samograj Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 MOJA SUKA MIAŁA USZKODZONĄ WĄTROBĘ!!! LEKARZ ZALECIŁ HEPA-MERZ , SILIMAROL i METHIOVIT, oprócz jakichś bardziej specjalistycznych leków, które dostawała u weta! Próby wątrobowe były dość szybko coraz lepsze!!!:multi: :multi: :multi: BIGOSIK TEŻ LADA DZIEŃ BĘDZIE ZDROWY!!!! Quote
bigos Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 samograj - czyli można podawać normalne, ludzkie leki na wątrobę? Ja łykam SILIMAROL bo tez chora (WZW typ B):shake: Quote
Honey Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 A na jakiej konkretnie karmie jest teraz Bigos ? I jak byl do tej pory karmiony ( jezeli moge zapytac ), ze okazalo sie po badaniach, ze dieta byla zbyt wysoko bialkowa ? Quote
samograj Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='bigos']samograj - czyli można podawać normalne, ludzkie leki na wątrobę? Ja łykam SILIMAROL bo tez chora (WZW typ B):shake: ŁOŻESZ! PASKUDZTWO- dobrze,że nie C:mad: Oczywiście,że mozna i to nie tylko na wątrobę:p . Mój wet. leczy głównie ludzkimi lekami, które tanio kupuję na ludzka receptę od lekarza rodzinnego!!! Oczywiście są pewne leki, których psu sie nie podaje , np na alergię (ludzkie nie działają)! No i nigdy nie można podawać ich samemu, trzeba zawsze skonsultować z wetem, bo "co za dużo, to nie zdrowo"!!! Quote
Wiedźma Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Bigos w normie i formie - miodzio! Oby coraz lepiej! Też ganiam ze wszystkim do weta albo przynajmniej dzwonię. Lepiej na zimne dmuchać... Quote
dbsst Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 buziaczka dla Bigoska w jego wesołego noska :buzi: Quote
Medorowa Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 dbsst napisał(a):buziaczka dla Bigoska w jego wesołego noska :buzi: I ode mnie również:lol: :lol: Quote
malawaszka Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='bigos']samograj - czyli można podawać normalne, ludzkie leki na wątrobę? Ja łykam SILIMAROL bo tez chora (WZW typ B):shake: qrde biedny Bigosek i biedna Ty :loveu: Bolo też ma chorą wątróbkę i bierze heparegen, hepatil i methiovit - czyli też ludzkie leki Zdrowiej Bigosku!!! Quote
bigos Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Honey napisał(a):A na jakiej konkretnie karmie jest teraz Bigos ? I jak byl do tej pory karmiony ( jezeli moge zapytac ), ze okazalo sie po badaniach, ze dieta byla zbyt wysoko bialkowa ? Od wielu miesięcy na RC Large. Od wczoraj ACANA z jagnięciną. Ale w okresie badań RC:cool1: Quote
bigos Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 [quote name='samograj']ŁOŻESZ! PASKUDZTWO- dobrze,że nie C:mad: Oczywiście,że mozna i to nie tylko na wątrobę:p . Mój wet. leczy głównie ludzkimi lekami, które tanio kupuję na ludzka receptę od lekarza rodzinnego!!! Oczywiście są pewne leki, których psu sie nie podaje , np na alergię (ludzkie nie działają)! No i nigdy nie można podawać ich samemu, trzeba zawsze skonsultować z wetem, bo "co za dużo, to nie zdrowo"!!! C to juz operacja:shake: Mój tez czasami podaje mi nazwę leku, który później kupuję w ludzkiej aptece:cool1: "co za dużo, to nie zdrowo"!!! - zgadza się Quote
bigos Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Taura napisał(a):No i spadłaś mi jak z nieba z tą propozycja! :lol: Ja Ci udostępnie torek (tfu jaki tam torek, toreczek) A Ty mi udostępnisz Bigoska :lol: (w weekend będe miała takiego jednego maluszka, który potrzebowałby się pobawić z psiskami.... ) ;) Taura przepraszam, ale w weekend się wyprowadzam:cool1: do Posen Koniec mieszkania w Swarzędzu:multi: A co to za maluszek Was nawiedzi:razz::razz::razz: Quote
bigos Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 [quote name='Wiedźma']Bigos w normie i formie - miodzio! Oby coraz lepiej! Też ganiam ze wszystkim do weta albo przynajmniej dzwonię. Lepiej na zimne dmuchać... Witaj Wiedźma:multi::multi::multi: Ja juz troszkę odpuściłam, bo w innym razie byłabym co kawałek u weta. Ale oczywiście martwię się (czasami zamartwiam:shake:) jak Bigoskowi cosik dolega dbsst, madzia i medor, malawaszka- witajcie dziewuchy:multi::multi::multi: Miło Was "widzieć" Również pozdrawiam i przesyłam całuski Quote
marmara_19 Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 ehh, sledze galerie od dawna.., mam nadzieje, ze Bigosek szybko powroci do pelni zdrowia!od cekina ma pozdrowienie:Dwlasnie mi mlody leb wcisnal pod reke:) Quote
Honey Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 bigos napisał(a):Taura przepraszam, ale w weekend się wyprowadzam:cool1: do Posen Koniec mieszkania w Swarzędzu:multi: Bigos, a czemu Ty mowisz po niemiecku ? :-o :evil_lol: Quote
bigos Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Honey napisał(a):Bigos, a czemu Ty mowisz po niemiecku ? :-o :evil_lol: To taki slang yooo:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Honey Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Slang powiadasz, yooo...? Ok, paniała :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bigos Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Honey napisał(a):Slang powiadasz, yooo...? Ok, paniała :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Hanna R. Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Dobry Kasieńko. Trzymam kciuki za szybki powrót formy Bigosa . Bo że ta forma wróci - to pewne . Byleby wracała szybciutko ! Całujemy wszyscy - ja, moje złomiaste psy - i nadpalony Jamniołek :lol: Quote
bigos Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Dobry Kasieńko. Trzymam kciuki za szybki powrót formy Bigosa . Bo że ta forma wróci - to pewne . Byleby wracała szybciutko ! Całujemy wszyscy - ja, moje złomiaste psy - i nadpalony Jamniołek :lol: Witaj aniolkowa Haniu:loveu::loveu::loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Czesc Kasiu i Bigosiku :multi: Szybciutko sie przeprowadzaj i na dlugo Nas nie zostawiaj ;) Wygłaskaj i wymiziaj Bigosika :loveu: Quote
bigos Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Po przeprowadzce będę miała w domku necik:multi::multi::multi: Quote
beria Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 bigos napisał(a):Taura przepraszam, ale w weekend się wyprowadzam:cool1: do Posen Koniec mieszkania w Swarzędzu:multi: Ale dostęp do internetu będziesz miała :razz: Poklepki i drapanka dla Bigoska ;) Quote
KaRa_ Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 bigos napisał(a):Po przeprowadzce będę miała w domku necik:multi::multi::multi: A gdzie sie przeprowadzasz dokładniej?:razz: Quote
bigos Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 KaRa_TC napisał(a):A gdzie sie przeprowadzasz dokładniej?:razz: Na Polankę - narzeciwko Politechniki Będę miała blisko na Maltę, Cytadelę i Wartę Ale będą spacerki:multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts