stac mnie na dokladanie takiej kwoty...inne miejsca obdzwonione...brak miejsc wszedzie....

Proszę o kontakt: 698 695 459 (nie śledzę wątku)"

czy to nie pomylka? dzwonilam wlasnie do Kini i odezwala sie Ajli. Sprawdzcie, prosze.