samograj Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 HEJ BIGOSY!!! JA TROCHĘ MUSZĘ OCHŁONĄĆ PO SZALEŃSTWACH GOGUNI, ZRAZ PĘDZĘ NA MÓJ TOPIK: [B]RYSUNEK I MALARSTWO KROK PO KROKU[/B] I TAM MUSZĘ SKOMENTOWAĆ OSTATNIE GOSI WYBRYKI PLASTYCZNE, BO PRZYZNAM SZCZERZE, ŻE MI LEKKO BUTY SPADŁY, SZCZENA OPADŁA - SZCZEGÓLNIE PO OSTATNIM, DOSŁOWNIE PAROMINUTOWYM SZKICYKU, KTÓRY SKROBNĘŁA PRZED SNEM:eek2: NIE WIM CO SIĘ ROBI Z TAKIMI DZIEĆMI:niewiem: :niewiem: :niewiem: A tyle ma problemów, jest nadwrażliwa, nie umie sie odnaleźć w środowisku rówiesników, dobrze czuje sie wśród dorosłych (nie ma poczucia rytmu, jest nieskoordynowana ruchowo, nie umie spiewać- stąd problemy w szkole):-( Qrcze, mam 3 dorosłych "normalnych" zdolnych dzieci - każde juz studiuje (PRAWO, ARCHITEKTURA, PSYCHOLOGIA), a GOSIA jest inna- trudno takie dziecko ogarnąć, aż sie boję!!! OJ ale u Ciebie natrułam KASIEŃKO, zapędziłam się, bo myślałam, że u siebie piszę:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: SORKI!!! Quote
Behemot Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote name='samograj'] NIE WIM CO SIĘ ROBI Z TAKIMI DZIEĆMI:niewiem: :niewiem: :niewiem: [/quote] Kocha się straszliwie i robi wszystko, żeby rozwinąć ich talent :loveu: Samograjko, masz perełkę w domu, a nie dziecko :loveu: Quote
bigos Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 [quote name='Behemot']Kocha się straszliwie i robi wszystko, żeby rozwinąć ich talent :loveu: Samograjko, masz perełkę w domu, a nie dziecko :loveu:[/quote] Ja bym raczej użyła liczby mnogiej - [SIZE=4][B]PEREŁKI:loveu:[/B][/SIZE]:loveu::loveu::loveu: Quote
samograj Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote name='Behemot']Kocha się straszliwie i robi wszystko, żeby rozwinąć ich talent :loveu: Samograjko, masz perełkę w domu, a nie dziecko :loveu:[/quote] [quote name='bigos']Ja bym raczej użyła liczby mnogiej - [SIZE=4][B]PEREŁKI:loveu:[/B][/SIZE]:loveu::loveu::loveu:[/quote] [B][SIZE=3]CO DO 1 PEREŁKI TO SIĘ ZGADZA[/SIZE][/B] - imię [B][SIZE=3]MAŁGORZATA znaczy PERŁA[/SIZE][/B]:eviltong: :p DZIĘKI ZA UZNANIE DLA MOICH POCIECH:multi: :multi: :multi: Dopiero teraz skończyłam pisać posta w swoim topiku (napieprza mnie ta ręka) Odsyłam: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2603212#post2603212[/URL] POZDRAWIAM Quote
Alicja Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [B][I]:loveu::loveu::loveu:Goguniu ....cudeńko Tak Samograjka ma w domu największe Skarby:loveu: witaj cioteczko Bigoskowa:multi: [/I][/B] Quote
bigos Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Witajcie po weekendzie dogomaniacy:multi: U nas pomalutku przygotowania do świąt:santagri: Choinka ubrana:tree1:, rogalki nie upieczone :diabloti: Wczoraj wybrałam się po część prezetów-kupiłam dla koegi książkę "Nowe przygody Mikołajka" (uwielbiam tę książkę, przypominają się lata dzieciństwa). Czytał ktos z Was? Naprawdę polecam:p [IMG]http://ksiazki.wp.pl/k/i/k/src/83-240-0608-7_69153_F.jpg[/IMG] Dodtkowo zakupiłam także śliczna piżamkę dla współlokatorki i piekne ubranka dla Ulki:loveu: A jak Wasze przygotowania świąteczne? Quote
samograj Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Witaj Bigosku!!! Tak MIKOŁAJEK jest THE BEST!!! Czytałam laaaaaaaata temu REKREACJE MIKOŁAJKA :D:D:D A my stare doopy, przeniosłyśmy sie [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36451"]TUTAJ[/URL] , chcesz to zaglądnij, chociaż jeszcze wiekowo ci daleko, ale może cię łamie w krzyżach , masz sklerozę -to się załapiesz!!! Quote
alive Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 ja mam wszystkie części Mikołajka łącznie z tą najnowszą!!! :loveu: uwielbiam te książki - faktycznie czasy podstawówki się przypominają :) Quote
bazylowa Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Mikołajak drukowali kiedyś w "Wysokich Obcasach" :razz: Normalnie nie mogłam się wtedy doczekać na sobotę :diabloti: Quote
bigos Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 [quote name='alive']ja mam wszystkie części Mikołajka łącznie z tą najnowszą!!! :loveu: uwielbiam te książki - faktycznie czasy podstawówki się przypominają :)[/quote] [quote name='mamabazyla']Mikołajak drukowali kiedyś w "Wysokich Obcasach" :razz: Normalnie nie mogłam się wtedy doczekać na sobotę :diabloti:[/QUOTE] "Mikołajek..." jest świetny i to zaróno dla młodszych jak i starszych czytelnikó. Zawsze jak czytam "Mikołajka..." mam uśmiech na twarzy:p [quote name='Dobermania']Nie lubię Mikołajka[/QUOTE] ? A coś więcej?! Quote
wiq Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 i Mikołajek, i Adrian Mole działają na mnie śmiecho- i moczopędnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AnTu Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Ta nowa ksiazka Mikolajka nie zrobila na mnie wiekszego wrazenia. Starsze wydania byly duzo lepsze:lol: Quote
bigos Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 [quote name='AnTu']Ta nowa ksiazka Mikolajka nie zrobila na mnie wiekszego wrazenia. Starsze wydania byly duzo lepsze:lol:[/quote] Znam tylko stare:pa z nowej przeczytałam tylko jeden rozdział ("Truskawkowo-czekoladowe") i bardzo mi sie podobał:p Ale jak tylko Artur przeczyta to pożyczę i wyczytam mu wszystkie literki:knuje: Quote
goldenka245 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='bigos']Witajcie po weekendzie dogomaniacy:multi: U nas pomalutku przygotowania do świąt:santagri: Choinka ubrana:tree1:, rogalki nie upieczone :diabloti: Wczoraj wybrałam się po część prezetów-kupiłam dla koegi książkę "Nowe przygody Mikołajka" (uwielbiam tę książkę, przypominają się lata dzieciństwa). Czytał ktos z Was? Naprawdę polecam:p [IMG]http://ksiazki.wp.pl/k/i/k/src/83-240-0608-7_69153_F.jpg[/IMG] Dodtkowo zakupiłam także śliczna piżamkę dla współlokatorki i piekne ubranka dla Ulki:loveu: A jak Wasze przygotowania świąteczne?[/quote] U mnei zaniedługo też będzie choinka ubierana:) Duża choinka będzie w pokoju gościnnym gdzie spożywamy wigilię:cool3: Jak co roku (chyba od 3-4 lat) będzie ona żywa (:crazyeye::-o ) a ja będe miała maluśką taką żywą na biurku;) Jak chcecie to zdjęcia moge dać do mojej galerii :D A tak wogóle to choinke macie śliczą, rogaliki to piekła moja babcia takie same.. mniaaaaammm:-D:iloveyou: tylko jeść i jeść, ale niestety pupcia rośnie:angryy: ;) A ja tak kocham czekoladowe psiska:loveu: Bigosek jest kochaniutki:loveu: Poczekam na hjakies nowe fotencje dostojnego pana :)) P.S Macie jakiś dobry i dość łatwy przepis na ciasto? Takie na święta:D (Ja mam na TORT MELOKOP wogóle go piec nie trzeba więc jakby ktoś chciał:D) Buziaki dla Bigoska i Bigosowej od Karoliny i Gordiego :) Quote
agabass Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='gogunia']PREZENCIK!!! [CENTER][URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img171.imageshack.us/img171/4158/bigosikea1.jpg[/IMG][/URL][/CENTER] [/quote] ale się pięknie prezentujecie na święta :cool3: Quote
malawaszka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 cholercia no aż mam ochotę poczytać Mikołajka :placz: Quote
beria Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='bigos'] A jak Wasze przygotowania świąteczne?[/QUOTE] Witajcie Bigoski :loveu: Moje przygotowania świąteczne są jakieś takie, wyjątkowo, bez przekonania :roll: Do 30 stycznia mamy sprzedać mieszkanie :roll: Jaki sens robić wielkie porządki :roll: To ostanie święta w tym mieszkaniu... Quote
bigos Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 [quote name='goldenka245']U mnei zaniedługo też będzie choinka ubierana:) Duża choinka będzie w pokoju gościnnym gdzie spożywamy wigilię:cool3: Jak co roku (chyba od 3-4 lat) będzie ona żywa (:crazyeye::-o ) a ja będe miała maluśką taką żywą na biurku;) Jak chcecie to zdjęcia moge dać do mojej galerii :D A tak wogóle to choinke macie śliczą, rogaliki to piekła moja babcia takie same.. mniaaaaammm:-D:iloveyou: tylko jeść i jeść, ale niestety pupcia rośnie:angryy: ;) A ja tak kocham czekoladowe psiska:loveu: Bigosek jest kochaniutki:loveu: Poczekam na hjakies nowe fotencje dostojnego pana :)) P.S Macie jakiś dobry i dość łatwy przepis na ciasto? Takie na święta:D (Ja mam na TORT MELOKOP wogóle go piec nie trzeba więc jakby ktoś chciał:D) Buziaki dla Bigoska i Bigosowej od Karoliny i Gordiego :)[/quote] Witajcie:loveu: Rogalki w końcu upichcone:p Wyszły [B]WSPANIAŁE[/B]!!!!Już 80% zniknęło w brzuszkach moich współtowarzyszy a reszta przyjechała dzisiaj ze mną do pracy:p Ale będzie wyżerka:sabber: P.S. Czekam na przepis na torcik:p [quote name='malawaszka245']cholercia no aż mam ochotę poczytać Mikołajka :placz:[/QUOTE] Nic prostszego - Empik + 44zł w kieszeni i jest Twój:p [quote name='beria245'] Witajcie Bigoski :loveu: Moje przygotowania świąteczne są jakieś takie, wyjątkowo, bez przekonania :roll: Do 30 stycznia mamy sprzedać mieszkanie :roll: Jaki sens robić wielkie porządki :roll: To ostanie święta w tym mieszkaniu...[/QUOTE] Ma to sens:roll: Smutno Wam, że opuszczacie "stare śmieci"? Pewnie nie, zwarzywszy na to, że przeprowadzacie sie do super nowiutkiego domku:p Quote
alive Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 ja chcę rogaliczki!!!! :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: Quote
bigos Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 [quote name='alive']ja chcę rogaliczki!!!! :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber:[/quote] Ja też:sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber:Właśnie kolega w pracy zjadł ostatniego:p Już sobie uknułam, że w sobotę upiekę następne, ale w formie pierogów i z farszem grzybowym z kapustką i cebulą mniam, mniam:p Zawiozę na Wigilię do rodziców Quote
samograj Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='beria']Witajcie Bigoski :loveu: Moje przygotowania świąteczne są jakieś takie, wyjątkowo, bez przekonania :roll: Do 30 stycznia mamy sprzedać mieszkanie :roll: Jaki sens robić wielkie porządki :roll: To ostanie święta w tym mieszkaniu...[/quote] CHYBA NIE PRAWDA:p A KTO MA TAKI SUPER BANNEREK I AVEK???? Toż to przygotowania i to z wyprzedzeniem, aż miło popatrzeć (gustowne są:razz: ) CZEŚĆ BIGOSY!!! Ciastka Kasia już upiekła, a ja jestem bardzo wściekła,:angryy: bo nie dała ani tyci.:mad: :mad: :mad: Reszta są już bardzo syci:placz: Czyli już wyżarte wszystko??? A czy nakarmione psisko, co tak pięknie zawodziło i o ciasteczka prosiło??? Jak upieczesz te z grzybami, podziel z dogomaniakami swoją porcję, by przez ŚWIETA każdy o TOBIE pamietał!!! Quote
bigos Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 [quote name='samograj'] CZEŚĆ BIGOSY!!! Ciastka Kasia już upiekła, a ja jestem bardzo wściekła,:angryy: bo nie dała ani tyci.:mad: :mad: :mad: Reszta są już bardzo syci:placz: Czyli już wyżarte wszystko??? A czy nakarmione psisko, co tak pięknie zawodziło i o ciasteczka prosiło??? Jak upieczesz te z grzybami, podziel z dogomaniakami swoją porcję, by przez ŚWIETA każdy o TOBIE pamietał!!![/quote] Pieknie:loveu::loveu::loveu: Obiecuję, że tym razem z dogomaniakami sie podzielę. Jako usrawiedliwienie moge tylko powiedzieć, że sama nie zjadłam rogalków, tylko obdarowałam bliskie mi osoby:p Quote
e.v.a Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 czesc:multi: a co to nie ma fotkow rogalikowych ???:mad: Quote
goldenka245 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Witaj Bigos:cool3: Mogę Wam podać ten przepis na tort, ale nie wiem czy on na święta pasuje :D Narazie mniejwięcej powiem z czego się składa a mama mi da przepis i napisze Wam. Więc torcik składa się z: yy... biszkopty, masa orzechowa, i yy bita śmietana (najlepsza samemu ubijana:D ) i ananasy:D:D:D Bigosku przepis prześle Ci potem na PW:) Quote
Recommended Posts