Jump to content
Dogomania

Bigos- czekoladowy wyżeł niemiecki & NIKON - czarna lustrzanka :)

Recommended Posts

Posted

chicken napisał(a):
Ojej! A ja zylam w takiej nieswiadomosci ze z Bigoskiem cos jest nie tak :-(

Ja też...
Biedny Bigosek:-( .Dobrze,że już wraca do zdrowia:multi: .

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj bylismy u weta - z kroplówki zrezygnowano uff,uff. Antybiotyk podano, a teraz mamy dwa dni odpoczynku (podaję leki sama). W sobote jedziemy tylko kontrolnie zbadać krew i mocz:cool1:

Posted

bigos napisał(a):
Wczoraj bylismy u weta - z kroplówki zrezygnowano uff,uff. Antybiotyk podano, a teraz mamy dwa dni odpoczynku (podaję leki sama). W sobote jedziemy tylko kontrolnie zbadać krew i mocz:cool1:

To cudowna wiadomość! Już niedługo Biguś będzie zdrów jak rybka :multi: !!!

Moja Kora też miała dzisiaj kleszcza... ale szybko jej go wyciągnęłam i bede ją obserwować, czy nic się nie dzieje... Oby na nic nie zachorowała...

Posted

Taura napisał(a):
No Bigosek zdrowiej zdrowiej bo agility czeka! :razz: :loveu:

Kurka wodna, agility to juz nie wiem kiedy ostatni raz ćwiczyliśmy:shake:
Ale trzeba sie zabrać do nadrabiania:p:p:p

Posted

bigos napisał(a):

Z Bigosa silny chłopak, poradził sobie szybko z choróbskiem :multi: :multi: :multi:

Posted

Taura napisał(a):
No trzeba, trzeba. Brać nogi za pas i do roboty! :mad: Bo Bigosek pewnie już tęskni za hopkami i slalomem :diabloti: :loveu:

...i za tabliczką czekolady:evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool3::cool3::cool3:

Posted

To niesamowite ,że pierwszy raz wstąpiłam do galerii i natrafiam na znajomych z Poznańskiej Cytadeli.Pozwolę sobie przekazać Bigosikowi najczulsze skrobanie za uchem od histerycznej Bory -brązowej wyżlicy(ale nie tak pięknej jak Bigos) ze spacerów na Cytadeli.Przeczytałam o chorobie Bigosika-całe szczęście że sytuacja opanowana.Jeszcze raz życzymy powrotu do sił i może miłego spotkania.

Posted

[quote name='BoraBora']To niesamowite ,że pierwszy raz wstąpiłam do galerii i natrafiam na znajomych z Poznańskiej Cytadeli.Pozwolę sobie przekazać Bigosikowi najczulsze skrobanie za uchem od histerycznej Bory -brązowej wyżlicy(ale nie tak pięknej jak Bigos) ze spacerów na Cytadeli.Przeczytałam o chorobie Bigosika-całe szczęście że sytuacja opanowana.Jeszcze raz życzymy powrotu do sił i może miłego spotkania.

WITAMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi:
OCZYWIśCIE PAMIETAMY I POZDRAWIAMY PIĘKNĄ "NARZECZONĄ" Bigoska:iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Posted

Ojej przez ten nieszczęsny brak powiadomień nie wiedziałam, że Bigoskowi takie psakudztwo sie przypałętało.:cool1: Ciesze sie, ze juz mu przechodzi:multi: . Wyczochraj go za uszkiem :)

Posted

Bigosie brawo silny chłopaku!!!!
Teraz juz może być tylko lepiej :loveu:

A co do tej kliniki to ja mam odmienne zdanie... Doprowadzili Nam szczeniaka do śmierci :-( I od znajomej tez nic dobrego (a wręcz przeciwnie:angryy: ) nie słyszałam.....
I u nas była to jakaś Pani doktor.