Jureja Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 chicken napisał(a):Ojej! A ja zylam w takiej nieswiadomosci ze z Bigoskiem cos jest nie tak :-( Ja też... Biedny Bigosek:-( .Dobrze,że już wraca do zdrowia:multi: . Quote
bigos Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 Wczoraj bylismy u weta - z kroplówki zrezygnowano uff,uff. Antybiotyk podano, a teraz mamy dwa dni odpoczynku (podaję leki sama). W sobote jedziemy tylko kontrolnie zbadać krew i mocz:cool1: Quote
Ola&Kora Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 bigos napisał(a):Wczoraj bylismy u weta - z kroplówki zrezygnowano uff,uff. Antybiotyk podano, a teraz mamy dwa dni odpoczynku (podaję leki sama). W sobote jedziemy tylko kontrolnie zbadać krew i mocz:cool1: To cudowna wiadomość! Już niedługo Biguś będzie zdrów jak rybka :multi: !!! Moja Kora też miała dzisiaj kleszcza... ale szybko jej go wyciągnęłam i bede ją obserwować, czy nic się nie dzieje... Oby na nic nie zachorowała... Quote
bigos Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 Taura napisał(a):No Bigosek zdrowiej zdrowiej bo agility czeka! :razz: :loveu: Kurka wodna, agility to juz nie wiem kiedy ostatni raz ćwiczyliśmy:shake: Ale trzeba sie zabrać do nadrabiania:p:p:p Quote
Medorowa Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Naprawdę się cieszę, że wszystko się tak skończyło :p :p Quote
beria Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 bigos napisał(a):Wczoraj bylismy u weta - z kroplówki zrezygnowano uff,uff. Antybiotyk podano, a teraz mamy dwa dni odpoczynku (podaję leki sama). W sobote jedziemy tylko kontrolnie zbadać krew i mocz:cool1: Z Bigosa silny chłopak, poradził sobie szybko z choróbskiem :multi: :multi: :multi: Quote
bigos Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 Taura napisał(a):No trzeba, trzeba. Brać nogi za pas i do roboty! :mad: Bo Bigosek pewnie już tęskni za hopkami i slalomem :diabloti: :loveu: ...i za tabliczką czekolady:evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool3::cool3::cool3: Quote
BoraBora Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 To niesamowite ,że pierwszy raz wstąpiłam do galerii i natrafiam na znajomych z Poznańskiej Cytadeli.Pozwolę sobie przekazać Bigosikowi najczulsze skrobanie za uchem od histerycznej Bory -brązowej wyżlicy(ale nie tak pięknej jak Bigos) ze spacerów na Cytadeli.Przeczytałam o chorobie Bigosika-całe szczęście że sytuacja opanowana.Jeszcze raz życzymy powrotu do sił i może miłego spotkania. Quote
bigos Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 [quote name='BoraBora']To niesamowite ,że pierwszy raz wstąpiłam do galerii i natrafiam na znajomych z Poznańskiej Cytadeli.Pozwolę sobie przekazać Bigosikowi najczulsze skrobanie za uchem od histerycznej Bory -brązowej wyżlicy(ale nie tak pięknej jak Bigos) ze spacerów na Cytadeli.Przeczytałam o chorobie Bigosika-całe szczęście że sytuacja opanowana.Jeszcze raz życzymy powrotu do sił i może miłego spotkania. WITAMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi: OCZYWIśCIE PAMIETAMY I POZDRAWIAMY PIĘKNĄ "NARZECZONĄ" Bigoska:iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
sylrwia Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Ojej przez ten nieszczęsny brak powiadomień nie wiedziałam, że Bigoskowi takie psakudztwo sie przypałętało.:cool1: Ciesze sie, ze juz mu przechodzi:multi: . Wyczochraj go za uszkiem :) Quote
Paskuda_Bandzior Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Bigosie brawo silny chłopaku!!!! Teraz juz może być tylko lepiej :loveu: A co do tej kliniki to ja mam odmienne zdanie... Doprowadzili Nam szczeniaka do śmierci :-( I od znajomej tez nic dobrego (a wręcz przeciwnie:angryy: ) nie słyszałam..... I u nas była to jakaś Pani doktor. Quote
bigos Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 [quote name='PaYooK']ELO!!! bigosek :loveu: Co za Sierotka Marysia:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Zorlis Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Piękny facet... Zwłaszcza te ślepia i uśmiech...:roll: Quote
PaYooK Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 ELO!!! bylem z bigoskiem na jednej wizycie z kroplowka ale juz jest moim zdaniem pelen energi taki jakiego go poznalem na zlocie :p:loveu: CD fotek ;) Quote
bigos Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 No to rozumiem:cool1:Ależ on jest przystojniaczek:loveu::loveu::loveu: Chyba się zakocham:evil_lol: Quote
PaYooK Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 ELO!!! kiedy nasptepna sesja ?? :cool3: "bigos' napisał(a):Chyba się zakocham:evil_lol: :evil_lol::evil_lol: ja tez :evil_lol::evil_lol: Quote
PaYooK Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 ELO!!! narazie to ostatnie fotki ale jesli Bigos'owa spotka sie na sesyjce to bedzie wiecej :) Quote
KaRa_ Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Ile zdjec Bigosa no i kogo autorstwa:diabloti: :lol: Quote
PaYooK Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 [quote name='KaRa_TC']Ile zdjec Bigosa no i kogo autorstwa:diabloti: :lol: ELO!!! no jak kogo?? :) tatusia :cool3::loveu: Quote
PaYooK Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 ELO!!! pare fotek za ktore powinny byc buziaki :D Quote
Recommended Posts