AlKil Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Witajcie!!! Całuski dla Bigosika...:loveu: Quote
bigos Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 [quote name='AlKil']Witajcie!!! Całuski dla Bigosika...:loveu:[/quote] Witajcie:buzi::buzi::buzi: Quote
Tośka_m Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Cześć Bogisy!! :bye: No niestety Kasiu, jeszcze nie mogę sobie pozwolić na spacery, choróbsko mnie rozłożyło i nie chce odpuścić :shake: [COLOR=Gray]3majcie dzisiaj kciuki, bo mam pogadankę o sportach kynologicznych na uczelni i mam stresiora jak dzik :roll:[/COLOR] Quote
bigos Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 [quote name='Taura']Witajcie z rana Bigoski! ;) A ja siedze chora w domu i robie referat z fizyki... :shake:[/quote] Witajcie Dinosławy:loveu::loveu::loveu: Ojej, szybciutko wracaj do zdrowia:calus: Quote
bigos Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 [quote name='Tośka_m']Cześć Bogisy!! :bye: No niestety Kasiu, jeszcze nie mogę sobie pozwolić na spacery, choróbsko mnie rozłożyło i nie chce odpuścić :shake: [COLOR=Gray]3majcie dzisiaj kciuki, bo mam pogadankę o sportach kynologicznych na uczelni i mam stresiora jak dzik :roll:[/COLOR][/quote] Wracaj szybciutko do zdrowia :loveu::loveu::loveu: Trzymam kciuki za pogadankę - na pewno wszystko wyjdzie dobrze - w końcu bystra dziewucha jesteś:loveu::loveu::loveu: Quote
bigos Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 [quote name='Taura']Jak się Wam w nowym mieszkanku mieszka moi mili ? :razz: Mam nadzieję że na wiosne spotkamy się znów na torze ;)[/quote] A dziękuję, bardzo dobrze:loveu::loveu::loveu:Jednak ta wyprowadza przysłużyła się poprawie mojego sampoczucia. Ja jednak zdecydowanie lepiej czuję się w poznaniu, wśród znajomych:loveu: A na torek na wiosne oczywiście zawitam Ale mam nadzieję, że będziemy miały okazję się wcześniej zobaczyć niż dopiero w ABC:razz::p Quote
agabass Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 może jakiś Bigos by się pojawił bo zgłodniałam troszku :razz: Quote
wiq Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 witam:) dziekuje za odwiedziny:) a ja widzialam Cie podczas pracy na zawodach w poznaniu:cool3::p Quote
leemonca Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 dzieńdoberek!!! ucałowanka dla Bigosika :loveu: jak jego zdrówko? Quote
beria Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 [quote name='bigos'] [img]http://img170.imageshack.us/img170/198/p42300662zj.jpg[/img] [/QUOTE] Bigos, no co ty :eviltong: Świetne są takie spotkania :multi: Psiaki się wyszaleją :loveu: Quote
malawaszka Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:o matko kiedy do Mexyku jedziecie ...bo mi sie czytać nie chce:evil_lol:[/quote] za rok na światówkę :p a za dwa lata do Sztokholmu :p :loveu: [quote name='bigos'][CENTER][IMG]http://www.schronisko.psiaki.com.pl/promo-photos/full/376.jpg[/IMG][/CENTER] [/quote] i jak jest już transport? :loveu: a ja wiem, że mały trafi do superanckiego domku :multi: i będzie miał super qmpla :loveu: :loveu: :loveu: aha no i ja też widziała tam granatowy kubraczek :lol: Quote
bigos Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 [quote name='malawaszka']za rok na światówkę :p a za dwa lata do Sztokholmu :p :loveu: ...i jak jest już transport? :loveu: a ja wiem, że mały trafi do superanckiego domku :multi: i będzie miał super qmpla :loveu: :loveu: :loveu: aha no i ja też widziała tam granatowy kubraczek :lol:[/quote] Tak, jest:multi::multi::multi:Mały jedzie w weekend do nowej właścicielki:multi::multi::multi: Quote
bigos Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 [quote name='wiq']witam:) dziekuje za odwiedziny:) a ja widzialam Cie podczas pracy na zawodach w poznaniu:cool3::p[/quote] I się nie przywitała:mad::mad::mad:Nieładnie, nieładnie. Mam nadzieję, że będzie jeszce okazja do spotkania:p Quote
AlKil Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Cześć Wam! melduję, że dzisiaj zaczynam gotować bigos...:cool3: Quote
bigos Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 [quote name='AlKil']Cześć Wam! melduję, że dzisiaj zaczynam gotować bigos...:cool3:[/quote] OOOOOOOOOOOOOOo, to ja się wpraszam:razz::razz::razz: Quote
samograj Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Zostawcie trochę dla mnie!!!!!!!! mniam, mniam, uwielbiam bigosa w każdej postaci:razz: Quote
wiq Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 [quote name='bigos']I się nie przywitała:mad::mad::mad:Nieładnie, nieładnie. Mam nadzieję, że będzie jeszce okazja do spotkania:p[/quote] akurat na robotu bylas:evil_lol: jakas konkurencja z aportem;) mam nadzieje,ze jednak sie gdzies zobaczymy - np na mwp w katowicach:cool3: Quote
AlKil Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Hej! Drugi dzień gotowania bigosiku...:lol: Mam już ugotowaną kapustkę z grzybami, żeberkami i wędzonką...dziś dodaję suszone śliweczki, kiełbaskę i moc przypraw. na jutro będzie gotowy, zapraszam! Wystarczy wysiąść z pociągu na stacji Gdańsk - Oliwa i iść za zapachem bigosu ze 150 metrów!!!:cool3: Quote
Czoko Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Dziękuję bardzo za zaproszenie - widzę że masz świetny przepis... a przy okazjii gdybyś mogła go udostępnić... Pozdrawiam Ewa Quote
samograj Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='AlKil']Hej! Drugi dzień gotowania bigosiku...:lol: Mam już ugotowaną kapustkę z grzybami, żeberkami i wędzonką...dziś dodaję suszone śliweczki, kiełbaskę i moc przypraw. na jutro będzie gotowy, zapraszam! Wystarczy wysiąść z pociągu na stacji Gdańsk - Oliwa i iść za zapachem bigosu ze 150 metrów!!!:cool3:[/quote] O TY NIEDOBRA:mad: :mad: :mad: !!! Tak dręczyć ludzi z drugiego końca Polski:eviltong: Teraz choroby wrzodowej się nabawię, bo mi kwasy spalą wnetrzności a slinka mi kapie jak u ŻMIŁKI!!! Quote
AlKil Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Hej Babeczki, ja jestem nawiedzona, bigos gotuję 3 dni...:cool3: Najpierw kapustka, do niej grzybki suszone - dosyć dużo, do tego mięsko najpierw przyprawione, trochę obsmażone, wędzone kostki schabowe... Potem stygnie. Nastepnie dodajemy śliweczki suszone, kiełbaskę, ketchup i przyprawy...jałowiec (tylko 3 ziarna na wielki gar - daje goryczkę, więc ostrożnie!), ziele, pieprz, cząber, kminek (odrobinka), sporo majeranku,listek, papryka. Potem stygnie. Następnie trochę czerwonego winka i jak brakuje, to jeszcze przyprawy... zawsze gotuję z 5 kg kapusty, bo rodzina zabiera go w słoikach do swoich domków... Jutro będzie gotowy...zapraszam...:multi: Quote
Honey Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 A ja bede pierwsza :razz: [CENTER][B]KASIU[/B] [B]WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ, NAJLEPSZEGO[/B] [B]Z OKAZJI IMIENIN ! [/B] :BIG: :popcorn: :BIG: [/CENTER] Quote
Celda Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [B]Przepiękny!! Pozdrawiam Bigos![/B] U nas takze jest ukochany wyżeł Reks, czeski fousek, na pewno niebawem wkleje jego zdjecia i moich suczek takze Quote
AlKil Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Nie wiem czy jesteś listopadową Katarzyną, ale [COLOR=Blue][B]Wszystkiego najlepszego z okazji imienin!!!!!!!! [IMG]http://img176.imageshack.us/img176/884/308dg8.jpg[/IMG] [/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts