Medorowa Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 No to juz wiemy kto zagra w trzeciej części ,, Epoki lodowcowej" :cool3: :evil_lol: Quote
Nugatowa Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 [quote name='bigos']:turn-l::turn-l::turn-l:SIEDZĘ W PRACY I ŚMIEJĘ SIĘ DO MONITORA bo ja taka dziewczyna ze wsi jestem Cowgirl !!! :klacz: Quote
bigos Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 madzia i medor - :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, ale wiesz marna z niego aktorzyna:evil_lol::evil_lol::evil_lol:On tylko dobrze gra przy stole zastawionym pysznościami:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 :evil_lol: [quote name='bigos']madzia i medor - :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, ale wiesz marna z niego aktorzyna:evil_lol::evil_lol::evil_lol:On tylko dobrze gra przy stole zastawionym pysznościami:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Skad ja to znam;) Da chłopak radę:cool3: Będzie ganiał szyszunię, a scena przy zastawionym stole też się napewno znajdzie, wtedy pokaże swój prawdziwy talent - wszystkie błagalne miny, jakie może wykonać pies:cool3: :evil_lol: Quote
bigos Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 Pay - jaki piękny avatarek:cool3::cool3::cool3: Quote
malawaszka Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 :laola: świetnie, że Bigosek zdrów i caly :loveu: :multi: piękne fotki :klacz: Quote
PaYooK Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [quote name='bigos']Pay - jaki piękny avatarek:cool3::cool3::cool3: ELO!!! i o 6:49 juz na necie takiej to dobrze :diabloti: no ba ze piekny :D :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
bigos Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 Kochani dogomaniacy poszukujemy pilnie transport dla: Mała Skierka Poznań/Swarzędz-Szczecin Lalunia POZNAŃ/SWARZĘDZ-WROCŁAW ([SIZE=3]na sobotę rano) lub POZNAŃ/SWARZĘDZ-KRAKóW ([SIZE=3]sunia docelowo jedzie do Krakowa) [SIZE=3]Pomórzcie proszę:modla::modla::modla::modla: Quote
bigos Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 Mamy transport dla Laluni:bigcool::bigcool::bigcool: Sunia będzie u mnie z piątku na sobotę (ale będzie zabawa:multi::multi::multi:) Bigosek będzie mial panienkę:p Quote
Anza&Hacker Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 bigos napisał(a):Mamy transport dla Laluni:bigcool::bigcool::bigcool: Sunia będzie u mnie z piątku na sobotę (ale będzie zabawa:multi::multi::multi:) Bigosek będzie mial panienkę:pTo musisz ich koniecznie razem obfocić:loveu: Quote
bigos Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 [quote name='Taura']Ale super! :loveu: Kasiu pozdrów Swarzędzkie ogonki :loveu: i Bigoska! ;) Ogonki oczywiście pozdrowię:loveu::loveu::loveu:i czekam na info od Ciebie Kiniu czy wybierasz się w sobotę na tor;) Anza&Hacker - To musisz ich koniecznie razem obfocić:loveu: Koniecznie/jak tylko bedę miała sprzęt:p:p:p Quote
Daga_i_Oskar Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Czesc Bigosowa :cool3: Super zdjęcia szyszkołapa :loveu: wygłaskaj Bigoska ode mnie ;) Quote
bigos Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Czesc Bigosowa :cool3: Super zdjęcia szyszkołapa :loveu: wygłaskaj Bigoska ode mnie ;) Część Daga:loveu::loveu::loveu: Wygłaskam i wycałuję Bigoska jak tylko wróce do domciu:p:p:p Quote
bigos Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 Taura napisał(a):Jeśli jechałabym dzisiaj, a Ty z Bigoskiem chcialibyście się przejechać chętnie Was zabiorę ;) I dam oczywiście znać ;) Dzisiaj jadę z koleżaną i jej synkiem + oczywiście Bigosek do lasu:multi::multi::multi: Quote
Medorowa Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Witajcie bigoski;) :multi: :multi: No to zapowiadają się rewelacyjne ftoki:multi: Quote
an3czka Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 [quote name='mmbbaj'] ;) ;) ;) ;) ;) Hahahaha świetne. Cieszę się bardzo, że z Bigoskiem już dobrze:multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 madzia i medor napisał(a):No to zapowiadają się rewelacyjne ftoki:multi: oj dziewczyny z bigoskiem chyba nocują w tym lesie :lol: Quote
bigos Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 Witajcie bigoski;-) :multi: :multi: No to zapowiadają się rewelacyjne ftoki:multi: Witamy:loveu::loveu::loveu: Foteczki będe dopiero dzisiaj pstrykać-będzie sprzęcik i nowa modelka:razz::razz::razz: Cieszę się bardzo, że z Bigoskiem już dobrze:multi: Ja również. Dziękuję Aniu za odwiedziny:loveu::loveu::loveu: Kasiu na 90% jade w sobote do ABC ;-) :multi::multi::multi:Jakby się udało to poproszę o sms'ka z info. Wieczorkiem nie mam dostępu do komputera oj dziewczyny z bigoskiem chyba nocują w tym lesie :lol: Wczoraj 16:59 Nie, robiły pyszną zupkę:sabber::sabber::sabber: Quote
madzia20sosnowiec Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 bigos napisał(a):Nie, robiły pyszną zupkę:sabber::sabber::sabber: to i zupką sie pochwalcie:evil_lol: witamy w słoneczny piątek :buzi: Quote
bigos Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):to i zupką sie pochwalcie:evil_lol: witamy w słoneczny piątek :buzi: Witaj:loveu::loveu::loveu: Dzisiaj odbedzie się konsumpcja pysznej zupki z grzybami;) Quote
malawaszka Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 a fotki już napstykane???? :razz: :multi: Quote
haska_12 Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Ajjj ale mnie tu daaaaaaawno nie było :D BiGoSeK siuupcio ;] Tylko chcemy nowe fotki! :P Jak będą to będę wpadać częściej :P Quote
bazylowa Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 bigos napisał(a): Dzisiaj odbedzie się konsumpcja pysznej zupki z grzybami;) A BIGOSIK z grzybkami też był?? Lizki dla Bigosa od Precla i Bazyla :) Quote
Recommended Posts